Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yomegi

Brak okresu, luteina, test ciążowy z krwi

Polecane posty

Gość yomegi

Witam, ostatni normalny okres miałam 8 stycznia, w lutym w dniu kiedy powinnam była dostać okres, owszem coś przyszło ale raczej brudno brązowe plamienie i przez chwilę w małej ilości krwawienie. Ponieważ współżyłam w dniach płodnych bez zabezpieczenia (jednak nie do końca - on skończył na zewnątrz), dlatego pomyślałam, że jestem w ciąży, robiłam 3 testy ciążowe wszystkie negatywne. Zaznaczam, że nie miałam zadnych objawów ciąży, poszłam do ginekologa dostałam luteinę, brałam ją 7 dni, od ostatniej tabletki minęło 9 dni, okresu nadal nie mam. w ciąży raczej nie jestem bo 13 lutego robiłam test ciążowy z krwi - był negatywny. Nigdy wcześniej nie zdarzyło mi się coś podobnego, zawsze miałam regularne okresy. Miałam w styczniu trochę stresu - egzamin na prawo jazdy , ale jestem po ciężkich studiach i bardziej stresujące momenty mam już za sobą i bez takich miesiączkowych rewelacji... nie wiem co to jest. Boję się, że jednak to ciąża... nie czuję sie gotowa... mimo, że mam 28 lat, mieszkanie, pracę i faceta. Jeżeli okaże się że jednak tak - załamię się. Nie chcę być matką!

Gość ty wyzej nie
masz urojenia hahhahahahhahaha

Gość ty wyzej nie
28 lat to za wczas? zebys potem nie kwiczala ze nie mozesz zajsc w ciaze:D

Gość yomegi
Pytanie moje brzmi, czy test ciążowy z krwi jest 100% pewniakiem? Współżyłam 21 stycznia (czyli okresie płodnym).

Gość yomegi
Hej, może ktoś się jeszcze wypowie? Może któraś z was miała podoba sytuację? Naprawdę się stresuję...

Gość yomegi
Perwersja to usg jest bardzo drogie....

Gość my ding ding dong
zrób koniecznie test krwi, będziesz miała szybko pewny wynik ;)

Gość my ding ding dong
dopiero teraz doczytałam, że robiłaś test krwi, to nie wiem czemu panikujesz (chyba że wynik był na granicy to możesz zrobić jeszcze raz)