Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lfmoih

Czy ze mna wszystko jest ok?

Polecane posty

No to, w takim razie, Karolinko, Ty nam opowiesz o czym marzysz? Też potrzebujesz ostrego faceta?

Gość lfmoih
ze mna jest ciezko porozmawiac nawet przez internet:( wlasciwie doswiadczen duzych nie mam, mialam 1 chlopaka przez pol roku i zerwalam z nim zanim by do czegos doszlo,nawet reka mu nie zrobilam zastanawiam sie czy aby nie powinnam wybrac sie do psychologa

-> LFM: Możesz wybrać się do psychologa, jeśli istnieje cień podejrzenia, że każe Ci się położyć na leżance a potem powie: "A teraz obciągniesz mi, Ty mała kurewko!". I każe Ci to zrobić. A potem okaże się, że on ma język jak koń i wyliże Cię do samego dna. A jeśli szansa na to jest mała, to nie za bardzo wiem po co tracić czas...

-> LFM. A dlaczego piszesz, że "nawet ręką mu nie zrobiłaś"? Według Ciebie zaczyna się od robienia czegoś ręką? I co konkretnie chciałabyś mu zrobić ręką?

Lfmoih ;) hm... z jakimś dobrym psychologiem możesz spróbować porozmawiać, może pomoże Ci rozwiązać Twój problem, nic na tym nie stracisz ;) ojj, Satyr :( marzę właśnie o takim mężczyźnie, który bierze to co chce i nie pyta o pozwolenie i - tak jak ja - lubi przeżyć więcej i mocniej :D w którym będę widziała swojego Pana, który pokaże mi gdzie moje miejsce, ale i będzie mnie kochał :P Marzy mi się ktoś o silnym charakterze, z ognistym temperamentem, żeby miał w oczach tą moc, co przyciąga jak magnes i sprawiał żeby przyspieszało mi tętno, gdy w nie patrzę :P

Czyli, Karolino, jesteś tak samo jak ja romantycznie wyuzdana i oczekujesz masochistycznej czułości w związku... Szkoda, żeśmy się nie spotkali jakieś 20 lat temu. Mogłoby z tego wyjść coś jak eksplozja wielkiej miłości. A teraz, niestety, to mogę tylko pogadać. W każdym razie chętnie wskazałbym Ci, gdzie Twoje miejsce i gdzie powinnaś mi służyć najlepiej.

tak, dokładnie ;) Satyr, achh :) boję się, że tego mogę nie znaleźć :( zwłaszcza, że za kilka miesięcy wyjeżdżam do Szkocji, dlatego jak na razie nikogo nie szukam :( a czemu możesz sobie tylko o tym pogadać? Może warto to jeszcze wprowadzić w życie? ;)

Czemu? Ach takie drobiazgi w sumie: istnieje spora szansa, że jestem od Ciebie starszy o pokolenie i do tego od mniej więcej 20 lat jestem żonaty. No, chyba że to Ci w ogóle nie wadzi to Cię zaraz zagonię do czyszczenia narzędzi!

A i Twoje narzędzia też bym wyczyścił! Sorry, że zapomniałem w ferworze literackim...

Gość rfvlfskm
ile lat masz satyr???

Satyr ;) mam 23 l. Hm... hihi ;) nie wątpię :P Chętnie też bym przeczyściła Twoje narzędzie :D bo tak jakoś czuję się jak jakaś cnotka - niewydymka ;) hm... Lubię starszych ode mnie mężczyzn :P ale gdy jest dość znacząca różnica wieku to przyszłości nie widzę, ewentualnie można wdać się w szalony romans :D ale przygody, znajomości na chwilę mnie nie interesują, gdyż to nie dla mnie :( yhm... A żonka Twoich pragnień nie podziela, Satyr? :O

No to - jak myślałem, różnica między nami jest pełnopokoleniowa. Mnie nawet szalony romans nie interesuje - za dużo mam problemów. Interesowałoby mnie co najwyżej niezłe zerżnięcie dwudziestotrzylatki poprzedzone sprawieniem jej dużej przyjemności za pomocą sztywnego języka i giętkich palców. A jeśli przy tym dziewczyna potrzebuje kilku mocnych klapsów w pupę, wygniecenia biustu albo porządnego wytargania za włosy to już byłoby rewelacyjnie. Mogłoby być fajnie. Może jakiegoś innego dnia. Żona podziela część pragnień, z tym że niewielką. Ale pragnienia mają to do siebie, że spełnione mogą mocno stracić na wartości, więc nie narzekam.

ja chcę Satyr zostać zdominowaną na całym froncie :P zabawa w klapsy, ostry sex etc. to to za mało, troszkę ;)

Nie wiem czy dobrze wyczuwam, o co Ci chodzi... Albo jesteś zwolenniczką bardzo ostrych form (ja już nie za bardzo), albo myślisz o zdominowaniu życiowym - a to już temat na forum uczuciowo-matrymonialne. Niezależnie od tego, fajnie było pogadać z młodą dziewczyną.

hm... Jestem zwolenniczką bdsm troszkę ostrzejszego od Ciebie ;) Lecz też marzę o zdominowaniu mnie w sypialni jak i poza nią w pewnym sensie, nie do końca, bo w 100% jest to niemożliwe, ale w jakimś stopniu :) Poczytaj sobie od początku topik Koci Pazurek, to się dowiesz ;) Pozdrawiam, miłej lektury

Jeśli lubisz tez bicie po twarzy, może powinnaś się zgłosić do niejakiego- przeklęte pragnienia:P

Trzejść Nocny Motylku :D Lubiem :P ale On starszy ode mnie jest o prawie dwie dekady z tego co wiem :O więc na dłuższą metę to nie ma szans :) Zresztą Kogoś ze Scotland potrzebuję :P Bo tam niedługo się przemieszczam ;)

Bicie po twarzy nie jest moim ulubionym zajęciem, ale dla kobiety niejedno jestem w stanie zrobić. Myślałem, Karolino, że lubisz jeszcze jakieś ostrzejsze gry. W Szkocji też pewnie są jacyś lubiący mocniejsze uderzenie chociaż spódnice mogą sprawiać wrażenie zniewieścienia.

Karolina to jesteś moim przeciwieństwem:D Mnie brzydzi maledom Niemniej napatoczyłam się na tamten wpis i pomyślałam, że może akurat pomogę. :) Pozdrawiam:)

Gość Mariuszeeeek
carolina a Ty ile masz lat?!!

Witam miło w ten deszczowy, ponury dzień :) Nocny Motylku ;) jesteś kochana :D To miłe z Twojej strony, że o mnie pomyślałaś, za co Ci dziękuję :D hm.... Motylku, a czemu Cię brzydzi? :) Co Ci się nie podoba w zniewoleniu w sypialni jak i poza nią? :D Hm? :P Satyr :) Mam taką nadzieję, że się znajdzie :) Choć wolałabym rodaka A co chciałeś powiedzieć przez 'ostrzejsze gry'? :D Mariuszeeeek, jak wyżej pisałam l. 23. :)

Witam miło w ten deszczowy, ponury dzień :) Nocny Motylku ;) jesteś kochana :D To miłe z Twojej strony, że o mnie pomyślałaś, za co Ci dziękuję :D hm.... Motylku, a czemu Cię brzydzi? :) Co Ci się nie podoba w zniewoleniu w sypialni jak i poza nią? :D Hm? :P Satyr :) Mam taką nadzieję, że się znajdzie :) Choć wolałabym rodaka A co chciałeś powiedzieć przez 'ostrzejsze gry'? :D Mariuszeeeek, jak wyżej pisałam l. 23. :)

No cóż, maiałem na myśli takie, gdzie pręgi goją się tygodniami a sińce trzeba maskować dużą wartwą pudru.

Witaj Satyr, oj przepraszam za ten spam :( piszę z tel. kom. i jak klikam 'wróć' to się wysyła ponownie Satyr :( to też wchodzi w grę i tak jak na fejsbuku lubię to! :P potem oglądać w lustereczku takie pręgi :D Wiesz Nie lubię zahaczania o ekstremum, zostawiania jakiś trwałych śladów, nakłuwania i innych chorych praktyk np. tj. scat :O Pozdrawiam All :)

Hmmm... Pomyślałem sobie, że mógłbym narobić takich pręg a potem je podleczyć... a potem znowu. Dziwne, bo mnie akurat nigdy specjalnie nie pociągało... ale chyba mi się na starość gust zmienia. Znajdż jakiegoś wielkiego Szkota. Ponoć nieźle rzucają palami i beczkami z piwem. Pewnie są i tacy dla Ciebie.

Karolina absolutnie wszystko! Nienawidzę ubezwłasnowolnienia nie mówiąc o stosowaniu wobec mnie przemocy.:O Ja w mężczyznach szukam czułości, ciepła i oddania. Aczkolwiek nie należę do osób, które pchają się do krytykowania cudzych preferencji. Uważam, ze każdy ma prawo cieszyć się seksem na własny sposób. Dlatego pomyślałam, ze może akurat.;)

Cholera, ale Wy, dziewczyny to wiecie czego chcecie! Zazdroszczę Wam! A ja to chcę raz tego a raz tamtego a innym razem czegoś zupełnie innego. I jedna kobieta mnie nie starcza :-(