Zbanowane Kciukiem 0 Napisano Luty 27, 2012 mam ochotę pograc na harmonijce,a w googlach chooy jest:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbanowane Kciukiem 0 Napisano Luty 27, 2012 nie ma tutaj ludzi, który lubią grać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbanowane Kciukiem 0 Napisano Luty 27, 2012 ??:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbanowane Kciukiem 0 Napisano Luty 27, 2012 nigdy nie można się tu czegoś konkretnego dowiedzieć. kupa rządzi:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamy cie w dupie trolu Napisano Luty 27, 2012 i twoja harmonike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbanowane Kciukiem 0 Napisano Luty 27, 2012 wystarczy twoj zez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbanowane Kciukiem 0 Napisano Luty 27, 2012 aż tak z wami źle, że nie ma choć jednej osoby, która by się czymś takim interesowała?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbanowane Kciukiem 0 Napisano Luty 27, 2012 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beatka s-k 0 Napisano Luty 27, 2012 buahahahaha na harmonijce buahahaha lepiej pograj na nerwach, to ci najlepiej wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbanowane Kciukiem 0 Napisano Luty 27, 2012 aż tak Ci działam na nerwy? jakże mi miło. przynajmniej mam jakieś rozrywki poza kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbanowane Kciukiem 0 Napisano Luty 28, 2012 może dzis, jednak ktoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opiopi Napisano Luty 28, 2012 A może podaj o jakie bajki Ci chodzi? Akurat ja Ci nie pomogę ale może ktoś tak jeśli sprecyzujesz swoje oczekiwania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbanowane Kciukiem 0 Napisano Luty 28, 2012 nie chodzi mi o nic konkretnego:) chodzi mi o jakies miłe melodie na wieczory z winem, ognisko. akurat teraz znalazlam melodie, ktora wygrywal Włóczykij. przecież etiud na harmonijce wygrywać nie bedę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach