Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On dla Niej na zawsze

jak rozpoznać miłość

Polecane posty

Gość On dla Niej na zawsze

Marzę o pewnej dziewczynie od lat. Kiedyś z racji wieku była dla mnie niedostępna :( bo starsza.. Teraz jednak różnica wieku się zatarła, nadal jesteśmy wolni, nie mamy zobowiązań wobec innych osób, nie ma więc przeszkód aby spróbować. Ona jest dość zamkniętą osobą, z dystansem, rozważna i rozsądna. Nie wiem czy była już kiedykolwiek z kimś, choć to dla mnie nieistotne. Sam mam za sobą długi związek, potem przelotną znajomość. Wpadam na mój ideał od czasu do czasu (raz na dwa miesiące), zamieniamy kilka słów i tylko tyle nas łączy :( Do meritum!! Jak poznać czy ją na prawdę kocham, czy rzeczywiście mógłbym dać jej szczęście i być szczęśliwy ?? Czasami mam wrażenie, iż jest tylko iluzją, wyidealizowaną nieistniejącą kobietą, która nie ma nic z Nią wspólnego. Czy warto próbować i ryzykować utratą idealnego wizerunku kobiety ?? Co gdy mi odmówi i utracę raz na zawsze marzenia ?? mój ideał ulegnie zatraceniu.. choć naturalnie nie mogę niczego oczekiwać.. Help me :( A.

wybieraj: zadawac sobie takie pytania az bedzie za pozno lub wziac sie za swoje zycie i poznac odpowiedz? ja bym sie ni zastanawiala.. kurcze przepuscici taki uczucie.. moze byc za pozno znajdziesz sobie jakas przecietna dziewczyna i w kazdej klotni z nia bedzsiesz zadawac sobie pytanie.. czemu nie sprobowalam z tamta??