Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieplacezaprzyjemnosc

napisałem coś takiego koleżance a ona się obraziła ... :/

Polecane posty

otóż, słuchałem sobie kawałka DJ-a Buhha - taki dzień i w refrenie ten oto pan śpiewa "w taki dzieeeń, piękny dzieeeń, marzee żeby wyruchać cieee" no i zacytowałem ten tekst w sms-e do koleżanki ktora mnie kręci i z którą mam dobry kontakt.. myślałem, że się ucieszy na tego sms-a albo chociaż potraktuje to z żartem a ona się obraziła :/

Gość poziom dowcpiow dzisiejszych
CHŁOPCZYKÓW jest taki sam, jak teksty piosenek tych pseudoartystów. i mowie to jako facet. chlopie dorosnij. co ty myslisz, ze do kurwy sie odzywasz? to twoja kolezanka! szanuj ja, prostaku ze wsi.

ja bym się cieszył jakby ta koleżanka napisała mi analogicznego sms-a w stylu "w taki dzien, piekny dzien, marze zeeebyś wyruchał mnieee"

Gość bo jestes prosty i niewychowan
y. albo inaczej - jestes wychowany w XXI wieku, masz stajla i jestes lajtowny. i tyle. do ciebie dalej nie dociera, czy naprawde jestes tepy. stary? co kogo obchodzi, ze Ty bys sie cieszyl? mysl o tym, co inni pomysla o twoim zachowaniu i czy kogos nie urazisz, a ze Ty bys sie cieszyl, to nie znaczy, ze masz tak traktowac innych.

Gość wewe
ale kretyn autor, co ty sobie myślałeś? weź jakoś z klasą się zachowuj, bo ośmieszasz się

Gość mariner
widac kazde z was inaczej te znajomosc traktowalo :) a ty popelniles gafe nad gafami i masz przechlapane u niej ale i zarazem sygnal ze nie jestes jej idealem :) i sznas nie masz :)