Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoom1

Czy ją rzucić? Kocham ją ale pękło mi serce...

Polecane posty

Gość Zoom1

kiedy dowiedziałem sie od kumpla, że moja dziewczyna nie oszczędzała się kiedy jeszcze nie byliśmy razem. Kiedy była wolna zdarzał sie jej przygodny sex na imprezach po alkoholu. Jeden znajomy mi opowiadał ze sie z nia wtedy bzykał. Nie mogłem tego słuchać. Z drugiej jednak strony wiem, że jak była z poprzednim facetem to była mu bardzo wierna. Wiem, że kazdy popełnia błędy ale nie wiem czy będe wstanie ją kochać wiedząc co robiła wcześniej.

Gość poczucie_równowagi
A ha, jak kobieta zdobywa doświadczenia, korzysta z życia- to dla faceta jest już ometkowana- czyt. dziwka i śmieć(towar zużyty), Gdy facet ma/miał wiele kobiet, doświadczeń seksualnych-----to jak najbardziej jest wszystko ok, przez to staje się bardziej atrakcyjny. Co za obłuda, niby wszyscy trąbią o równouprawnieniu, wolności seksualnej- a jak co do czego przyjdzie to rządzą stereotypy i zaściankowe myślenie.

Gość Effitka
ja wiem że każdy ma inne patrzenie na takie sprawy, ale uważam że gdybyś ją zostawił tylko dlatego że trafił jej się przygodny seks to okazałbyś się prostakiem! nie byliście razem więc nie masz prawa rościć o to pretensje!

Gość kjnuigby
Mam nadzieję, że to prowo :O A jeżeli nie to lepiej ją zostaw i daj jej żyć w spokoju bez swojej idiotycznej osoby

Gość kjnuigby
"Gdy facet ma/miał wiele kobiet, doświadczeń seksualnych-----to jak najbardziej jest wszystko ok, przez to staje się bardziej atrakcyjny." Są chyba atrakcyjni dla samych siebie. Nie znam żadnej porządnej kobiety, która by to popierała. Przygodny seks dla zabawy nie jest powodem do dumy

Gość poczucie_równowagi
to była ironia.

Gość Effitka
ja nie uważam że za każdym razem jak się idzie na imprezę to trzeba się z kimś bzyknąć, ale każdy z nas jest człowiekem i kto nie popełnił błędu niech pierwszy rzuci kamieniem! na pewno to nie jest powód żeby kogoś zostawić:)

Gość kjnuigby
wiem, że to była ironia, jednak naprawdę zadziwia mnie myślenie facetów.

Gość kjnuigby
no tak

Gość kuleczka :)
ja mam to samo, tylko ze jestem kobieta a chodzi o mojego faceta. czasem mi sie przypomina jego przeszlosc i smutno mi, ale wiem jak jest teraz, wiem jaki jest teraz i ufam. ale tez sie do konca z tym nie pogodzilam, a wydaje mi sie ze trzeba sie z tym do koncc pogodzic, by zyc razem nirmalnie i nie wywlekac tego.

ale tez sie do konca z tym nie pogodzilam A z czym miałabyś się pogodzić? To przeszłość, nawet nie wspólna wasza przeszłość tylko jego. Nie masz do niej najmniejszego prawa, kochana.

Gość Zoom1
Ale kto by chciał mieć dziewczyne, którą mieli wszyscy.Nasza historia tworzy to kim jesteśmy dzisiaj. Pisze to z naprawde cięzkim sercem bo ją kocham, chciałbym o tym zapomnieć, ale kiedy kumpel opowiedział mi że kiedy poprzedni facet ją zostawił to zaczęła sie lepić do innych i że wyrobiła sobie taką opinie

Gość tobie pewnie
o własną opinię chodzi, nie o nią.

Ale kto by chciał mieć dziewczyne, którą mieli wszyscy. Wszyscy? Mój facet jej nie miał :-o Pisze to z naprawde cięzkim sercem bo ją kocham Kochasz? Synek, ty nie wiesz, co to słowo znaczy. Jesteś jedynie zauroczony i to wszystko. Miłość wygląda inaczej. Popieram przedmówcę - tobie chodzi o swoją własną opinię a nie o tę dziewczynę.

Ciężka sprawa i nie dziwie Ci się, że masz wątpliwości. Czujesz się też ośmieszony w oczach znajomych, że kiedyś każdy mógł mieć Twoją dziewczynę. Ale nie masz pewności z iloma facetami spała mógł być to tylko ten chłopak od którego to wiesz ale niestety mogła być to też cała gromada facetów... Porozmawiaj z nią .. może był to jej błąd. Młodość ma to do siebie, że się popełnia głupie błędy.. ale jeśli ją kochasz to spróbuj dać jej szanse.

Gość taki jeden facet27
Pipa jesteś ,a nie facet Co innego jak byś się dowiedział ,że się pruła wcześniej jak miała faceta to wtedy taką olej...ale jak była wolna to sobie mogła robić co chciała to raz ,a dwa nigdy nie masz pewności czy ten twój kumpel mówi prawdę ..może z zazdrości coś takiego powiedział ,a w rzeczywistości on nawet jej nie dotknął ,albo się lizali po pijaku co najwyżej

Gość taki jeden facet27
najważniejsze to jak się obecnie zachowuje w stosunku do Ciebie czy są jakieś dziwne , nie wyjaśnione sytuacje ?

Puść sobie Obłęd - Dziwki. Ja bym takie kurwy zamykał w obozach, albo wyciął w pień.

Gość swego czasu moja koleżanka
miała opinię dziwki prującej się z każdym - plotkę rozpuścił kolega, któremu dała kosza :classic_cool: a dziewczyna była wtedy dziewicą :D więc radzę pogadać najpierw z laską, bo może koleś zwyczajnie ściemnia

Wiadomo, są chłopaki co lubią się z takimi zabawić, a później się z nich śmiać. Ale dla mnie to są też zwykli szmaciarze, którzy się od tych szmat nie różnią.

Gość taki jeden facet27
Tak looser ,ale koleś może ściemniać i mieć z tego bekę ..nie może być tak że masz laskę i teraz pierwszy lepszy szmaciarz powie ci ,że się z nią pieprzył ,a ty mu uwierzysz i ją rzucisz.

swego czasu moja koleżanka i taki jeden facet27 mają świętą rację lepiej traktuj to z dystansem i spróbuj wyjaśnić sobie to z dziewczyną ;)

Gość taki jeden facet27
Tylko tu jest jeden haczyk mianowicie musisz się zapytać o to ze spokojem w stylu " xx mi powiedział ,że mieliście kiedyś tam mała przygodę to prawda ?? "" i czekasz i słuchasz co ona powie ...a jak ją zaatakujesz pytaniami ,zaczniesz wyzywać to wiedź że się to rozpieprzy i to ona weźmie Cie za buraka :) Więc nerwy w konserwy no i najważniejsze to jest jaka ona jest teraz wobec ciebie . Bo jak zanim się dowiedziałeś o tym o czym piszesz ona zachowywała się podejrzanie to wtedy się nei dziwie ,że ci serce pęka ,ale jak zachowywała się w porządku , nie oszukiwała ufałeś jej to luz to wysłuchaj ją i nie postępuj pochopnie.

Gość Zoom1
Wiem, że kiedy była z poprzednim facetem to była mu bardzo wierna, mimo tego ze miała mase okazji nigdy go nie zdradziła. Dlatego też jej ufam i ją szanowałem. Wtedy gdy ją zostawił to pewnie zaczęła szukać wrażeń żeby sie jakoś pocieszyć...m.in sex, imprezy, alkohol...

miekka faja.z.ciebie typowy.romantyk a twoja.luba.przygodna laska co.ma.zdrade.w.naturze jest szmata bo.cie.zdradzila zrozum