Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MARZENA86

STARANIA NA GRUDZIEN'12 / STYCZEŃ'13

Polecane posty

CZY JEST TU KTOŚ KTO STARA SIĘ DO DZIDZIUSIA NA KONIEC ROKU, BĄDŹ POCZĄTEK 2013????

Hej,wiatm cie.ja mam zamiar zajsc w ciążę tylko to nie takie proste;/

ja też mam taki zamiar i bardzo chcemy z mężem drugiego dzidziusia...:)) ale jak wspomnę sobie te starania o pierwszego bąbla... mi się wydaje, że jak się bardzo chce to jakoś to nie wychodzi... ale trzeba mieć nadzieje...:)) może ktoś da nam jakieś rady??!! a to będzie Twoje pierwsze dziecko??

Gość to ja trzymam kciuki
Mam dwoje dzieci, z pierwszym poszło gładko w staraniach, z drugim 7 miesięcy. Jedno mam właśnie z kou skońca grudnia, z tym, że na koniec roku skończy już 5 lat... Trzymam kciuki za Wasze Dzieci Choinkowe:)

hejka,MARZENA86 nie,to nie jest moje pierwsze dziecko,moja mała ma juz 7 lat,z nia poszlo szybko ,za pierwszym razem:) teraz zaczelam myslec o drugim ,zreszta mała chce miec siostre:)...próbujemy juz kilka miesiecy i nic;/....zaczełam pic tabletki z wiesiołka na poprawe sluzu, pierwszy raz brałam w grudniu i zadnych efektów w styczniu przerwa a w lutym znowu i powiem ,ze mialam duuuzo lepszy ,do tego testy owul.no i przytulanki były w te dni...teraz czekam do 12 marca ,ciekawe czy przyjdzie ta wredna @. pozdrawiam

Gość prawie_staraczka
my zaczynamy staranka od czerwca :) Już odliczam dni...ale ten czas się wlecze..:-P