Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania00078

Ojciec Madzi ma nowa fryzurke

Polecane posty

Gość hania00078

Oto najnowsza konferencja w sprawie Madzi. Zobaczcie jaka fryzurke sprawil sobie "biedny" tatusiek. Cyrk na kolkach. Panstwo Wasniewscy planuja rozpoczac nowe zycie za granica hahaha http://wiadomosci.wp.pl/gid,14284150,kat,1342,title,Na-pogrzebie-Madzi-padly-wyzwiska-zdjecia,galeria.html

Gość jakiej Madzi????
o co znow chodzi? :O

Gość ignwer
chyba sobie włosy ufarbował

Gość vi--
też zauważyłam :( żenada - nie mógł się wstrzymać?

Sam nakręca media ....po co ta konferencja prasowa? a narzeka ,że wszyscy się interesują jego rodziną ...BEZSENSU

Gość mam nadzieje..............
ze ich nie spotkam na swojej drodze.Polacy są wszędzie a to było makabryczne co zrobili.Nie widze żadnych okoliczności łagodzących .Lincz im się należy jak psu zupa!!

Gość kjkifhasdkhf
to straszne co oni zrobili. Nie wierze w zadne ich slowo, dla mnie sa mordercami, ja nie wiem co bym zrobila gdyby cos stalo sie mojej coreczce. A on ma jeszcze sile by spokojnie uczestniczyc w konferencji prasowej, celebryta sie znalazl!!

Gość ja pier****** ile mozna...
debile, on w ten sposób chronił się przed yebanymi moherami z siekierami... Pewnie musiał zmienić coś w wizerunku, by byc mniej rozpoznawalnym. Tak samo jak jego żona. Więc nie gorączkujcie się już tak :o

Gość agtghareafsf
taaa zmienic w wizerunku a potem pokazuje sie publicznie na konferencji?:O jestes nienormalny?:O

Gość kjkifhasdkhf
problem w tym ze z tymi rudymi wlosami bardziej rzuca sie w oczy niz wczesniej.. buahaahaha

Gość oo ho hoooooooeh
nie tylko wlosy pofarbowal ale i brwi rowniez!! :O

Gość Nooo!
Martva .. Czy ty wiesz ??co wypissujesz?? Widze ,ze, w Pana Boga sie bawisz!!! Nie boisz sie??

Gość usa la la la
to ta Kasia jest na wolnosci????? nic nie wiedzialam, o rety :( :( :( i oni sa ciagle razem i planuja przyszlosc? zarty jakies????

Gość przedewszystkim
nie sądzicie, że już czas przestać jarać się tą sprawą? żałośni dorośli

Gość do konca życia.............
bede pamietała o tej sprawie i mam nadzieeje,ze zdechną albo ich ktoś zaciuka.

Gość nie macie wlasnego życia
zajmijcie się sobą a nie szukajcie sensacji....😴do piętnowania to pierwsi jestescie

Gość dododod
wlasnie ze mam wlasne zycie i dlatego nie pojmuje jak to cos mogło tak zrobic.Obym nie spotkała jej na swojej drodze.

Gość a przepraszam bardzo
czy my mamy jej postwic jeszcze pomnik ze to takie biedne ,ze nie wiedziala co robi??NIE!! Zrobiła to z premedytacja a potem poszła do kina.No żesz k..wa mać.

Gość numerowaaa
Postawicie sie w ich skorze, przypadkowo zabili wlasne dziecko, wydaje mi sie, jak wy byscie sie czuli gdyby wam sie to przytrafilo? Latwo jest kogos pietnowac, trudniej sie zamknac i nie osadzac.

Gość bredziszxxxxxxxxxx
a skad wiesz ze przypadkowo????????? Masz dziecko? Ja nie wyobrazam sobie sytuacji gdy cos dzieje sie z moim dzieckiem a ja ide je ukryc pod murem!! Mężuś maczał w to paluchy i oboje są mordercami. A jego hipokryzja sięga nieba.Gówno mnie obchodz gdzie beda mieszkac ale mam nadzieje,ze spotka ich zasłużona kara.

Gość Kasiaczek36
Przypadkowo??? To dziecko zostalo zabite swiadomie. W przeciwnym wypadku nie ukrywalaby cialka coreczki i nie bawila sie w kotka i myszke z policja. Czemu nie chca wizji lokalnej? Dlatego, ze wydaloby sie wtedy, ze to dziecko jej nie upadlo i ze to nie byl wypadek. Po miesiacu od tej tragedii oni juz planuja nowe zycie i przeprowadzke za granice. :o Oj niech tylko ja ich spotkam. Sama mam malutkie dziecko tylko troszke starsze od ich zmarlej coreczki. Sprawiedliwosci w Polsce nie ma. I owszem, bedziemy sie jarac ta sprawa dopoki mordercy beda na wolnosci. Mamy prawo do wlasnego bezpieczenstwa!

Gość numerowaaa
Ja nie wiem, ze przypadkowo, bo nie przeprowadzalam sledztwa, a wy nie wiecie, ze swiadomie, bo tez nie znacie dokladnie calej sytuacji. Podobno czlowiek jest niewinny dopoki mu sie nie udowodni winy. Niestety wiekszosc spoleczenstwa jest jak barany, uwielbiaja kamieniowac, oburzac sie i osadzac.

Gość Kasiaczek36
Takie prawo obowiazuje w pewnych Stanach w USA, ze czlowiek jest nie winny dopoki mu sie nie udowodni winy. Jest to zalosne prawo.

Gość Kasiaczek36
A tutaj macie nowosci. Rodzinka Wasniewskich wzbija sie nad wyzyny. No prosze, mieszkanie w apartamencie. Za darmo. Moze jeszcze willa z basenem? Oplaca sie w POlsce zabic dziecko, oplaca. - Wprowadzi ich w nowe środowisko, w którym się zaaklimatyzują. Na kolejny etap życia przygotował dla nich różne prace. Wszystko jest już zorganizowane - mówi Wirtualnej Polsce narzeczona Krzysztofa Rutkowskiego Luiza Kobyłecka. Potwierdza też informację, że Kasia i Bartłomiej zamieszkają w 150-metrowym apartamencie. Nie będą też płacić za czynsz ani media. Pytana, dlaczego nie brała udziału w ostatniej konferencji prasowej podczas której Krzysztof Rutkowski zapowiedział, że małżeństwo Waśniewskich już wkrótce na stałe wyjedzie z Sosnowca, odpowiada, że „uznała, że najwięcej do powiedzenia na zakończenie całej sprawy ma rodzina i że jej obecność nie jest konieczna. Nie da się żyć, czekając na wyrok pod pręgierzem mówił Rutkowski i dodał, że Kasia i Bartek znajdą schronienie w mieszkaniu konspiracyjnym gdzieś na terenie Polski lub zagranicą. - Jesteśmy przy nich z Krzysztofem oboje, dajemy wsparcie naszą obecnością. Jesteśmy z tą rodziną nadal, mimo że sprawa jest już zakończona mówi Wirtualnej Polsce Kobyłecka i zaznacza, że rodzicom Madzi potrzebne jest teraz wsparcie. Pytana o to, jaka przy bliższym poznaniu jest Katarzyna, odpowiada, że „jest bardzo skrytą osobą. Przez to, co się wydarzyło, jeszcze bardziej odsunęła się od świata i otoczyła murem niedostępności. Nosi w sobie poczucie winy mówi. Pytana, czy wierzy Katarzynie, odpowiada, że wierzy i wie, że Katarzyna działała sama, a jej największą tragedią była strata dziecka. Przyznaje, że Krzysztof Rutkowski pomoże rodzinie Waśniewskich „by mogli zbudować swój świat na nowo. Wprowadzi ich w nowe środowisko, w którym się zaaklimatyzują. Na kolejny etap ich życia przygotował dla nich różne prace. Wszystko jest już zorganizowane zaznacza Kobyłecka. Potwierdza też informację, że Kasia i Bartłomiej zamieszkają w 150-metrowym apartamencie. Nie będą płacić za czynsz ani media. Rutkowski ma im również pomóc załatwić pracę. Pytana też o szczegóły przesłuchania jej i Krzysztofa Rutkowskiego ws. śmierci małej Madzi w prokuraturze 22 lipca, odpowiada, że chodziło o informacje dotyczące sprawy i śledztwa jakie prowadzi prokuratura. Nie było dla mnie żadnych zaskakujących czy trudnych pytań. Nie mam w tej sprawie nic do ukrycia mówi. W rozmowie z Wirtualną Polską odniosła się również do kontrowersji związanych z nagraniem i upublicznieniem przez Krzysztofa Rutkowskiego rozmowy z mamą małej Madzi, w której kobieta przyznaje się, że dziecko wypadło jej z rąk. Kamery miały należeć do jednego z tabloidów. Nie wiem, czy obecność kamer można nazwać „układem. Nagranie tej rozmowy okazało się bardzo sensowne z uwagi na jej jawny charakter. Nikt nie może zarzucić, że została szantażowana czy zmuszona do wyreżyserowanej treści wypowiedzi mówi Kobyłecka i podkreśla, że komentarze, iż Rutkowski bezprawnie wyciągnął informacje od Katarzyny uważa za „zupełnie absurdalne i złośliwe. W pracy Krzysztofa nie jest to pierwszy przypadek, gdy nagrywa swoje akcje, czy realizacje, czego dowodem jest chociażby film „Detektyw zaznacza. Kobyłecka pytana o to, jak odnajduje się w sporze Rutkowskiego z policją, odpowiada, że „sama ocena uznania społecznego i pracy prywatnego detektywa i policji obnaża słabość instytucji. Krzysztof w swoich wypowiedziach był szczery i bezpardonowy, choć i tak uważam, że był powściągliwy. Krzysztof nie funkcjonuje w żadnym politycznym układzie i nie stara się nikomu przypodobać. Jego siła, odwaga i bezkompromisowość są jego mocnymi stronami puentuje. wp.pl

Gość numerowaaa
To jest zasada z prawa rzymskiego obowiazujaca wszystkie cywilizowane kraje.

Gość dokładnie zgadzam sie
z numerowa. a niektórym tutaj proponuję herbatę z melisy na uspokojenie albo wizytę u psychoterapeuty bo musicie byc nieźle sfrustrowani i zakompleksieni, ze tak ziejecie jadem.

Gość do kasiaczek36
jest to bardzo dobre prawo! Winę trzeba udowodnic! Bo ciekawe jakbys sie poczuła gdyby ktos cie o coś oskarzył zupełnie bezpodstawnie - wedle tego co piszesz byłabys wtedy winna i to ty bys sie musiala bronic, ze nie jestes wielbładem! wiec sie zastanów panienko co piszesz 😴

Gość no taaaaaa......
wy oczywiscie wiecie najlepiej co sie faktycznie stało. Śmieszne.

Gość mordercy...........
i tyle a teraz glupia szmata sie usmiecha z męzusiem.Boze co za pojebany kraj!

Gość numerowaaa
Ja nie wiem co sie tam stalo, dlatego nikogo nie osadzam.