Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenkaCLUB

SEX z czarnoskórym

Polecane posty

Gość Eeerrr...
To nie wrazenie, to fakt!

Gość Eeerrr...
Powaznie:) Polacy w ogole sa do dupy w lozku, zero namietnosci, jakies ograniczenia, bo nie wypada, bo tak tylko na filmach robia, nie sa otwarci na nowe rzeczy i czesto zawstydzeni, nie wspominajac juz o tym, ze ich kondycja fizyczna jest czesto ponizej normy, no i te brzuchy....

Czerni np mają większe przyrodzenie i kurwa w łóżku mają energie :D:D ja naprawde myślałam że to mit... ale jednak nie . Po za rym jak się spuści to mu dalej stoi:)

Mnie bardzo pociągają czarni masakra jestem z takim Mouhametem, jego styl inteligencja poprostu zniewala!!!

Gość csdse
Kiedy ostatnio robiłaś test na HIV?

ej laska nie podniecaj ise tak:D i tak nikt ci nie zazdrosci:P kurestwa. no chyba ze masz stalego partnera to wtedy nie mam nic przeciwko. A moze s powiedziec jak go poznalas?

CO WY ODRAZU Z TYM HIVEM WYSKAKUJECIE MYSLICIE ZE POLACY CO NA KURWY JEZDZA NIC NIE MAJA?? TAK JESTEM Z NIM OD ROKU POZNALISMY SIE NA IMPREZIE ALE TO BYL Z OBYDWU STRON ŻADKI WYSKOK. a W ŁOŻKU ZAJEBIŚCIE WIESZ ONI MOGĄ SIE KOCHAC I KOCHAC CALY CZAS Z TWARDYM:d POWAŻKA:) NIE MOWIE ZE POLACY SA GORSI ALE WIDAC JUZ MNIE OD KURWY I OD HIFA WYZYWACIE NIE LADNIE:(

BIERZE MNIE NA TAKIE POZYCJE I CZUJE PRAD NA CALYM CIELE NIESAMOWITE UCZUCIE MASAKRA

Gość niekonieczny
To jakiś czarny temat założył, zeby lepsze wzięcie mieć u takich szmatławców , co dają wszystkim jak leci. A swoją drogą wolę psa pogłaskać, niż mieć do czynienia z taką, co się puszcza na prawo i lewo.

CZEMU UWAZASZ ZE PUSZCZAM SIE NA PRAWO I LEWO? JAKBYS CHCIAL WIEDZIEC MIALAM TYLKO 3 KOLESI W LOZKU... PUSTY JESTES JAK PUDELKO Z ZAPALEK

Gość biała oler
a gdzie mozna poznac czarnoskorych? ale tylko na seksik, bo wiazac sie z nimi to ja nie chce

JA MIALAM TYLKO 3 KOLESI W ŁOŻKU ZAZDROSCISZ BO MASZ MALEGO BARANIE? OD CIEBIE PEWNIE SA 1000 RAZY LEPSI. NIE PISALAM TU PO TO BY JAKIES RASISTOWSKIE SWINIE PISALY OBRAZLIWE TEKSTY WIEC LEPIEJ WYLUZUJ

Gość niekonieczny
a ty zwykła menda, co ciągnie asfaltowi i jeszcze sie z tym obnosi.

KURDE MASZ MALEGO I NAZYWASZ MNIE KURWA ODRAZU? WEZ WYLUZUJ KOLES. NIE WIEM GDZIE POZNAC DUPCYNGIELI ZWYKLYCH , :) ALE FAJNYCH CZARNYCH W KRAKOWIE JEST DUZO

Gość klikliklik
pewnie na dyskotece w W-wie :D

Gość biała oler
a ja z lubuskiego jestem :/ z malego miasta, nie mam szans pewnie na poznanie czarnoskorego

Gość biała oler
lenka wyluzuj :P nie dogodzisz kazdemu

Gość moniazgdyni
nie maja wcale takich duzych 17-18cm

JEDNO JEST PEWNE NIE ZALUJE TEGO TO JEST NIEWYOBRAZALNE DOZNANIE:d:d WIEC LASECZKI KORZYSTAJCIE Z OKAZÓW:d

Gość niekonieczny
rób co chcesz jedna z drugą, ale nie pisz o tym publicznie bo jeszcze ktoś pomyśli, ze czarni naprawdę są jacyś wyjątkowi. Gdyby tak było, nie mordowaliby się tam tysiącami.

CZYLI TO MESKA ZAZDROSC INNACZEJ? TAK? NIE LEPIEJ PISAC NA POZIOMIE A NIE OBRAZAC SIE?

Gość moniazgdyni
lenka jakiego ma twoj men

Gość niekonieczny
a o co niby zazdrość? Facet jak się stara zawiezie damę do raju i to nie zależy od koloru skóry.

TO CZEMU ODRAZU ATAKUJECIE MNIE? PISZE POPROSTU SOBIE O DOZNANIACH SEXUALNYCH SPALAM Z DWOMA BIAŁYMI I JEDNYM MRZYNEM I TYLE. MOGĄ CZYTAĆ KOBIETY NIE MUSICIE WY