Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krypton

Bóle jajnika..

Polecane posty

Gość Krypton

Jak usprawiedliwić ból prawego jajnika? Najczęściej boli mnie on wieczorem i kiedy leże. Ten ból zaczął mi się wraz z końcem @. Nie pamiętam abym kiedykolwiek tak miała. Czy to może torbiel? Czy schizuję teraz z inną rzeczą :( To taki ucisk co jakiś czas. Nie jest on ciągły... Czasem się ból nasila kiedy leżę na lewym boku

Gość Krypton
Mogę prosić o odpowiedź?

Gość Krypton
Czy może być to przeziębienie jajników?

Chyba mam to samo, tylko u mnie ten ból jest kłujący. Mówiłam o tym lekarzowi ale na badaniach nic mi nie wyszło.

Gość Hfyrjd
Hej:-) ja mam niemalze identyczny problem co prawda po okresie jakos nie pdczowam tego bolu zaczyna sie po owulacji i trwa do okresu ale tylko wlasnie wtedy gdy leze na lewym boku...raczej to nie torbiel innych objawow nie mam moesiaczkuje regularnie mam tak juz od dluzszego czasu mialam 4 lata temu cc wiec moze i to ma jakis wplyw

Gość Krypton
Może je zaziębiłyśmy czy coś? :(

Gość Hfyrjd
Eee nie sadze lekarz kiedysi powiedzi ze bol przy pezeziebieniu jest nie wyobrazalny nawet w tamtym miejscu niee da sie dotknac

cholera wie. Ja mam takie kłucia bez względu na pozycję. Jak stoję,leżę, siedzę, różnie Też myślałam, że to torbiel, ale nic nie wyszło na badaniach. A może lekarza trzeba zmienić, no bo to normalne nie jest, gdy coś boli

Gość Hfyrjd
Parufka a moze to zalezy w jakiej fazie cyklu jestes?

Gość Krypton
Ja właśnie jestem po @ i dużo mi osób mi mówiło, że też tak czasami ma. Ja mam wrażenie, że tak mam spowodowane nagłą zmianą pogody, bo kojarzę ten ból jakbym już kiedyś go miała...

Gość Hfyrjd
No widzisz widocznie taka juz nasza natura:-)

Gość Krypton
Teraz mnie nie boli bo no-spe wzięłam (jak dla mnie najlepszy lek, to jest dosłownie moment i już ból znika :)) i jest dobrze :)

Gość Krypton
A czy owulacja może pojawić się czasem wcześniej lub później? Od czego to zależy?