Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azsxdc

seks zdrada

Polecane posty

przespalam sie kilkanascie razy z chlopakiem ktory ma dziewczne. powiedzial mi o tym dopiero po fakcie. jestem strasznie zla. chce dac mu nauczke. nie chce z nim byc bo skoro ja zdradzil to pewnie mnie tez bedzie zdraszal ale co zrobic zeby on zakochal sie we mnie i zeby chcial ze mna byc? znacie jakies sztuczki uwodzenia? tak chcialabym zeby on zerwal ze swoja dzewczyna i poprosil mnie o chodzenie a ja bym mu wybuchnela smiechem w twarz i go olala.. niech on teraz cierpi...

Gość doswiadczony miszcz
milcz suko wiedzialas szmato ze ma dziewczyny a chcialas go odbic bo cie pisda swedziala i jestes zazdrosna ze cie nikt nie dyma

Gość stachumotopompa
ile ty masz lat ze ma prosic o chodzenie ?? 15 ??

Czy wy nie rozumiecie ze on najpierw dal mi nadzieje a pozniej wykorzystal? dopiero po 2 mieiacach powiedzial mi zema dziewczyne z ktora jest 3 lata !! i teraz bede probowala zemsty ! niech on tez sie poczuje upokorzony !!

Gość doswiadczony miszcz
nie daje sie ciala przed slubem masz nauczke szmato moze cie to cos nauczy

tez bym sie usmiala gdyby facet chcial ze mna " chodzic"... masz na przyszlosc nauczke, seks tylko z facetem nigdy z chlopakiem bo to wielka roznica...

Gość Anony mouse
Asz...., skąd chęć zemsty? Skąd w ogóle pewność , że ma dziewczynę? Pobzykałaś sobie, oboje mieliście swoją przyjemność, będziesz się mścić za to, że nie jesteś wystarczająco atrakcyjna, żeby przy tobie został? Nie jest żonaty, mógł więc rzucić rzekomą "dziewczynę" dla ciebie, a tego nie zrobił. Jak widzę takie egocentryczne prymitywy jak ty, to przestaje się dziwić, że niektórzy moi kumple chodzą do burdelu, "bo wychodzi taniej niż stawianie drinków i nie trzeba fochów znosić". Przemyśl swoje zachowanie.

Gość jhjkfsk
stara dałas mu dupy dla sportu ok. powiedz to jego lasce i placzcie sobie we 3 a na końcu jebnijcie sobie trójkącik będzie fajnie :)

Gość jhjkfsk
@Anony mouse, ja już dawno doszedłem do takiego wniosku. Umawiam się z jedną taką fajną x2 po 1h spuszcze z krzyża, porucham aż niemiło 200zł mnie to kosztuje w tygodniu i mam święty spokój. Strzepnę z chuja wychodzę i się nie martwię jakimiś głupimi dupami, kolacyjkami, zakupami za nie wiadomo jaką kasę dla lasek. Nie ma. W miesiącu wydaję 1000zł na dziwkę, czasami 1500 jak biorę całą nockę, walę ją jak chce i w co chcę. Układ piękny i zajebisty. Nie słucham szmat głupich o zemstach i innych pierdołach, zdradach itp. polecam wszystkim

Gość jhjkfsk
polecam te kurwewki dobrze sie pierdolą i nie marudza http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=69026 http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=46509 a jak ktos chce porzadnie poruchac i jeszcze pogadac poleca ta pania. Jest wyborna, jak bylem w delekacji tydzien bylem u niej codziennie po 2-3 godziny. Tak mnie wypiescila ze o ja jabie do dzisiaj pilnie jezdze w delegacie do Wrocławia :D http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=17828