Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda.........................

fajny facet

Polecane posty

pracuję w pubie i on przychodzi od jakiegoś czasu. na prawdę facet fajny. ciuchy, zegarek, komórka - wypas. wiem jak się nazywa :):):):) bo płacił kartą z aliora. jest starszy ode mnie jakieś 10 lat. ma tak koło 35. wydaje mi się ze mu się podobam :):):). ale jak zagdać ??????. ale widać że jest kasiasty bardzo, zawsze w portfelu ma pare stówek i wygląda na takiego samotnego i smutnego :(:(:(:(. plisssssssssss !!!!

widziałam że nie ma foty w portfelu żadnej laski :):):):). przychodzi do nas co kilka dni, ale naprawde wypas facet - takiego nie widziałam jeszcze. i te jego bolo :):):).

Gość te forum schodzi na psy
coraz gorsze prowokacje :(

do mnie na stacje benzynowa zaczal przychodzic piekny, dlugowlosy, niebieskooki, wydziarany Aniol.... poszlam i mowie "No, no New Rocki??" bo buty mi sie rzucily w oko od wejscia.... no i sie zaczelo!!!!

Ja też nie mam w portfelu foty faceta, co o niczym nie świadczy ;)

żadne prowokacje. u nas to albo w pubie jakieś dresy albo pijaczki z okolicy a on jest całkiem inny :):):):):). na prawdę jest fajny i widać że taki samotny :(:(:(. i te jego blizny na twarzy - patrzy tak na mnie jak hannibal lecter z milczenia owiec :):):):):).

no pewno ze czekaja.... ale zawsze na poczatku jak widza obraczke na palcu dodaja skromne "just friends, u'r marriet woman" ha ha ha

akurat nie mam żadnej obraczki a mój poprzeni facet to był burak - piwo, kumple. żenua :(:(:(:(. jak z nim zagadać ?????. przychodzi zawsze sam, bierze kawe, coś robi na tablecie i wychodzi. kurde, taką kurte jak on ma ze skóry to ten mój były może by se kupił jak by rok oszczędzał :):). zegarek jakiś wypasiony , w ogóle widać że facet z klasą jest nie jakiś dres. a dresy jak go widzą to się robi cicho - nikt mu nie podskoczył a u nas w pubie zawsze coś sie dzieje :(:(:(

facet jest wysoki - bardzo chyba ze 190 cm i taki napakowany :):):):):):). zawsze chciałam być z kims takim co ma poważanie i stanowisko i nie musi się sprężać żeby starczyło od 1 do pierwszego. on chyba nigdzie nie pracuje bo przychodzi więcej do południa do nas.

jak zagadać ???????????????????? sama nie wiem - może oblac o kawą :):):):). kurde ................................... jutro na pewno znowu przyjdzie :)

boże - dajcie mi odp plissss !!!. nie żebym leciała na kase ale on mi sie tak podoba bardzo :):):):). taki smutny jest i widać ze sam.

Gość rumpelek
odpowiedz sobie na pytanie czy taki facet poleciał by na tempego paszczura ?

Gość simian raticus
Z CZASEM PICZA OBRZYDNIE I ALKOHOLU WLEWAĆ SIĘ W SIEBIE JUŻ NIE DA! ZACZYNA SIĘ ODLICZANIE DO ŚMIERCI! TRAMAL NA BÓŁE IŚRODKI NA SEN! NADUŻYWANIE KAWY I ŻOŁĄDEK WYSIĄDZIE! ZASZYWASZ SIĘ NA STAROŚĆ W DZIUPLI JAK PUSTELNIK DELEKTUJĄC SIĘ ODCIĘCIEM OD TECHNOLOGII I SPALIN POMIESZANYCH Z HAŁASEM! OKNA BYŚ ZAPJERDOLIŁ GAZOBETONEM I DRZWI NIEPUKALNE WSTAWIŁ! NAUSZNIKI ZAŁOŻYŁ I POWIEKI ZASZYŁ! SPOKOJUUUUUUUU DAJCIEEEEEEEEE LUDZIE TYLKOOOOOOOOOO!!!!!!!!

myślalam że sam zagada do mnie ale nie :(:(:(:( - ale na pewno mu się podobam :):):):) ale nie chce żeby se o mnie pomyslał że jestem jakaś szmata :(:(:(. jak na allegro patrzyłam to jego zegarek kosztuje 3 tysiące złotych :):):):) bo taki znalazłam podobny. ale on wogóle jest mega przystojny - czarne włosy do góry zaczesywane :):):):), sygnet ze złota a raz miał taki gruby złoty łańcuch ale taki na 2 cm szeroki :):):):):):).

zegarek ma firmy A.Lange & Sohne bo sama widziałam i zajmuje się komputerami bo słyszałam jak rozmawiał o jakiś stronach internetowych.

Gość nie poniedzialek Ona
PROWO...bo czy mozna byc az taką tepą

kurwa zadne prowo - fajny, przystojny facet, nie chodzi mi o jego zegarek ale o niego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. tylko mówie że to nie jakis koleś z osiedla co w dresach latają ale ktoś naprawdę fajny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!. taki przystojny - wysoki, czarne włosy do tyłu zaczesane, napakowany. taki jak w filmach pokazują - i na pewno jest sam bo zawsze sam przychodzi do pubu :):)

akurat on nosi bo go stać na taki zegarek :):):):):) i w portfelu ma bo widzialam karte LOT :):):):):):)

W swoich opisach skupiasz się bardziej na jego zamożności, niż urodzie, czy intelekcie. Zwykła blachara z ciebie. :o

Gość mka-mka
Z mafi.

przystojny bardzo - czarne włosy do tyłu czesane ma, taki ciemny ale nie jakiś cygan :). kurtka ze skory brązowa albo czarna , koszula, albo sweter, jak ma koszule to ma bolo :):):) - kurcze - rękawiczki czarne, spodnie jasne dżiny, albo ciemne, buty. złoty sygnet, lańcuch gruby. bardzo mi się podoba i nie dlatego że ma zegarek czy komórke fajną. on jest kurde fajny !!!!!!!!!!!!!!!!!