Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania00078

Ojciec Madzi ma nowa fryzurke

Polecane posty

Gość mryyym
mordercy czy nie nie wiemy na stowe ale ta cala checa z nowym mieszkaniem i ochrona? no to juz lekka przesada!!!! nieraz matki z dzieckiem niewinne prubuja uciekac o mezwo tyranow i pijakow i jakos ciezko im uzyskac jaka kolwiek pomoc a tutaj para oskarzona o zabicie dziecka jest chroniona jak jakies VIPy

Gość nnnnnnnnnnnnnn
Rutkowski robi sobie reklame, rodzina Wasniewskich jest teraz medialna, wiec pan R przy tym korycie tez moze sie nazrec. Ktos tu pisal ze nie byl tam i nie wie co sie stalo, ja wiem, zginelo malutkie dziecko, Katarzyna W powiedziala ze to wypadek i jest OK, teraz probuje sie z niej zrobic taka bidulke, cierpiaca ofiare, a to nie ona jest ofiara. Przez tydzien klamala z premedytacja, o ile mogla nabrac cala polske to dziwie sie ze maz tez dal sie nabrac, w koncu kto jak kto ale on powinien znac swoja zone, i jak szybko przebaczyl. Planuja nowe zycie za granica pomimo iz nawet jeszcze nie bylo rozprawy, a jak faktycznie wyjada i urodzi im sie nastepne dziecko, to czy ktos bedzie mial jakis nadzor nad nimi?? Dla mnie to wszystko smierdzi, on na wszystkich zdjeciach ma taki jakby usmieszek, nie wyglada na zalamanego czlowieka ktory wlasnie stracil dziecko.