Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marilenka

Dlaczego niscy czepiają się wysokich a nie odwrotnie?

Polecane posty

Dlaczego to generalnie niskie osoby atakują werbalnie te wysokie? Widzę często tematy, panienka albo facet typu 164 cm, zakłada temat tylko po to żeby dowalić wysokim, słowa takie jak żyrafa i babochłop to codzienność. Nigdy natomiast nie widziałam tematu typu: dlaczego niedorostki szurają tyłkiem o chodnik? albo jak się żyje na kaczych nogach? Dlaczego kurduple sobie schlebiają a na innych warczą?

generalnie mam wzrost w doopie... moje 160 jest dla mnie wystarczajace :)

Gość degtreyrty
Marilenka bo logicznym ejst ze niscy ludzie tak czy siak nie zahaczają dupa o chodnik. Glupia jestes na maxa i pewnie wysoka co wszystko tłumaczy:) stałaś po wzrost zamiast po rozum:)

Gość no właśnie dlatego
się czepiają bo są zakomplekiosnymi kurduplami :-D Przecież muszą jakoś odreagować i zminimalizować swój kompleks. To oczywiste, że niskie kobiety wyglądają jak karlice, są mega nieatrakcyjne, mają krótkie nóżki i przeważnie nisko skanalizowany tyłek. Wyglądają jak kaczka...Każdy ich postrzega jak dziecko. Dla nich właśnie powstały buty na obcasach :-D Szkoda tylko że wysokość niejednych obcasów jest dłuższa od ich nóg. Kompleksy i niedowartościowanie jednym słowem. Nie od dziś przecież wiadomo, że ideałem jest wysoka, szczupła, długonoga kobieta. Tylko takie wyglądają sexownie, atrakcyjnie i reprezentacyjnie. Nie bez powodu przecież (mimo iż jesteś preciwna tym konkursom) na kandydatki na miss i modelki szukają tylko wysokich kobiet a nie karłów :-D Nawet jak dziewczyna jest ładna ale niska, to zawsze sromotnie przegra z ładną i wysoką. Będzie jej się tylko pałętać pod nogami :-D A co do polskch "facetów" kurdupli -no comments. Same niemęskie niewyroślaki, do tego brzydkie jak noc i asexualne...Już o budowie ciała nie wspominając :-o :-o

Gość Do Marilenka
Wysocy nie muszą "najeżdzać" na niskich, bo wiedzą że mają atut i wyglądają atrakcyjnie. Są pewni swego.Nie mają powodów aby atakować.Wypierdki mamuta (czytaj: kurduple) są zaszczuci i niedowartościowani,więc atakują. Po prostu są słabi. Nie wiesz? LUDZIE SĄ JAK PSY: TE NAJBRZYDSZE I NAJMNIEJSZE ZAWSZE SZCZEKAJĄ NAJBARDZIEJ! :)

Gość rtyjuki
bo generalnie wielkie zwaliste kobiety budzą niechęć

Gość było tu kiedyś to
Te niskie po prostu cieszą się z tego atutu Może to niewiele, ale w oczach mężczyzn to duży atut

Gość QiQ
bo wiedzą że nie dorastają do pięt wysokim - dosłownie i w przenośni. Niestety u nas w Polsce bardzo dużo jest takich liliputów i mikrusów.

Gość Do było tu kiedyś to
buahahaha nie rozśmieszaj mnie karakanie :-D Przecież ty sama nie wierzysz w to co piszesz :-D :-D Dobrze wiesz,że kurduplowatość to cholerny mankament.Zwłaszcza w dzisiejszych czasach kiedy dobry wygląd i atrakcyjność ma tak duże znaczenie. Pewnie tyłkiem jeździsz po ulicy :-D Czym prędzej do obuwniczego po buty na 15 cm obcasie. Przynajmniej sztucznie się podwyższysz karzełku :-o

Gość prawda od dawien dawna
jest taka , że ludzi brzydcy, mali , niezgrabni czyli jednym słowem pasztety zawsze atakują, są niemili, złośliwi itp. Właśnie dlatego bo toną w kompleksach i nie mogą znieść że matka natura zrobiła im psikusa. Ale w sumie takim ludziom nie ma co dosrywać bo oni i tak już sami cierpią . Pozdro

Gość rtyjuki
dodam że sam jestem marną namiastka faceta :( mam 150cm w kapeluszu jestem brzydki jak dzwonnik z notre damme mam brzydkie ciało bez grama mięśni i malutkiego korniszonka :(Czy ktos mnie zeche:(

Ale by było fajnie gdyby się nikogo nie wyzywało od żyraf i kurdupli! Ja się latami leczyłam z kompleksów spowodowanych takimi kąśliwymi uwagami. Wysokie kobiety są dorodne, reprezentacyjne, wyrośnięte, wydają się bujniejsze, po prostu piękne i nie dlatego że sama jestem wysoka, takie po prostu mi się podobają. Ale za to jak polubię jakąś niską dziewczynę to mi się ona podoba taka jaka jest. Dość tej wojny centymetrowej!

Gość toy___
no bo wiedzą o swoim defekcie i tyle w temacie.dlatego oprócz małego wzrostu są też 'małymi' ludzmi

Gość blackrosssee
Nie zesraj sie dziewczyno...

Gość Marilenka glupia jestes
Tak jak wiadomo że lepiej być szczupłym niż grubym czy lepiej mieć białe zęby niż żółte, to lepiej jest być wysokim niż niskim.To jest oczywista oczywistość.Pamiętaj zawsze agresywni i kąśliwi będą ci którzy ci zazdroszczą czegoś.Wiadomo jak komicznie i śmiecznie wyglądają ludzie niewyrośnięci.To jest feler i kurdupelki dobrze o tym wiedzą.Po prostu próbują odwrócić uwagę od swojego problemu.Poza tym nie widziałam jeszcze modelki kurdupla:-o Twój wzrost broni się sam.A karzełki niestety muszą się bronić.

Gość blackrosssee
Nie mam kompleksu z tego powodu ze mam 160;) Gorzej jak ma sie brzydka twarz to dopiero problem;) Nie zazdroszcze kobietom 180 wysokiego wzrostu . Z reguły niskie panie są bardziej kobiece maja wieksze krągłosci nie mówie że mam nadwage ale cycki i pupcie na swoim miejscu;) Nie musze sie bac ze jak załoze szpilki bede wyzsza od mojego faceta a wygladam sexi;)

Gość jestem facetem i
piszę wprost=dla mnie kobieta nawet nie wiem jak ładna jeżeli bedzie niska to NIGDY nie będzie atrakcyjna bo za tym słowem kryje sie nie tylko ładna buzia figura etc. ale i wzrost ktory jest bardzo wazny

Gość 160 cm
to jakiś stworek a nie kobieta :-P

Gość blackrosssee
dobrze zachowaj swoj gust dla siebie:D hehe Ja sie ciesze ze podobam sie niektorym facetom i mi to wystarczy;))

Gość blackrosssee
hahah tak jestem taką małą kobietka ale jak to mój facet mówi do loda w sam raz xD

Gość blackrosssee
umiem robić loda stojąc, moi klienci nie narzekają:classic_cool:

Gość blackrosssee
niestety to moja jedyna zaleta, jak twierdzi mój facet😭

Gość blackrosssee
hahah wysokie podszywy i kto tu ma kompleksy i najezdza na niskie kobiety;))

Gość lady spod lady
Niscy faceci 150cm w kapeluszu, to mają dopiero fujary,bo gdy obdarowywali przetem oni stali miedzy końmi,każddy ma nie mniej jak 24cm+

Gość blackrosssee
Z reguły niskie panie są bardziej kobiece maja wieksze krągłosci nie mówie że mam nadwage ale cycki i pupcie na swoim miejscu Nie musze sie bac ze jak załoze szpilki bede wyzsza od mojego faceta a wygladam sexi. Ja nie mam w ogóle kompleksów, napisałam o tym ot tak, dla jajec.:classic_cool:

Gość blackrosssee
hahah szkoda tylko ze niku nei zmieniłas dobra ide stad xDxd

Ja mam 164 i mam w dupie to czy ktoś mówi, że jestem niska... Pierdolicie głupoty i tyle jak ktoś jest niedojrzały i zachowuje się jak autorka tematu to będąc wysokim dokopie niskim a będąc niskim wysokim.. To zależy od człowieka wszystko jak ktos jest głupi to będzie pierdolił głupoty na temat wzrostu : )

Tak jak wiadomo że lepiej być szczupłym niż grubym czy lepiej mieć białe zęby niż żółte, to lepiej jest być wysokim niż niskim.To jest oczywista oczywistość.Pamiętaj zawsze agresywni i kąśliwi będą ci którzy ci zazdroszczą czegoś.Wiadomo jak komicznie i śmiecznie wyglądają ludzie niewyrośnięci.To jest feler i kurdupelki dobrze o tym wiedzą.Po prostu próbują odwrócić uwagę od swojego problemu.Poza tym nie widziałam jeszcze modelki kurdupla Twój wzrost broni się sam.A karzełki niestety muszą się bronić. od kiedy niski wzrost to problem? może twój jeśli nie widzialas modelki kurdupla to nie widziałaś wielu fotomodelek podsumowując ty jesteś komiczna i śmieszna , żal :o