Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoom1

Czy ją rzucić? Kocham ją ale pękło mi serce...

Polecane posty

Gość a ty święty
trzymałeś dla niej ?????????????????????? naprawdę

Gość a ty święty
żadnej nie dotykałeś ?

Gość fgnjygjtfukyukmyukyuk
czasami się zastanawiam jak wyglądają faceci siedzący na forach powiedziałabym "kobiecych" ;)

Gość fgnjygjtfukyukmyukyuk
co do tematu to trzeba sobie wpoić dystans do życia ;) i tak wszystkiego nie wyolbrzymiać ;)

Gość miałam podobnie, jak ona..
tzn. po bardzo bolesnym rozstaniu, miałam taki okres w życiu, łapałam się wszystkiego, żeby oderwać myśli. Był również seks, było ich w sumie 5 w ciągu pół roku i nie żałuję, chociaż oprócz jednego, nie były to dobre przeżycia. Może właśnie tego potrzebowałam, żeby się przekonać, że seks w związku jest o wiele lepszy od takiego płytkiego z kimś ledwo poznanym. Nie oceniaj nas. Ona była wolna wtedy, ja też, nikomu krzywdy nie robiłam, ci faceci również byli wolni. Jestem i byłam zawsze wierna... nawet flirtować z dwoma na raz za bardzo nie potrafię.

Gość taki jeden facet27
no dokładnie jak się jest wolnym to przygodny seks to nic złego raz czy dwa dla spróbowania no ludzie kochani tak to przeżywać ...co innego jak ktoś jest w związku i się puszcza to świadczy o czymś zupełnie innym ,a dziewczyna autora była wierna byłemu to po 1 .. po 2gie to jak jej ufasz to ufaj dalej ,a to było kiedyś ..ja bym się tym nie przejmował tylko z nią pogadał ,a jak ten typ za bardzo będzie chciał Ci namącić to z nim pogadaj żeby zamknął już ryj ,a jak będzie trzeba to mu w niego przyjeb....no ,ale tak to jest ,że jak ktoś niema szczęśliwego swojego życia to chociaż obrzydzi ,albo postara się zniszczyć czyjeś. życie.

Ona była wolna wtedy, ja też, nikomu krzywdy nie robiłam, ci faceci również byli wolni. Sobie krzywde zrobiłaś i im teżbo traktowałaś ich i siebie przedmiotowo. Nie było w tym miłości.

Gość taki jeden facet27
no pewnie że nie było w tym miłości ..dlatego też czasem jak miłość zawiedzie nas to tak się dzieje zarówno z facetami jak i kobietami.

Trzeba być idiotą, żeby myśleć, że coś to da. Tak jak ci co uciekają w narkotyki. Tylko pogorszy sprawę.

Gość faceci są popierdoleni
ostatnio kolega wypomniał mi kilku facetów. Ani to mój facet ani były, kumplowaliśmy się tylko a ten chuj zaczął mi wypominać. Co go to kurwa obchodzi.

Gość takie tam duperele nic więcej
Kiedy facet zmienia baby jak rękawiczki nazywa się, że ma powodzenie. Jeśli kobieta robi podobnie okazuje się, że jest dzifką...:( Faceci to jednak zjeby..

Gość miałam podobnie, jak ona..
Nie pogorszyło, ani nie poprawiło. Narkotyki są gorsze, bo uzależniają. A to.. no cóż, stało się, było, minęło. To nie uzależnia, bo seks w związku jest po prostu lepszy. A że ma się jakieś potrzeby, że należę do kobiet o wysokim libido, to tak wyszło...

Gość kuleczka :)
Damascenka No żeby byc z facetem ktory ma bujna przeszlosc i to nie przeszlosc pt 10 zwiazkow, tylko wiele partnerek wylacznie na jednorazowe numerki, to jednak trzeba to zaakceptowac i sie z tym pogodzic. Pogodzic napisalam, nie np wybaczyc, bo wiem ze mnie to nie dotyczylo jako zdrady,wiec nie chodzi tu o zadne wybaczanie. Niestety wlasnie o czlowieku swiadczy jego przeszlosc, co nie znaczy, ze czlowiek nie madrzeje, nie dojrzewa, dlatego z nim jestem. Strach jednak pozostaje we mnie. Prawa do jego przeszlosci miec nie mam. Wplywa ona na mnie w jakis sposob.

Gość ablondfilthyslut
łojezu naprawde to śmieszne, jak mozna sie tak torturować tym co ktos robił wcześniej?Zastanów się nad rzeczami ktore ty kiedyś zrobiles, iekoniecznie ze strefy erotycznej, cokolwiek co budzi u Ciebie wstyd.Jest napewno takich rzeczy milion.Od dokonań przez napisane rzeczy az do powiedzianych slow.Czujesz ze bylesz wtedy sobą 100% tym kim jestes teraz?Nie.Kazdy dzien Cie kształtuje , ludzie sie zmieniaja, nawet o 180stopni, nie mozna patrzec na partnera przez pryzmat tego z kim byl wczesniej w lozku, jezeli w tym momencie nie byliscie razem! Ro totalnie inny etap!odetnij sie!nie mysl o tym ona bya inna osobą,inną niż tą z którą teraz jesteś.peace