Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lisbeth77

Kot dziwnie się zachowuje

Polecane posty

Gość Lisbeth77

Mój kot ma 4 lata, jest wysterylizowany i nigdy nie było z nim problemów. Od jakiegoś czasu jednak często biega jak szalony po domu, miauczy i załatwia się poza kuwetą. Nie mam pojęcia, czym może być to spowodowane... A muszę koniecznie coś zrobić, bo cała rodzina jest wściekła i na niego, i na mnie : P Proszę o jakieś rady, czy ktoś miał podobnie?

Gość goliatczyk
Sterylizacja się nie udała.

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
wrzuć go do stawu

Musialo sie cos stac co mu sie niespodobalo, moze zmienilas mu piasek w kuwecie, albo jedzenie. Loty sa wrazliwe, jakakolwiek zmiana w jego otoczeniu moze powodowac jego zachowanie. Moze poprostu sie za cos "obrazil" albo brakuje mu uwagi, moze go "emocjobalnie zaniedbalas". Mam dwa koty, jeden nawet po kastracji nie przestal szalec. Wiecznie biega po domu I sie czyms bawi, ciagle halasuje, mialczy. Co do zalatwiania sie poza kuweta, jak wyjechalam na tydzien, I koty zostaly pod opieka sasiadki, ktorej zreszta nielubia I jej synka ktory wiecznie za nimi gania, to jak wrocilam mialam wszystkie dywany obsikane. Nastepnym razem poprosilam szwagra, zeby wpadl sprawdzic czy maja jedzenie itd. Historia sie nie powtorzyla. Poprostu sie "obrazily" za sasiadke :)