Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pojecia jakieeee

wysokie dziewczyny- pytanie

Polecane posty

jak idziecie na impreze lub na dyskoteke jakie buty zakladacie? jak ja ide na impreze i ubiore obcisla sukienke lub mini to nie wiem jakie buty ubrac... baleriny wygladaja do d*py... jakie wy ubieracie? ja mam 175 cm........

? :(

Gość February 2012
Zakładaj szpilki albo botki i się nie przejmuj. Mi czasem też jest głupio, ale bynajmniej mnie widać a jak zacznę tańczyć to wogóle o tym nie myślę. Mam buty nawet do 8 cm i jest ok. Mam 174 cm wzrostu.

ja sie jakos w szpilkach czuje wysoka..

Gość ja smigam
Czasami nawet w takich 13cm chociaz jestem wyższa od Ciebie i to uwielbiam :d

Gość csdds
ja tez nie nosze szpilek, czuje sie za wysoka i generalnie srednio lubie. ja nosze baleriny lub jakies jazzowki, nawet do spodnicy, ale racja, ze czapsami baleriny nie pasuja.

Gość trghdgre
mam 178cm zawsze na plaskich imprezuje, w balerinach bo poprostu mi wygodniej na obcasach raz bylam i czułam sie jak zyrafa na szczudłach :D

Gość ja smigam
Pewnie, co kto lubi :) chociaz moje towarzystwo generalnie jest ponadprzeciętnie wysokie to tak tego nie odczuwam :D Co nie zmienia faktu ze i tak uwielbiam szpilki :D

Gość csdds
ale to wszystko zalezy od nas samych kiedys poznalalm dziewczyne 185, nie bylo po nije widac tych cm i dla niej to tez nie byl problem, pewna siebie, a nie zagubiona myszka i to ja uratowalo. nie garbila sie, nie chowala, to jest mega wazne.

kurcze szukam i szukam jakis normalych butow i nic... czego nie ma ladnych np na niskiej koturnie i jakies wijace sie wokol kostki czy cos.. eh. :p