Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perkoz

pomozcie blagam

Polecane posty

boze jest mi tak ciężko nie mogę sobie z tym poradzić zostawil mnie jakis czas temu jednak nono stop mieliśmy kontakt i tak naprawde to bylo niepełene rozstanie. nawet wygladalo to tak ze moglibyśmy się zejść pomimo ze wiem ile ma wad nadal czuje coś do niego on sporo pije bywa bardzo niemiły ubliżał ludziom.....obrażał mnie rowniez. Jednak nie moge sie uwolnic od tego ''uczucia'' teraz zerwałam kontakt po tym jak znow mnie zdystansował nagadał ze nie chce do mnie wrócicćze mnie nie kocha itd itd po czym po kilku dniach w moje imieniny wręczyl mi bombonierkę w ksztalcie serca kwatika i beze moja ulubioną. co to mialo znaczyc zabawa moimi emocjami?

Gość anne marie ...
no to witaj w klubie , ja tez tak mialam... i wiesz co .... wrocilsmy do siebie i sa dalej problemy.. cos czuje ze tym razem bedzie definitywny koniec .. i w sumie mysle jaka ja bylam glupia ze sie w to pakowalam

Gość anne marie ...
moze proboje tylko byc mily ze nie zapomnial, ale raczej nie licz na nic wiecej z reszta po co ci taki facet... mnie tylko trzyma ta mysl przy zyciu ze sa fajni faceci i na takiego wartego mnie bede czekac... oby nie dlugo..!

ja nie wroce na pewno tylko nie moge sobie poradzic z zalem ze tak sie to skonczylo mam poczucie winy wiem gdzie popelnilam blad nie ujmujac blegow jemu oczywiście bo on ma cholernie trudny charakter ja zwyczaj nie sie gubie nie wiem czego chce jak on okazuje zaintersowanie to ja go olewam i jest mi dobrze jak on mnie ignoruje to ja dostaje szalu i tak wkolko wiem ze dobrze ze zerwalam kontakt mnie tylko zastanawia dlaczego bombonierka w ksztalcie serca

Gość anne marie ...
no ale powiedz mi po co teraz bedziesz analizowac gdzie popelnilas blad , t juz nic nie zmieni, wiec pomysl o sobie , zacznij jakies nowe rzeczy, zainwestuj w siebie zeby zapomniec... bo analiza nic ci nie da oprocz wariacji..

wiem i juz mi sie udalo bylam zadowolona z tego ze nie jestesmy razem to nie musial nas zabrac do siebie na 4 dni i wszystko wrocilo stwierdzil ze przytulal sie z dystansem inwestuje w siebie dzialam robie rzycz ktorych wczesniej nie robilam radze so bie ale psychicznie dzis ciezko

nie mogl normalnych czekoladek kupic?albo zlozyc zyczen zwyczajnie?

kobietko a co ma za znaczenie , czy bombonierka jestw ksztalcie serca , czy byla by w ksztalcie kwadratu? To tylko dorabiana przez Ciebie symbolika . Popija , ubliza , nie traktuje Cie powaznie . Czyz to nie powinno zgasic Ci mysli o bombonierce w ksztalcie serca ? Po co sie meczysz .Zapomnij i utnij kontakt. Po cholere ta bombonierke wzielas ? Jeszcze Ci w biodra pojdzie na dodatek :-P

Gość maslo maslne
Po co sie meczysz .Zapomnij i utnij kontakt. Po cholere ta bombonierke wzielas ?

maslo maslne -to do mnie? Jesli do mnie , to ja nie widze tam "masla maslanego". Zamiast byc zlosliwa/ zlosliwym ( stawiam na kobiete) poradz cos madrego.