Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nostalgiczne wspomnienie

faceci:zakochaliście się kiedyś w niespecjalnie ładnej dziewczynie?

Polecane posty

kobietom zdarza sie zakochac w niezbyt ladnym facecie,a facetom?w koncu sa wzrokowcami?

Gość graff iti
Zrób "przegląd" znanych ci małżeństw. Czy w każdym z nich kobieta jest piękna?

Gość dawka_śmiertelna
Co za idiotyczne pytania zadajesz. Jak się zakochasz, to patrzysz jak sroka w kość, na obiekt swoich westchnień. A obiekt może całkowicie odbiegać od Twoich wcześniejszych wyobrażeń, nawet całkowicie nie pasować do Twojego typu/.wzorca..i najdziwniejsze jest to, że nie będziesz na to w ogóle zwracał uwagi, ani nie będzie Ci to przeszadzało.

taa,ale taka niezbyt ladna kolezanka chociazby byla super osoba to bedzei dla faceta tylko super kumpelka.bez pociagu fizycznego nie bedzie milosc.

Gość D.Tusek
nie mozna sie "zakochać" w kimś brzydkim

Polecam przeczytać książkę pt. "Gracz" Dostojewskiego. Mały fragment (cytowane z pamięci, scenka w której bohater rozmawia z pewną kobietą w której jest zakochany) - A wie pani, że ja nawet nie wiem czy pani jest ładna. Że nie wiem czy pani ma ładną twarz. Sam zadurzałem się w laskach, wobec których określenie "ładna" później nie przeszłoby mi przez gardło

Gość tia...to ciekawe czemu te
najbrzydsze pasztety, w większości mają męża i to często wcale nie brzydkiego?:D

Gość co to za jezyk
"tia...to ciekawe czemu te najbrzydsze pasztety, w większości mają męża i to często wcale nie brzydkiego?" dla kogos moze byc pasztet , a dla faceta najpiekniejsza. Podobnie ty ,pewnie uwazasz sie za pikna, a dla takiego faceta mozesz byc brzydalem i pasztetowcem :-P

Gość na powaznie
najważniejszy jest zapach o tym zapominacie koledzy. Jesteście prymitywnymi zwierzakami w gruńcie rzeczy i pierwotny instynkt ciągnął was za zapachem.

Gość gmdk
Dostojewski to mistrz W "braciach karamazow" fiodor twierdził, że każda kobieta posiada w sobie piękno

Gość koksutonaskce
ładne a które to?

Gość nomomomomomomomomą
nom ?

a zakochala vts sie w kims takim http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/612cb4954 926271d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f658897f8 809bf11.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/557c02415 19c84e4.html dawno nie bylem zakochany, a teraz napewno nie zakochalbym sie w ladnej bo gdzies tam w podswiadopmosci wiem ze u ladnej nie mialbym szans i pewnie ma to jakis wplyw blokade na nie zakochiwanie sie w ladnych a presje na zakochiwanie sie w brzydkich

Gość jak dobrze robi loda
to zakocham się od razu

Gość PKSman
Nie. I w sumie nie znam chyba nikogo kto by się w bardzo przeciętnej lub brzydkiej zakochał (choć nie wykluczam że tacy istnieją). Oczywiście znam niezbyt ładne dziewczyny mające facetów, ale oni są z nimi dlatego że ładniejsze ich nie chciały, a potrzeby fizyczne trzeba zaspokoić jakoś :) Czasem w takich związkach jest też miłość wynikająca z przyzwyczajenia, długiego przebywania ze sobą. Ale o klasycznym zakochaniu, straceniu głowy raczej nie ma mowy.

Gość 43252523
yyughiuh > to Ty jestes na tych zdjęciach? :D Śmieszną masz figurę, jak kobieta - szerokie biodra, wąskie ramiona :D

Gość bbbfdbfdf
PKSMan - a na przykład: Antonio Banderas - mega przystojniak, stracił głowę dla Melanie Griffith, która wg wielu ludzi jest potworkiem. Justyna Steczkowska wg niektórych niezbyt ładna, a jej mąż - model i architekt Maciej Myszkowski, super przystojniak, na pewno wiele kobiet go chciało, a jednak on chciał ją takich przykładów jest więcej..

Gość miewiórka
albo Kasia Niezgoda i Tomasz Kammel

z mojego punktu widzenia nie ma w tym nic smiesznego to moja tragedia zyciowa dramat nigdy zadna mnie nie zechce a seksu nie zaznam jak nie pojde do prostytutkli nawet nie wiem jak to jest sie przytulac

Gość PKSman
bbbfdbfdf ale Melanie Griffith gdy była młoda to była też ładna, teraz może i nie ale wiek robi swoje :) Co do Steczkowskiej to jak dla mnie ma zbyt hmm.. egzotyczne rysy (co nie znaczy brzydkie), ale ciało ma super. ps. nie chciałem sugerować że im piękniejsza kobieta tym łatwiej się zakochujemy. "Tylko" ładna kobieta ale o fascynującej osobowości, może być znacznie bardziej atrakcyjna od pięknej, ale pustej lalki, ale musi mieć to minimum urody by się zakochać. Mogę bardzo lubić inteligentną brzydulę, nawet kochać ją w jakiś nie-erotyczny sposób, ale nie byłbym w stanie się w niej zakochać i większość facetów też nie.

Gość ciekawe co u ciebie mała
Jestem niespecjalnie ładna, a mój mąż się we mnie zakochał. Genaralnie nie narzekam na powodzienie ze strony oby płci i nie wiem, z czego to wynika. A sporo ładniejszych jest samych. Może mają za duże wymagania albo "przyciągają" palantów?