Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -donau-

spacerówka CONECO TRAPER czy SATURN ?

Polecane posty

Gość -donau-

jak w temacie :)

Gość -donau-
up

Gość -donau-
serio nikt nie ma takich spacerówek ?

Gość wanilia z kardamonem
Ja mam saturna-jego największą zaletą jest to,że rozkłada się całkiem na płasko i ma dużo jak na spacerówkę miejsca. Moja córka jest bardzo szczupła-ma 20mcy a waży 10.700,ale za to jest długa-ma 94cm wzrostu. Lubi się rozciągnąć po całym wózku...

Gość brudna skarpetka :(
Zależy czego potrzebujesz- traper ma większy koszyk, pełną rączkę, jest cięższy- coś koło 11kg. Saturn składa się w parasolkę,rączka podwójna, mniejszy koszyk,ale i lżejszy- 8.8kg. Dodaj do tego wagę dziecka i np czwarte piętro bez windy. Jak mieszkasz w domku i masz dużo miejsca ta traper się lepiej sprawdzi,jak w bloku-to saturn.

Gość -donau-
mieszkam w domku na wsi :) i moja córka jest wysoka ale szczupła ma 7 mieisęcy i 70 cm

To ja bym polecała trapera-oczywiście uwzględniając jeszcze wielkość bagażnika-saturn składa się w parasolkę,nie wiem jak się składa traper... Ogólnie jak dla mnie to mając dom najlepsze są wózki 3w1. My jak się córka urodziła mieszkaliśmy w bloku i dlatego kupiłam głęboki,a jak mała miała 5miesięcy i zaczęła siedzieć to pozbyłam się go i kupiłam saturna. Teraz mieszkamy już w swoim domu i obecnie jestem w ciąży-kupiłam xlandera-zresztą czasami w spacerówce od niego córka też jeździ. Saturn lepiej mi się sprawdzał w mieście na chodnikach niż teraz na polnych drogach.

Gość -donau-
wanilia z kardamonem - dzięki :) bagażnik mamy duży więc sięo to nie martwię :) bardziej podoba mi się saturn ale jeśli traper lepszy.... również mam wózek 3 w 1 ale ten chciałam jak gdzieś będziemy jechać... ale również i na wyboje jak dobrze będzie się prowadził

Tak jak mówię ja mam saturna bo był praktyczny w blokach-teraz kupiłam wózek 3w1 i jak maleństwo się urodzi-jeszcze 7 miesięcy-to będę montowała taką jakby tackę z tylu żeby córka mogła sobie stać i jechać razem z Maleństwem... Ale jak maluch będzie większy to saturn pewnie nadal nam się będzie przydawał-właśnie na wyjazdy,choć jeśli będzie trzeba kupić nową spacerówkę-gdyby saturn się zepsuł,to pewnie wybiorę trapera.

Gość -donau-
dzięki :) czytałam opinie o traperze i są ok :) w saturie jest minusem to że kopie sie kółka albo koszyk na zakupy i również w plecy dziecka prawda to ? byłam właściwie bastawiona na saturna bo bardziej mi się podobał ale po twoich wypowiedziach i na innych forach stwierdziłam że jednak trapera kupię :) tylko teraz mam problem jaki kolor :) ładniejszy pomarańczowy czy czerwony ?:)

Z tym kopaniem to tak nie do końca,bo ja nie mam tego problemu,ale mąż już tak. Więc to zależy od tego ile masz wzrostu-ja 164cm i nigdy nie kopnęłam w wózek-mąż 190cm i kilka razy mu się zdarzyło... ja mam limonkowy. Ale teraz jak bym brała to czerwony-bo mniej się będzie brudził. Pomarańczowy tak jak i mój jest dość jasny,a jak dziecko coś je... no i zaletą trapera jest jeszcze to,że ma tackę na kubek,a saturn nie ma.

donau - mam pytanie, kupiłaś ten wózek coneco traper?? zadowolona jestes?? jakie spostrzeżenia??