Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mary

probuje namowic faceta na sciecie wlosow

Polecane posty

Gość kitrew
obetnij mu je, jak bedzie spal.... chyba cie nie zostawi za cos takiego

Gość smutna mary
kitrew musialabym byc lekko niezrownowazona zeby zrobic cos takiego

Gość lagaruka
niech nie scina wyglada mega. norwegowie sa tacy przystojni:D

Gość maniafamania
widac ze ty dla kasy z nm siedzisz

Gość smutna mary
z cala pewnoscia jestem z nim dla kasy:) zwlaszcza, ze to ja go zatrudniam:) nie bede mu juz gledzic zeby je skracal, jak przyjdzie wlasciwa pora sam to zrobi

Gość autorko ja od 12 lat sypiam z
kimś takim w łóżku;) no z przerwą, gdy sam obciął swoje włosy do pasa za co myślałam , że go uduszę!:O teraz znowu zapuszcza na długie od prawie 2 lat nie wiem co Ci tak przeszkadza w długich włosach i spaniu z kimś takim?;)

heh i tak przyjrzałam się Twojemu facetowi - Norwegowi i muszę stwierdzić, że mój pomimo, że Polak to jeszcze bardziej wygląda na człowieka ze Skandynawii niż Twój;)

Gość smutna mary
haha moze ma korzenie skandynawskie:) mnie przeszkadza glownie to, ze te wlosy sie placza, on sie placze i czasem budze sie w nocy obtoczona jego wlosami:) ale mam znajome ktore podobnie jak Ty nie maja zadnego problemu ze spaniem z dlugowlosymi:) ja tez nie mialam przez kilka lat, teraz gdy wlosy sa juz naprawde dlugie coraz czesciej mi to przeszkadza. czy Twoj facet spi z rozpuszcoznymi wlosami?

tak, z rozpuszczonymi gdy nosił je naprawdę długie, takie za pas, bo teraz jest w trakcie zapuszczania też spał w rozpuszczonych;) jakoś nie przeszkadza mi to, w sumie nigdy nie zastanawiałam się nad tym;) sama ciągle noszę bardzo długie włosy;)

Gość smutna mary
wiec moze to kwestia przyzwyczajenia:) damy rade;)

Gość lagaruka
niech spi w siatce na wlosy jak maja kobiety na stolowkach

Gość LongHairLover
Słuchajcie dziewczyny. Poczujcie sie jak faceci jak to czasami jest jak ze dziewczyna siedzi w łazience 30 minut dziennie myjąc włosy i tak samo śpiąc z facetem w nocy z takimi długaśnymi włosami. Teraz przynajmniej wiecie jak się taki facet czuje xdd. Może dlatego niektórzy chcą by ich dziewczyny je podcięły. Ja osobiście kocham długie włosy u mojej dziewczyny i uwielbiam sie do niej wtulać w nocy i w jej długie włosy albo budzić sie zaplątany w jej włosy. To nie jest denerwujące ale dla mnie jest to cudowne xdd.

Gość smutna mary
wlosy zostalu skrocone o 15 cm:) przy ich dlugosci to i tak nic ale przyniosl mi je spiete w kucyczka na dzien kobiet:D a tak powaznie to doszlam do wniosku, ze wyolbrzymiam i dalam spokoj:)

Gość smutna mary
wpadlismy na dobry pomysl i moj facet obwiazuje wlosy:) pomyslalam, ze napisze bo moze ktoras z Was ma faceta z rownie dlugimi wlosami i tez sie przez to czasem nie wysypia;)