Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisis

dziewczyny w zwiazkach z obcokrajowcami czy

Polecane posty

Gość anulqaaanulqa
heheh a widzialas kiedys np. anglika ze skosnymi oczami? albo..zeby mial czarny kolor skory?? albo zeby mial czerwona kropke miedzy brwiami??? taaakkk jest ich tysiace w anglii, ale czy to sa naprawde anglicy? Bo to ze ktos sie urodzail w anglii,w cale nie znaczy ze jest anglikiem. jego krew ma pochodzenie...jakie ma.. i nikt tegonie zmieni. nawet bryrtyjski paszport!!!!!!!!

Gość anulqaaanulqa
heheh a widzialas kiedys np. anglika ze skosnymi oczami? albo..zeby mial czarny kolor skory?? albo zeby mial czerwona kropke miedzy brwiami??? taaakkk jest ich tysiace w anglii, ale czy to sa naprawde anglicy? Bo to ze ktos sie urodzail w anglii,w cale nie znaczy ze jest anglikiem. jego krew ma pochodzenie...jakie ma.. i nikt tegonie zmieni. nawet bryrtyjski paszport!!!!!!!!

nie ma usprawiedliwinia na przemoc wobec kobiet, ta fizyczna. po prostu to utrata honoru. ale jak zadaje sie z Islamista, to wedlug mnie godzi sie na dostanie po pysku. jak widac dostala! sama tego chciala. anglik nie moze byc czarny, czy na pol czarny. anglik rdzenny jest bialy. produkty mieszania z innych ras, nie maja prawa sie nazywac anglikami. sa mieszancami.

Gość numerowaaa
Nie chce mi sie czytac tych rasistowskich pomyj, wiec przejde do tematu. W zeszlym roku chyba nie obchodzilam Dnia Kobiet, nie pamietam czy w ogole mojemu chlopakowi o tym wspomnialam, bo sama zapominam o tym dniu jak jestem za granica. W tym roku bede obchodzic Dzien Kobiet w Polsce razem z moim chlopakiem (Anglikiem). Powiedzialam mu, ze w ten dzien kobiety dostaja kwiaty od mezczyzn i ze on bedzie musial kupic kwiaty dla mnie, mojej mamy i mojej siostry :) nie sprzeciwial sie :)

Gość mundra kamila
Zajebisci jestescie, wy poczwarni prawikowie:D zal wam dupe sciska ze wolimy malych arabow od was? A tak, wlasnie tak:) smieszne jak gardzicie na forum mulatami a sami marzycie o Beyonce:D wy pustaki przebrzydle, wszy swiata:D:D:D

Gość mundra kamila
Prezes Wertyp- ty najbrzydszy, najglupszy i najsmieszniejszy prawiku na tym forum, impotencie ze wsi i hanbo Polski i Polakow posluchaj, jesli murzyn sie urodzil w Anglii to jest Anglikiem:D i przykro mi jesli ci sie to nie podoba ale tak jest. Jest Anglikiem np. jakiegos tam pochodzenia, ale Anglikiem. Sprawdz definicje kretnie:D

Gość FKGHFKLJDG
ojj...prezes jest jaki jest i juz go tu wszyscy znaja. Ateraz pytsnko do tych wyzej polek..co takie madre..co byscie powiedzialy na to..gosciu jest czarny i mowi ze polak!! albo wyglada w sumiejak japonczyk..czy tasm chinczyk..to te polak?? a rumuny te co zebraja na ulicach to tez polacy>??? eheeheheh...

Gość mundra kamila
tak, wlasnie tak:) mam znajomego, ojciec bialy a matka czarna, mieszkaja w Polsce i nie dosc ze zabojczo przystojny, bardzo inteligentny to pieknie mowi po polsku i pasjonuje sie historia Polski. Urodzil sie w Polsce to znaczy Polak, sprawdz sobie definicje jesli nie wiesz tak oczywistych rzeczy:O

jak sie urodze w Arabii S, to bede Arabem? NIE! Czarny nigdy nie bedzie anglikiem, bedzie Murzynem albo miesznacem, jak mama biala (bo biali z murzynkami to... oj rzadko, nie chca miec czarnych synow). takze juz wiesz, zalosno kreaturo.

Gość mundra kamila
tak, jesli sie urodzisz w Iraku bedziesz Irakijczykiem polskiego pochodzenia(jesli twoi rodzice sa polakami). Wlasnie tak, ciesze sie ze WRESZCIE to zrozumiales:O

Oj Prezes, Prezes... ty sie doucz czlowieku, bo po raz kolejny pierdzielisz glupoty. Oczywiscie, ze czarny, urodzony i wychowany w Anglii, jest Anglikiem. Normalne. Tak samo jak nasze czarnoskore Polki : Ola Szwed i Patrycja Kazadi. Tak, sa z mieszanych zwiazkow, jednak w Polsce sie urodzily, wychowaly i mowia po polsku. Oznacza wiec to, ze sa Polkami. Dla twojej informacji: Omar Sangare tez jest Polakiem. Przestan wiec ludziom podnosic cisnienie swoja wiedza a z siebie samego robic idiote.

nigdy nie marzylem o murzynce. wrecz mnie brzydza. jakbym chcial to bym taka mial. one sa tak samo chetne jak murzyny na biale, jednak biali nie chca miec z nimi potomstwa. nie wyobrazam sobie miec czarnego syna. to jest nienaturalne.

Gość mundra kamila
I nie jest to rzedkie brudasie. Robert de Niro np. gustuje tylko w czarnych kobietach. Niestety mulaci sa najprzystojniejsi na swiecie a napewno przystojniejsi od ciebie lachonie( dlatego duzo kobiet widzi urode w Arabach).

Gość mundra kamila
I NIKOGO powtarzam NIKOGO na calym swiecie nie obchodzi co ci sie podoba a co cie brzydzi i kto cie brzydzi presesie wertypie. A tak na marginesie: nie masz szans na NIKOGO ze swoja tepota i wygladem:) Jestes zalosnym rasista ktory gada by gadac a nawet nie wiem o czym tak do konca. Idz do szkoly choc watpie bys se dal rade nawet w zawodowej:O

Gość mundra kamila
OLA S I PARTYCJA K TO SA POLKI PADALCU:d A TWOJE ZDANIE BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH

mundra kamila - niech sobie gustuje. to wyjatek. bialy facet nie chce murzynki, chyba, ze wyglada jak gwiazda filmowa. po prostu sa aseksualne, a do tego nikt nie chce wychowywac malych murzynkow. wypierdalaj juz stad.

ja moge miec obywatelstwo Zambii, ale murzynem nie bede. ani Zambijczykiem. a ty pierdolisz bo sie upodlilas z ciapkiem.

Gość mundra kamila
To ty wypierdalaj bo gowno wiesz a pierdolisz:O nie ponizaj sie juz lachmanie:O

To sobie mozesz miec swoje zdanie, Prezesie. Co nie oznacza, ze masz racje. Bo w tym przypadku racji nie masz. One sa Polkami, bez wzgledu czy ci sie to podoba czy nie. Zauwaz tez, ze w UK, gdy maja aplikacje do wypelnienia podczas starania sie o prace, jest pytanie: Nationality : British, Irish, Asian etc... Czarny urodzony i wychowany w UK zaznaczyc powinien British, a jako ethnic group zaznaczy Black/Black British. Rozumiesz juz na czym to polega?

Gość mundra kamila
Fairy5 - on nie rozumie bo JEGO ZDANIEM jest inaczej:D to tepak wiec daj sobie spokoj;)

Gość Jak ja uwielbiam
ten typowy Polski rasizm! Zero kultury, ogłady i świadomości. :) Za to na poważnie kocham mojego "kolorowego" faceta - naukowca, ateistę: ** doktorat, 5 języków, głowa na karku, stabilna praca, zaangażowanie rodzinne ** przystojny, czysty, kulturalny, zadbany A wy kotynuujcie "nie zniżanie się do poziomu", w końcu lepszy biały kibol-pół-główek, no nie? :D

Gość mundra kamila
No to kafe to fakt, jest szokujace, poziom nizszy niz dno:O

Prezes w zasadzie nie zdaje sobie sprawy, ze taki czarny, ktory urodzil sie w UK i tu mieszka razem ze swoja rodzina, tak naprawde jest bardziej "u siebie" niz Prezes, ktory zjechal do UK zaledwie kilka lat temu. Prezes, niestety, tak, on jest u siebie, a ty jestes w jego kraju. Podam jeszcze przyklady takie jak 50 cent, czarny, ale przeciez Amerykanin, Jay-Z oraz Beyonce, ktora jest taka mulatka i 100% Amerykanka.

Gość Kokodzambo.
Mundra kamilo, prezes chyba nie widzi pewnej różnicy pomiędzy rasą a narodowością i będzie Ci wciąż wmawiał, że nie masz racji, a masz. Jednak musi sobie chłopczyk zwoje przeczyścić i w końcu zakumać. Prezes idz golfa pucować a nie pierdzisz na forum.

Gość mundra kamila
Kokodzambo - wiesz przeraza mnie glupota i zacietosc ludzka, nie wie o czym pisze ale pisze poza tym sam sie wpierdolil do czyjegos kraju a miesza z blotem innych przyjezdnych:O i juz nie pisze czyli chyba zajarzyl jakiego z siebie zrobil barana publicznie(nie po raz pierwszy pewnie zreszta)

Gość Kokodzambo.
Fairy5, daj prezesowi chwilkę..słownik angielsko-polski musi przewertować ;))

Gość Kokodzambo.
Mundra Kamilo, przyznać muszę , że w powyższej dyskusji prezes wyjątkowo się zbłaźnił. Jedak z moich obserwacji wynika, że nic sobie z tego nie zrobi i spierdzi się na innym topicu, takie smutne realia.

Gość mundra kamila
Kokodzambo - bardzo rzadko wchodze na to forum ale za kazdym razem widze takie przypadki jak ten. Gadaja np. o zydach jak ich nie lubia a nie wiedza nawet za co:) masa tego typu tematow. Zastanawiam sie ile maja lat te smieszne osoby, wyksztalcenie, czy pracuja, czy sa normalne na umysle itp. Mam nadzieje ze kafe to nie przekroj naszego spoleczenstwa tak naprawde, ze te bzdury pisze tylko mala grupa stalych bywalcow, czasem ktos nowy:O

Gość szkoda gadac aaaa
polscy faceci są po prostu zazdrośni, że polki wybierają innych-obcychy bo są przystojniejsi,a ich obce nie chcą, bo i po co hahah Tak było, jest i będzie, ze ludzie będą się mieszac z innymi nacjami i możecie sobie gadac ile się wam podoba....... A Polacy to rasiści jakich mało, a sami się pchają do innych kraji.....