Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tolaola

czy to co powiedzial, to normalne?

Polecane posty

a gdzie tam !!!!] opowiedziec mi z żalem, jak sie czułaś w ciąży, jakim przezyciem jest poród. Jak cieżko dojść do siebie po porodzie , jak daje sie we znaki zmęczenie I jesli uwaza, ze pora sie odchudzac to razem !!!! i obowiazki przy dziecku i w domu tez razem wykonujecie !! zobaczymy co bedzie mówil jak do meczu w TV dostanie miske marchewki i wode spod ogórków kiszonych, jak bedzie po pacy jezdzil godzine na rowerku i jak wstanie z 5 razyw nocy do dziecka !!!!

Gość A ja ci po.
powiem że też jestem 3 miesiące po porodzie . Co prawda mała fałdka na brzuszku mi została ale co tam mojemu nie przeszkadza . Wróciłam do kg tyle ile przed ciąża przy 160 cm 48 kg . mój też nie ma tali osy ale ja kocham jak jest taki miśkowaty jak to sie mówi więcej ciałka do kochania ;) on zreszta jest taki nabity barczysty . Mmm aż zatęskniłam za nim ( za granicą jest niestety ) nie przejmuj sie lepiej że ci powiedział niż ukrywał przed tobą bo to jest najgorsze . porozmawiaj z nim powiedz że ci sie przykro zrobiło . No i musi odpokutować ;)

On ma elastyczne godziny pracy, bo ma własny sklep komputerowy. Także czasem jeździ tylko na 2 godziny dziennie, czasem cały dzień jest w domu, to potrafi non stóp przed komputerem siedzieć i grać w Głupie strzelanki

Gość ruszylo mnie jak przeczytałam
Sama mam problemy z waga i się odchudzam ale tylko i wyłącznie dlatego ze czuje taką potrzebę. Mąż mnie w tym wspiera, ostatnio zapytał czy chcialabym zeby razem ze mną przeszedł na dietę i czy byloby mi wtedy raźniej, oczywiscie odmówilam bo on jest szczuply i dieta nie jest mu potrzebna, ale sama propozycja bardzo mnie ucieszyła. Gdybym uslyszala od niego taki tekst jak ty autorko od swojego to by zwyczajnie dostal w łeb i tyle. A on taki piękny jest? Nic mu nie brakuje? Moze nad sobą zacznie pracowac zanim tobie bedzie wytykał? Mąż mojej znajomej to taka wlasnie swinia. Dziewczyna calkiem fajnie wyglada po ciaży, jest ksztaltna ale nie gruba! A on się nad nią pastwi, wyzywa od tlusciochów, przynosi do domu czekolade albo zamawia pizze i zjada sam ona patrzy to jej mówi ze dla grubasów nie ma. Nawet w ciazy jej powiedział zeby się zastanowila co robi bo dziecko się bedzie wstydzilo takiej tlustej matki więc ta glupia się odchudzala w ciazy w efekcie mają wcześniaka. To ejst szczyt chamstwa i nie wiem jak z kimś tak prymitywnym i popieprzonym można żyć i dzielić łóżko!

Autorko kochana !!! jestes dobra osoba a wiesz, ze jak sie ma miekke serce to ma sie twarda dupe ???? ja jestem zołzolcem, jakby mi M wyjechał z takim tekstem to pożalowałby , ze sie w ogole znamy !!!!!!!!!!

Nie no. Mój taki nie jest. W ciąży co chwilę chodził za mną i pytał, czy czegoś mi nie potrzeba, czy nie mam specjalnej ochoty na coś do jedzenia. Czasami aż mnie to irytowało. Był bardzo opiekuńczy. Ogólnie to jest kochany. I po porodzie tylko ten jeden raz mi coś takiego powiedział. Muszę z nim porozmawiać i to poważnie... Avent- chyba zrobię jak mówisz. Jak dieta to razem. I nawzajem się wspieramy+ Pomoc w domu a nie tylko ten głupi komputer. Przecież ja nie jestem samotna matka, on też ma chyba jakieś obowiązki wobec dziecka, no nie.

Gość fghfd
ja wprawdzie nie bylam w ciazy ale mam mala faldke na brzuchu i zawsze mpowie mojemu ze gruba jestem a on ze nieprawda i ze wlasnie fajnie ze mam takie cialko. wiec nie rozumiem jak Twoj maz mogl tak powiedziec. Ty tym bardziej masz prawo byc troche grubsza bo w koncu jestes po ciazy! zwlaszcza ze jak piszesz, odchudzasz sie a kazdy normalny czlowiek wie ze nie da sie zrzucic kg po ciazy w 1 dzien! dzisiaj na innym topiku dziewczyny wymyslily zeby kobita schudla a potem na zlosc mezowi nie dala sie dotknac kiedy on bedzie napalony :D moim zdaniem ppwiedz mu co czujesz, jak sie meczylas w ciazy kiedy wielki brzuch sprawial ze bolaly Cie plecy, jaka meczarnia byl porod, jaka jestes zmeczona opieka nad dzieckiem. powiedz mu ze Ty tez sie nie czujesz ok z falda na brzuchu ale ze przeciez robisz cos w tym kierunku. i nie zaszkodzi jak wspomnisz mu o jego bebzonie ;)

Gość Ty to napisałaś
Oczywiście, zabolało mnie to, choć nie chciałam mu tego pokazywać. Próbowałam obrócić to w żart, po czym przeprosiłam i wyszłam do łazienki. Za co go przeprosiłaś?Z kim Ty jesteś?

Chodziło mi o to, że przeprosiłam go, żeby mi się usunął z drzwi,bo chciałam wyjść

Gość dfjadf
KObieto, opanuj sie. Wazysz TYLKO 6 kg wiecej po porodzie, i twoje dziecko ma tylko 3 miesiace!! To jest nic. To jest super figura. Przeciez to jest swiezo po porodzie... Jak moglas to obrocic w zart? To nie bylo mile. To bylo bezczelne. ROzumiem, ze moglby cos zasugerowac jakby dziecko mialo nie wiem...ile bo tu wydaje mi sie, ze powyzej roku. Ale 3 miesiace po porodzie i taka chamska glupia gadka. Jestes za mila. A szczegolnie, ze on ma miesien piwny, co dla mnie skresla faceta jako atrakcyjnego, i jeszcze smie Ci zwracac uwage, a sam nie ma dobrej figury. Bym mu to wypunktowala od a do z. Chce diete bedzie miec diete, ty jeszcze musisz wrocic do sil po porodzie. A seksu uzywaj...spala kalorie i rozluznia.

Gość misia1980
przy takim wzroscie powinnas wazyc 45-47 kg nie obrażaj sie na męza tylko schudnij,moze i nie powinnien Ci tego mówic ale przeciez to prawda ..a on sie z Ciebie nie smieje tylko mówi Ci że nie wygladasz za dobrze i trzreba to zmienic... i wiecej dystansu do siebie bo swiat Cie POŻRE I WYSRA

Chciałabym. Ale sęk w tym że po takich słowach chyba przy nim, w łóżku nie będę umiała się rozluźnić. Bo ciągle będę myśleć, jak on mnie postrzega w swoich oczach

Gość fghfd
moj mi kiedys powiedzial ze w lozku leze jak kloda. tez potem nie moglam sie z nim kochac

Gość dfjadf
45 kg to jest malo. bez przesady. kobieta jest swiezo po porodzie i taka uwaga od meza jest totalnie nie na miejscu. urodzila mu dziecko, niech on sie odchudza, a nie chodzi z brzuchem od piwa i przekasek i mowi innym, ze maja schudnac!!! autorko, nie mysl to co on mysli o tobie. on ma brzuch a tobie sie podoba bo go kochasz, to niech on tez potoleruje twoje cialo takie jakie jest...

Przed ciążą ważyłam 56. Mam dość duże piersi.. I z ta wagą, jak przedtem, mówił że jestem idealna,że nie chce takiego suchego patyka. Poza tym naprawdę nie było widać, że ważyłam ponad 50. Znajomi myśleli, że sobie żartuje, jak pytali o moja wagę

Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie. Na kobietki zawsze można liczyć:)

Gość misia1980
PRZY TAKIM WZROSCIE 45-47 wyglada szczupło i fajnie , wiem po sobie mam 158 i waze 51-53 po dwoch ciązach i ciagle sie odchudzam bo mam tłusty brzuch i dupe..chcialabym wazyc 48 . autorko wiem ,ze jestes po porodzie 3 miesiace to nie za długo ale tez nie tak krótko ..po porodzie na drugi dzien wazy sie juz 6 kg mniej wiec wychodzi na to ,ze nic nie schudłas:) wiem,ze JEST cięzko ale mozna jak sie chce

Tylko jak już pisałam na początku, ja od tygodnia jestem na diecie i ćwicze. I on dobrze o tym wie.