Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkla16- a 16 to nie wiek

przepraszał i mówił, że wpadł w amok, przesz moje jęki, ale to straszny ból! ;(

Polecane posty

Witam, dzisiaj po raz pierwszy w tym roku kochalam sie z moim facetem w jego aucie, wszystko bylo zajebiscie oprócz tego incydentu: kiedy robilismy to w pozycji tzw "nożyce" jego "wiewiórka"nwyślizgnęła się i z całej siły wcelował mi w odbyt. poczułam niewyobrażalny ból i krzyknęłam bardzo glosno odtracając go, wtedy nie chcialam zeby mmnie dotykal, okropnie plakalam i nie moglam wyksztusic ani słowa. kiedy moj facet dowiedzial sie dlaczego go odtrącilam zacząl mnie pzepraszać i mówił ze wpadł w amok przez moje jęki. co o tym myslicie? czy komuś z Was przytrafila sie taka przykra sytuacja? ;(

Gość werewrew
taa, jasne... środek zimy, a wy się ruchacie w aucie :O🖐️ prowo 0/10

Gość paletz wstaw tutaj jej
Mi:O

u nas bylo 15 stopni :)

Gość paletz wstaw tutaj jej
A co ze auto,moze jej facet ma wypasiona bryke,superwygodna i z klima tepaku:O🖐️

ma rovera 75 srebrny :)

Gość buahahahahahahahaxd
Bo wszyscy zaraz węszą prowo w sytuacjach, które nigdy nie zawitały w ich życiu :classic_cool: Kurcze, współczuje, ale takie rzeczy się zdarzają :o dobrze, że ten jego amok nie doprowadził do kontynuacji na chama bo wtedy to dopiero byś miała uraz psychiczny i fizyczny...

komentującemu/ej raczej chodziło o wiatrak z cieplym powietrzem, nie wiem jak to sie profesjonalnie nazywa

Gość no mi tez sie zdarzylo
i też się poryczałam prawie ;D. Co to za ból to jest jakaś masakra. Cały nastepny dzien czułam tyłek. Był pijany i po prostu nie trafił ;P ;). Tzn pewnie nie do końca tak było, rano przyznał, że chyba gdzies tam podświadomie wpadł na taki głupi pomysł i do konca przypadek to nie był. W kazdym razie bardzo mu było glupio i juz tego nie probuje. Ja tez sie za bardzo nie obrazilam bo i o co. Tak wyszlo i tyle :)

Gość no ja tez tak mialam
bolalo jak nie wiem nawet bylam zla przez chwile, ale przeszlo, wiem, ze to bylo niechcąco bo za szybko

Gość nie wrócilabym
noo zdarzyło mi się coś podobnego, w pozycji od tylu.z tym że nie było to z całej siły i nie wszedł do końca, zabolało jednak:o On przepraszał, ja przeprosiny zaakceptowałam ale już nie skończyliśmy:) raczej wątpię że twój zrobił to specjalnie.

nikomu tego nie życzę. cały tyłek mnie boli :/

chodzi o jego przyrodzenie ;p

wiem ze nie zrobil tego specjalnie, ale to nie zmienia faktu ze teraz bede czuła odpych kiedy będzie chciał analnego ;/

Gość no mi tez sie zdarzylo
ja powiedziałam że już więcej nie i tyle. Należę do osób, które uważają że w łóżku można wszystko a granica przebiega gdzieś przy nieletnich i kozach ;], ale sama na to, co okazało się dla mnie (lub dla niego) nieprzyjemne a tym bardziej bolesne wycinamy z łóżkowego menu i tyle.

kilka razy sie udalo i bylo nawet przyjemnie, ale to z jaka predkoscia to dzisiaj zrobil utkwi mi w pamieci na dlugo ;(

Gość o boze to idz sie powieś
:o