Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisis

dziewczyny w zwiazkach z obcokrajowcami czy

Polecane posty

Gość pizdeusz
Nie pasujesz do tego Araba, ani trochę :o Okropnie razem wyglądacie.

Gość nicolllleee
do Fionasss.... sluchaj ty matko polko badz sobie z tym swoim polakiem i nie obrazaj innych bedacych w zwiazkach innej rasy niz ten twoj zacofany polaczek. Dzisiaj ludzie wyjezdzaja i poznaja ludzi, a ty zapewne zgnusnialas w polsce bo nie masz kasy i perspektyw by wyjechac. bylam z polakiem w dodatku jeszcze z krakowa!!! jaki on byl skapy i prostolinijny.... mam zle wspomnienia za to z obcokrajowcem to inna bajka, jednym sie moze podobac innym nie....nie obraazaj innych na tym forum. Pozdrawiam wszystkich moich fanow :*!

Gość nicolllleee
Kasia 1988 bardzo ladnie razem wygladacie!!!! :)

Gość kasia ciapata muzlumanka kebab
Jakie polczyny oburzone na fionass :D uspokujcie sie,bo tapata wam z ryja odpadnie i bedzie widac plamy po taniej solarce.ona pewnie jest zazdrosna o te polczyny(zlewy na sperme i inkubatory do malpolizacji Europy=polczyny z ktorymi ciapole dla papierow i angielskie stare dziady siedza???buuuhaha.a tu przyklad jakie slicznotki :D http://pokazywarka.pl/ubamk6/ a Ja myslalem,ze porazka jest sierota,a tu takie mecyje buuuuuuuuuuuuuuuhahaha

Gość kasia ciapata muzlumanka kebab
no kasia 1988-przystojny ten twoj lysol,jak moja dupa zza krzoka :D rudy rydz,rudy rydz :D nie dodam cie (chyba)do Mojej kolekcji szkaradnych szkap bo,nawet masz sympatyczna morde,ale tylko w proporcionalnym do moich ulubienic. zreszta sami zobaczcie http://pokazywarka.pl/ubamk6/ kazda z tych szkarad,byla albo jest z ciapokiem.sa takie przesliczne i wyzwolone buuuuhaha http://pokazywarka.pl/ubamk6/

Gość lkjiugyftrsaxdcbnm
otylia - to dlaczego z Polakiem sie nie zwiazalas? tylko musialas z obcokrajowcem? Tak to jest jak wsiowe mariolki anglika zobacza to od razu nogi rozkladaja, zeby miec sie czym na wsi pochwalic.

Gość Mnebdjaycbdm
Nie twoja brocha kretynie z kim sie seksimy i nie twoja brocha czy dostaniemy czy nie:OKAZDEGO wolimy niz ciebie:Okurwa zbawca sie znalazl. Spierdalaj z tego tematu najlepiej nieudaczniku:O

Gość strach sie bac
czytajac bardzo pobieznie wasze komentarze stwierdzam, ze mimo, iz jestesmy w XXI wieku, uwazam sie za pokolenie nowoczesnych wolnych, majacych duze mozliwosci ludzi to po forum widac ze jednak wiele Polakow jest strasznie zacofanych. dowodza to wasze opinie, pewnie wiekszosci mlodych ludzi, wasz sposob wypowiadania sie poraza mnie to bardzo. myslalam, ze tylko pokolenie moich dziadkow, moze rodzicow bylo takie anty na wszystko, nie poszerzalo zbytnio horyzontow, nie mialo tylu mozliwosci ile swiat nam stwarza teraz... moi rodzice sa bardziej otwarci na pewne sprawy niz wy tutaj

Gość Mnebdjaycbdm
A ja wyczuwam skrajny idiotyzm, brak tolerancji, rasizm i ... samotnosc u ciebie nieudaczniku zyciowy:D

Gość Fionasssss
Do Nicole. Mieszkam w UK, tak dal twojej informacji. Na brak kasy nie narzekam, ale dzieki za troske :) Zdesperowana dziewczyno, prawda boli co nie :P Mi sie nie musisz tlumaczyc z tego czy jestes zareczona czy nie. Slubu nie macie i koniec kropka. Tak jak ty potrafisz tutaj wysmiewac innych, tak i ja pozwolilam sobie na krytyke twojej osoby. Popatrz wiec na swoje bagienko nieuporzadkowane, a dopiero potem oceniaj innych, ok? Wiecie co? Zawsze mnie smiesza komentarze dziewczyn, z ktorymi facet nie chce sie ozenic od kilku lat. Staraja sie wmowic calemu spoleczenstwo, ze tak naprawde na slubie im nie zalezy i moga zyc na kocia lape. Ale gdyby facet sie oswiadczyl, to lecialyby szczesliwe do salonu z sukniami. Hipokrytki :) Zdesperowana, dzieki, moje malzenstwo ma sie swietnie i mam nadzieje, ze takie pozostanie. A tobie...no coz, zycze powodzenia. Moze kiedys pieknego dnia twoj lovelas zdecyduje sie na slub z toba.

Gość Mnebdjaycbdm
A po co komu slub tak naprawde? :D Zeby nie bylo, jestem mezatka, wyszlam za Polaka. Nie rozumiem tego rasizmu, niech sie kazdy parzy z kim chce. O co wam chodzi? A gardzic kutasie(do tego co wyzywa mnie od itiotki)to mozesz sobie ta co cie wychowala bo chyba jej to nie wyszlo buhahahahaha

Gość zgadzam sie z powyzsza wypowie
Jak mozna tak wyzywac swoich rodakow> za co? za to ze was nie chca Polki? nie dziwie sie;) nie reprezentujecie soba absolutnie nic za granica, jestescie brzydcy, zachlani i brudni. Nawet grube angielki was nie chca ;)

Gość Fionasssss
Co sie dziwic. Zona ma chlopaka Anglika, a oni siedza tak na kocia lape cale zycie. Mam znajomych (Anglicy), maja 6 dzieci i siedza bez slubu. Dodam, ze dzieci sa juz dorosle, a najstarsze ma 23 lata. Ta kobieta czasem mowi : Moj chlopak dzis mnie zabiar do restauracji. "Chlopak"... Ale jak to brzmi? 6 dzieci w domu, a ona wciaz uzywa slowa "chlopak", jak nastalotka. Tyle, ze tu w Anglii to swego rodzaju normalka. Nie wsrod nas, Polakow, bo u nas jednak sie zenia. Zdesperowana, pamietaj, jakby cie kochal i byl ciebie pewien na 100& to by sie ozenil. Widocznie nie jest pewien i ma watpliwosci. A dziecko pewnie bylo z wpadki. No coz, zdarza sie.

ta kurewa arabska zglasz moje posty. zostal usuniety mow wywod :( ja tam do domowej nic nie mam. no ma walijczyka, no ale zna jezyk jest wyksztalcona. to nie taki sam zwiazek jak tych mlodych polek co ledwo dukaja i sie chwala anglikami na wioskach.

powiem szczerze, ze w ogole jak widze polki z bialymi innych nacji to w zasadzie mnie to nie denerwuje. ale tez sporo polakow ma zal. no maja wiecej kasy. o to chodzi tylko. no ale tak jest majatek to 1 z czesci, ktora wplywa na atrakcyjnosc.

Gość katy katy
Pogódzcie się z tym i tyle. Polacy jeżdżą teraz po całym świecie, i będziemy się wiązac z obcymi facetami czy kobitami. Tyle, ze facetom trudniej znalezc "obcą", bo nie chce im się bajerowac obcej skoro mają fajne polki koło siebie

dziecko planowane (wpadka u mnie nie ma miejsca bo ja nie czekam na to co bog mi da i grzesze od 10 lat uzywajac antykoncepcji) i jak juz pisalam jestesmy zareczeni, slub bedzie bo kiedys w koncu i trzeba na starosc hehe. wiec czytajcie ze zrozumieniem. tyle ze nie rozumiem o co tyle sracie sie z tym slubem? ten moj angol to glupi jest ze skoro mnie nie kocha a 5 lat ze mna siedzi nie? :)

Gość Fionasssss
Prezes, a skad wiesz, ze wyksztalcona jest? Widziales jej papiery? Bo po pisowni, to raczej na to niestety nie wyglada... :) Angielski znac to nie zaden powod do "pochwal". Kazdy teraz zna angielski. Moj jest na poziomie "perfekt" dzieki temu, ze zaczelam sie uczyc od 7 roku zycia. Ale nie o tym mowa. A tak a propos. Czy "zdesperowana zona" to ta na zdjeciu u zety, z tym fakolcem?

nie kazdy. wiekszosc polakow nie zna. z 90% w UK nie mowi biegle, a o pisaniu to juz nie wspomne. polek w przedziale do 30 jest mnie chyba niz polakow. ale ttych polek z angolami nie ma az tak duzo. o wile wiecej jest z niemcami. ja znam polaka ktory sie ozenil z walijka, po kilku miesiecznej znajomosci. po prostu fascynacja jakas. ten polak nie uslyszal nic od walijczykow. generalnie to chodzi tylko o tych ciapkow, murzynow.

Gość katy katy
polacy to najwięksi raśiści, a sami się pchają do UK itp

Gość Katarzyna sprezynaa
Fionass wez przestan juz pisac te wypociny co cie tak obchodzi kto z kim jest ty sobie badz z tym swoim polakiem i daj zyc innym a na koniec to ci powiem ze ty nie badz taka pewna tego swojego MEZA bo niejedno niby zgrane malzenstwo juz sie z hukiem rozlecialo i ten twoj Maz tez cie moze kopnac w dupe po paru latach !!!

Gość katy katy
właśnie, nigdy nie można byc pewnym, mimo, że super się układa, czy to mąż czy chłopak

Gość Fionasssss
O, "zdesperowana" mi odpisuje z pomaranczowego nicku. Szukasz wirtualnego poparcia czy co? :) Oj, chyba sie przejelas moimi slowami hehe Mam rade. Idz ty do tego swojego konkubenta i zapytaj sie go prosto z mostu czy chce sie z toba ozenic. I uwaznie obserwuj jego reakcje. Pamitaj, jak facet CHCE to sie ozeni! :)

Gość katy katy
haha sory, ale faktycznie koleżanko masz dziwne podejście. Facet jak chce to się ożeni haha, jak chce to też zdradzi. Ja myślę, ze nie ma się czym chwalic(tym ślubem), w dzisiejszych czasach dla większości facetów to tylko papierek. Znam mnóstwo facetów co mają żony i je zdradzają, także sorry, ale papierek wcale nie gwarantuje ci dozgonnej miłości i wierności męża. Głupie masz podejście z tym ślubem

ja mam kuzynki zwiazane z bogatymi kolesiami. dobrze wiem ze oni je tylko ruchaja. slub oznacza polowe majatku dla kobiety, wiec to roznie moze byc. w anglii akurat nie ma takiej kultury. ludzie czesto zyja na kocia lape. rodzina nic sie nie wtraca.