Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostalam obrazona!!!!!!!!

Mam słaby charakter - ludzie mnie obrażają, wykorzystują a ja na to pozwalam :(

Polecane posty

:(

dzis rano facet na czacie pytal kogo szukam ,to mu powiedzialam ze znajomych , kogos z kim mozna isc na dyskoteke czy do klubu a on" Masz z tym problem w realu ? Moze trzeba ci terapeuty? Takie dziwki powinno sie rzucac pod pociąg , najlepiej towarowy zeby nie bylo opoznien . Ojciec cie ruchal w dziecinstwie i masz traume tak ? Glupia pindo ehh , w pracy tez mnie wykorzysują bo jestem cichca i niesmiala ,daje sobą pomiatać i pewnie dlatego o awansie moge pomarzyc , w szkole było to samo

w urzędzie ,w banku nie potrafie walczyc o swoje , odsłyjają mnie a ja jak głupia ...nie potrafie sie postawic... mialam sytuacje z firmą kurierską , zaginela mi wartosciowa paczka, nie chccieli wyplacic pieniedzy z ubezpieczenia a te pieniądze nalezaly mi sie... bylam osobiscie w ich oddziale kilka razy i nie potrafilem walczyc o swoje pieniadze :( dałam sie zbałamucic i odprawic z kwitkiem ... oni sie tylko cieszyli , kase wzięli dla siebie

ostatnio tez zostalam po pracy ,nadgodziny ,dalam sie wrobić dwa razy z rzędu , nie bylo to obowiązkowe ,nie potrafilam powiedziec ze zwyczajnie mi sie nie chce albo mam inne zajęcia :(

Gość o fuuuuuuuuuuuuuuuukj
o matko

Gość kkkol
zacznij myslec o sobie nie dawaj sie ,postaw sie choc raz,nie daj sie wykorzystywac,bo ludzie to lubia