Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

co robicie na codzien ?

Polecane posty

jak wyglada wasz tydzien ? to pytanie do tych ktorzy maja swoje zycie to towazyskie i inne jestem poprostu ciekaw jak zyjecie jak chcecie opowiedzcie o swoim zyciu :)

Gość koksutonaskce
wóda piwsko faja...

Gość nibylandiaxx
Oczywiście nie mam ustalonego planu tygodnia ale w przedziale nd-czw rzeczy typu zakupy ze znajomymi, pizza, wypad na kawę, do kogoś do domu zagrać w coś itp. W weekend można poszaleć, więc na piwo, do klubów albo na domówki :)

Ale nuda, lepiej by było coś ciekawego przeczytać, a nie żreć, chlać i pierniczyć bzdury nad kuflem cały czas, jak to Kasia się puściła, a Zdzisiu ma nową dziewczynę.

Gość _INTROWERTYCZKA_
ja poza tym co musze popadam w zadume nad tym jak mogloby byc lepiej by poczuc sie "szczesliwszym"

Gość nibylandiaxx
Przecież robię inne rzeczy - w tym czytanie. Nie wychodzę z domu codziennie a miałam opisać życie towarzyskie. To co robię samotnie w domu trudno nazwać życiem towarzyskim...

Gość gość
chodze na siłownie dużo czasu zajmuje mi przygotowanie posiłków siedzę na necie odpoczywam z żoną spacery z żoną i córką poza tym zakupy dopracowywanie treningu i diety nieraz wypad do kina czy pochodzić po sklepach handlowych