Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia19lat

Jajniki, torbiele, powiekszona macica! ;(

Polecane posty

Gość Kasia19lat

Witam w Styczniu byłam u ginekologa ponieważ spozniał mi sie okres.. Po badaniu USG okazało się, że mam 3 torbiele na lewym jajniku i powiekszona macice. Przepisała mi tabletki do pochwowe LUTEINA na wywołanie okresu one sa na potrzymanie ciazy itd... Po 11 dniach dostałam okres ale nie taki jak zawsze, wczoraj powinnam dostać okresu a tu nic ;( Mam straszne bolesci i kłucia w tym lewym boku jajnika, nie moge sie wysikać zgiąc nogi itd.. Czy to może być ciąża??? Jak myślicie?? POZDRAWIAM Kasia

Gość marysia98222r
hej ja tez mam torbiele, to na pewno nie ciąża, tak wszystko Cie boli przez te torbiele, dodam ze nieleczone moga spowodowac problemy z zajsciem w ciaze. od 19lat do lekarza chodzilam prawie co miesiac na wywolywanie okresu, przepisywal mi tab.anty, hormonalne i nic... dopiero po usunieciu torbieli wszystko wrocilo do normy, teraz jestem w 8miesiacu ciazy, ale nie wykluczone ze te torbiele moga wrocic. idz do lekarza jak cie cos niepokoi, nie mozna bagatelizowac boli, plamien czy innych objawow. pozdrawiam

Gość Kasia19lat
Ale z czego ta powiekszona macica? z tego co słyszałam to kobiety jak zajda w ciąże maja powiekszone macice... Ja rok temu poroniłam. Lekarz powiedział jak byłam ostatnio, że jezeli poroniłam to test może być negatywny a moge być w ciaży... Mam apetyt mam tem. 37stopni... wiec nie wiem co mam o tym myślec...

Gość marysia98222r
ja tez mialam powiekszona macice i mysleli ze to ciaza ale nie... przebadali mnie i nic nie wykazalo. idz do lekarza