Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedziałem brzydko do zonki

kiedy jej przejździe???

Polecane posty

Pokłóciłem się żona o pieniądze, wydała 3 kawałki w ciągu jednego dnia na swoje przyjemności, nawet mnie nie poinformowała.Gdy sie pytam co i jak,że miała taki humor i że nic się nie stanie bo to nie z bieżących dochodów przecie, bo dłuższej bezsensownej rozmowie zaczęła głupkowato chichochat, zawsze tak robi gdy nie wie co i powiedziałem to co powiedziałem " STUL TĄ PIZDĘ' i powiedziedź co cie podkusiło Awantura, dostała szału nawet miałem w palnie dzwonić na pogotowie- myślę sobie tydzień przejdzie jej, na walentynki cos jej tam kupiłem,powiedziała,że tak łatwo mi nie wybaczy:( Od miesiąca zachowuje się tak jak bym jej co najmniej nie wiadomo co zrobił co najmniej zdradził, każda rozmowa kończy się kłótnią ona zaczyna płakać,zahaczyła już nawet o rozwód a najgorsze jest to nieodzywanie się cisza, nie zwracanie uwagi i te minki fochy Czasem się kócilismy o mniejsze lub większe rzeczy ale zwykle po tygodniu wszystko wracało do normy nawet bez przeprosin jakis specialnych Ma najebane w główce fakt, jest rozpieszczona, tak ksieżniczkamimo że ma 32 lata w dalszym ciągu potrafi być zazdrosna nawet o córke,że bardziej jej pokazuje że ja kocham ale cóż taka już jest, wiedziałem z kim się wiąże. Po prostu to zaczyna przypominać taki dramat ona sięga po alkochal wiadomoże to się może skończyć chorobą ,żałuje że to powiedziałem,ale przecież to tylko słowa

po prostu za te 3 kawałki były by np lepsze wakacje np w lipcu będzie brakować tych 3 kawałków, lub np coś sie popsuje to trzeba będzie wybierać wakacje czy np nowy telewizor To nie ma nic wpólnego z materializmem tylko zdrowym rozsądkiem Zona do tej pory wydawała na ciuchy, kosmetyki, jakieś fryzjerki czy kosmetyczki z 1000 zł na co 2,3 miesiące no ok, ale danego dnia po prostu jej odbiło i zamiast to powiedzieć,zaczęła kręcić

Gość takie tam duperele nic więcej
Na 100% ma innego jelenia na boku :D Prowo -2/10 :)

Pomijam fakt innego jelenia bo bym go zajebał a jej też wybił bym z głowy innych jeleni Po za tym jak by kogoś miała na boku nie była by w depresji, po za pracą nigdzie nie wychodzi tylko rozpamiętuje,nawet obiadu nie ugotuje

Gość takie tam duperele nic więcej
najwyraźniej ją przeleciał i rzucił skoro nie masz obiadu :D

kasę mamy wspólną, ale wiadomo na przyjemności tez jakiś procent z tego idzie Jak mam być szczery to ona więcej zarabia,ale wszelkie jakieś takie większe wydatki zawsze konsultujemy a ona zachowała sie bardzo nie odpowiedzialnie

czyli ona pracuje ? :D sory, dla mnie kobieta, ktora pracuje ma parwo wydac na siebie wszystko co zarabia, jesli zajmuje się domem nie dziwie się, ze Ci nie gotuje, pewnie nie jestes juz dla niej facetem 🖐️ poza tym to prowo :classic_cool:

napisales , ze rozpamietuje .Co rozpamietuje , ma maslany wzrok, zadumana ,zamyslona? Tak raptem 3000 zl na siebie wlozyla , a wczesniej nie? Moze ktos wyzej ma racje , ze chce sie komus wybitnie podobac :-P

Ma prawo wydać pod warunkiem,że jest sama nie ma np dzieci ogólnie rodziny itp Wszystko pisze w pierwszym poście naucz się czytać ze zrozumieniem, a nawet jesli nie jest tak łatwo się rozwieść hahahahahaha, bo po pierwsze ja na rozwód bym się nie zgodził a po drugie rozwód z jej winy to inny podział nie koniecznie 50/50 tylko np 75 na moja korzyść, a tak na boku to bym nie pozwolił

na rozwod bys nie pozwolil? Hmmm.Moglaby Cie o to wcale nie pytac, tylko dostalbys wezwanie do sadu. Ale tfu tfu. Rozwod to ostatecznosc .Aczkolwiek na moj gust dziwnie twoja zona sie zachowuje , jesli obiektywnie piszesz. Pogadaj z nia jeszcze raz .Co sie dzieje z nia , czy ma jakies powazne problemy . Ponoc rozmowy sa kluczem do sukcesu.

Gość buhahahahahhaaaaaaaaaaaaaa
No i wyszło prowo z worka :D Nieudacznik, który zarabia mniej od kobiety, jeszcze śmie jej nakazywać, ile ma wydawać, kiedy i na co. Człowieku, strzel sobie w głowę, najlepiej od razu :D Tym rządzeniem zakupami żony chcesz sobie zrekompensować tę porażkę, że zarabiasz mniej od niej, no ale luuuudzie :D Nie zdziwiłabym się, gdyby miała kogoś na boku... Jak można być z takim frajerem, nieudacznikiem, kompletnym zerem, który zarabia gorzej niż baba? :D :D :D

Cały czas rozchodzi jej się o to,tylko nie wiem czy to ją aż tak zabolało to stul pizdę np kazałą mi błagać o wybaczenie na kolanach bo nie przeprosiłem jej od razu to z koleji ja się uśmiałem Odjebało jej kaplętnie właśnie ona się zachowuje jak bym ją zdradzał i nie wiadomo jaka krzywdę jej zrobił

no prosze czego to mozna sie dowiedziec :-P Facet , ktory mniej zarabia od zony, to nieudacznik, kompletne zero . Ja nie moge .Zalamac sie mozna :-P A jesli ona ma swietnie prosperujaca firme , a on jest tylko urzednikiem panstwowym np ( pensja budzetowki) , to powinna sie rozwiezc , bo jest z kompletnym zerem -tak? Fajne podejscia co niektorzy macie do zycia .Nie ma co.

ten co ma za skora cos, czesto chce zwalic wine na drugiego . Slowo- dla mnie cos sie zle dzieje u Was . Popatrz dalej, niz na swoj dom i rodzine.Troche kontroli nie zaszkodzi , a mozna sie duzo dowiedziec.

do buhahahahahahaha śmieszne i żałosne i tyle odnośnie twoich wypocin i dodam więcej w niedalekiej przyszłości mam zamiar pracować u żonki,albo wogólę być na jej utrzymaniu buuuuuuuuhahahahahahahaha Po to ja kiedyś harowałem, zęby ona mogła spokojnie skonczyć studia, potem dokładałem do interesu tylko po to żeby teraz mieć święty spokój taki miałem plan buuuuuuuhahahahahahaha

Kobieta nigdy nie będzie szanowała faceta, który jest na jej utrzymaniu :) Chyba, ze nikt inny jej nie chciał i jest mu wdzięczna albo ma nadmiar testosteronu (zazwyczaj więcej niż jej luby)

Psychika nigdy nie byłą jej mocna stroną coś się dzieje.Podejrzewam,że w firmie źle się dzieje chyba jakiś kredyt wzięła tak mi się wydaje nie wiadomo co dałą pod zastaw i coś chyba nie poszło albo ja ktoś wyjebał i te zakupy za 3 kawałki chyba miały byc oderwaniem od rzeczywistości.W kazdym razie cały tydzień nie była w pracy

Gość ftfdvdiss
Ja dużo przeklinam, i to mocno. Ale nigdy, PRZENIGDY nie zwróciłabym się w taki sposób do mojego partnera. Nawet "głupi jesteś" nigdy nie powiedziałam, choć byłoby to czasami zasadne. Pokazałeś po prostu, że jej nie szanujesz - dla mnie to podstawa do natychmiastowego zakończenia związku, bo bez szacunku nie ma to żadnego sensu. Żadnego. Więc możesz się cieszyć, że jeszcze nie wyleciałeś na kopach i lepiej przemyśl swój stosunek do żony, jeśli chcesz mieć co zbierać po tej sytuacji. To, że była nierozsądna i powinna była spytać Cię o zgodę przy takiej kwocie (absolutnie racja po Twojej stronie), nie ma tu nic do rzeczy.

materialistka to według twojej teorii facet który zarabia więcej może zdradzać, bić zonke traktować jak gówno i ona nie ma nic do powiedzenia tak? a ja ci powiem tak no i po chuj ta kasa nigdy nie będziesz szczęśliwa w konsekwencji chuj z takim życiem Nie mówiac już wypadki losowe rewolucja wojna i wszystko straci wartość Już nie mówiąc o takich extrimach,że ci dzieciaka porwią dla okupu do grobu tej kasy nie weźmiesz w każdym razie

powiedziałem brzydko do żonki - Twoja zona nie dość, ze urodziła Ci dzieci, a teraz jeszcze ma na nie harować i na Ciebie i dbać o wasze żarcie :) Nie porównuj faceta do kobiety, no chyba ze miedzy sobą a kobietą nie widzisz różnicy :)

ale no można tak wszystko brać dosłownie, tak powiedziałem bo wkurwiał mnie jej głupkowaty śmiech, o to chodzi własnie że nić brzydkiego nie powiedziałem w jej stronę przez 12 lat p życią i 14 ogólnie a tu nagle............................. bulwers:)

Gość ftfdvdiss
A jak jej z pięści przywalisz, to też nie należy brać dosłownie, a w ogóle to przecież jej wina, że Cię wkurwiała? No weź się zastanów, co Ty piszesz :O Po prostu wyszło szydło z worka, jaki masz do niej stosunek naprawdę.

materialista równouprawnienie Po za tym jak ty musisz być płytka sam gówno masz a się zgrywasz i wierzysz ,że będziesz mieć może będziesz mieć ale na razie nie masz Prawda jest taka że za 100 zeta zrobisz wszystko po utargowaniu:)

Gość ftfdvdiss
"ma naj**ane w główce", "a jej też wybił bym z głowy innych jeleni", "po pierwsze ja na rozwód bym się nie zgodził a po drugie rozwód z jej winy to inny podział nie koniecznie 50/50 tylko np 75 na moja korzyść, a tak na boku to bym nie pozwolił", "Odj**ało jej kaplętnie", "wk**wiał mnie jej głupkowaty śmiech" Nie no, pełen szacun przez 14 lat. :O Przecież Ty myślisz o żonie jak o durnej szmacie, którą trzeba kierować, bo jak nie to zaraz coś głupiego zrobi - to i w końcu Ci się prawda "wypsła". Mam nadzieję, że będzie rozsądna i Cię rzuci.

i a propos tego co mam a co nie - nie rozśmieszaj mnie facet, bo ja nie rozpaczam i nie obrażam najbliższych ze mi 3k ubyło z portfela :D

materialistka Jak nie ma równouprawnienia to masz prawo otwierać tylko wtedy buzie gdy masz zrobić dobrze swojemu panu ale niestety jest rownouprawnienia więc buzia służy ci też do pierdolenia:) nie wyciągaj zdań z kontekstu kocham żonę inaczej 14 lat bym się nie męczył Nigdy bym jej nie uderzył, prędzej ona mnie bije :) Wiem,powiedziałem czasu nie cofne nie wiedziałem,że aż tak to odbierze Też nie mogę znieść tej atmosfery i nastepnym razem ugryzę się w jezyk tylko niech ona da już spokój to nie ma sensu