Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenkaCLUB

SEX z czarnoskórym

Polecane posty

Gość Facet z UKKKAKKASDKAKSK
pewnie zajebiscie:D hehe

No właśnie dziewczyny czemu czarni bardziej podniecają nas i są naprawde kosmiczni w łóżku... mnie to męczy mój caaaaalutką noc, legne i znowu się do mnie dobiera, oj tego w polakach wóaśnie brakuje bo skoncza i spanie.A czarny to autentycznie do rana może bzykać i cały czas dominuje!

Gość A Polacy zamiast to czytać
I sie uczyć jak dogodzic kobiecie zeby jej się chciało to wola wyzywać Uczcie sie biali bracia bo my chcemy ostrych namietnych ogierow ktorzy pokażą nam gdzie nasze miejsce w łóżku !!

Oj tak:D a nie że tylko z początku pokazujecie jakimi to kozakami jesteście;D Czarni w łóżku są górą tak jak i w piłce nożnej:)

Gość gmmmmmms
lenka a spuszcza ci sie on do srodka?

Kurde spuszcza się niczym koń kurde, do środka nigdy bo narazie nie chce mieć mulata, ale do buzi często tylko tego jest tak dużo że mi wpada do środka:) Ale nawet jego sperma jest smaczna aż się dziwie, tak to zazwyczaj na mnie tylko wtedy jest cała pościel do prania

Gość ?//?
typowe rozrywki bezwartosciowego motłochu...na salonach napewno takie dno nie zaproszą:)

Gość Aga341
lenka tez nie lubie białasow i ich mikrych kacapów, uwielbiam czarnych mezczyzn :)

Ja za młodu (18 lat) byłem w Niemczech na robotach sezonowych. Latem zarobiłem więcej, niż tutaj dobra roczna pensja. Wracając przez Hannover zahaczyliśmy z chłopakami o dzielnicę "czerwonych latarni". Przyznam, że nigdy więcej mi się to nie zdarzyło, ale wtedy człowiek był po 2 miesiącach wyposzczony tak, że masakra. Z wielu kamienic etnicznych wybraliśmy właśnie ciemnoskóre. Dziewczyna wyglądała na 20-21 lat. Pamiętam, że brała wtedy 60 DM. Co prawda wszystko działo się w gumie, ale Panowie - żadna, ale to absolutnie żadna biała kobieta nie ma w dotyku takiej skóry jak tamta dziewczyna. Obecnie sporo lat od tamtej chwili minęło, wiele kobiet przez prześcieradło przepuściłem, ale wspomnienia tego dotyku wracają do tej pory. Przyznam, że sex był przeciętny, ona była zwykłą dziwką (jak się potem okazało przyjechała z Jamajki), ale ten dotyk po prostu, to jest coś czego nigdy nie zapomnę. Na koniec pozwoliła mi zdjąć gumę i spuścić się na piersi. To było coś, co po raz pierwszy w życiu nie spowodowało minięcia erekcji. Stał mi na baczność, jak oficer na warcie przy grobie nieznanego żołnierza. Z racji tego, że miałem jeszcze trochę czasu (w ramach opłaconej godziny) zrobiliśmy to jeszcze raz. Jaki z tego wniosek? Czy to czarny, czy biały odpowiednio zachęcony będzie Ci służył (droga pani) na każde wezwanie.

Gość Mia191983
Mój mąż jest czarnoskórym facetem w sypialni jest cudnie potrafi dać z siebie wszystko, jego członek jest średnich rozmiarów on jest moim pierwszym i ostatnim czarnoskórym facetem w łóżku przede mną nie miał białej kobiety jesteśmy ze sobą 3 lata na początku chciał kochać się tylko po misionarsku mógł tak kilka godzin teraz próbujemy wszystkiego.Jedno co mogę powiedzieć to to że jest bardzo erotyczny w łóżku często szczytujac mówi w swoim języku i krzyczy. A potem cieszymy się razem bardzo długo.kocham go.

Gość Aga341
hej, ja sypiam tylko z czarnymi, biali mnie juz nie pociagaja , czarni faceci sa najlepsi w seksie :D