Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamZAMIAR

Jakie słowa najbrdziej działają na...

Polecane posty

Gość MamZAMIAR
agentka nigdy nie miałam z tym problemu!! :( dopiero teraz, jak jego poznałam... tak mi wali serce jak go widzę i jak on coś powie do mnie to normalnie.... :(

może spotkalibyście się sam na sam a nie z koleżanką? macie jakieś wspólne tematy, zainteresowania? co on robi ? pracuje? jak tak to gdzie? może to jakoś pomoże mi w doradzaniu

Gość MamZAMIAR
w sumie to nie ma jak spotkać się bez koleżanki... to salon usługowy, ja tam byłam wcześniej a teraz koleżanka chce pojechać i poprosiła żebym z nią pojechała ( wiadomo, byłam chętna :) ) na razie nie mam pretekstu, żeby tam pojechać sama... mieszka z 15 km ode mnie, ma ponad 30 lat i jest nieziemski... w sumie zainteresowania mamy bardzo podobne :)

Gość MamZAMIAR
interesujemy się tym samym sportem, filmami pewnie też, sądząc po naszym stylu, tak samo z muzyką

np. możesz w jego towarzystwie zacząć rozmawiać o jakimś interesującym filmie który leci teraz w kinie. że bardzo chciałabyś na niego pójść, możesz spytać czy słyszał o nim. powiedzieć że nie masz z kim pójść a samej to tak głupio, może bedzie zainteresowany. więc zanim zaczniesz go czarować warto byłoby go najpierw poznać lepiej i spotkać się sam na sam ;]

Gość no skoro mu sie podobasz
skoro macie podobny gust filmowy/muzyczny to pozycz od niego jakas plyte albo co :P ja do chudych tez nie naleze (przy 168 waze 65) a mam powodzenie u facetow przez to, ze jestem przy nich wesola, otwarta, wygadana (na rozne tematy ;)) i potrafie sama wyjsc z inicjatywa np. spotkania. sprobuj :)

Gość MamZAMIAR
Dzieki agentka :) mam nadzieję, że tak zrobię... :) obym tylko nie palnęła czegoś :)

oo albo zrob tak jak mowi agentka :). musisz zaryzykowac!

Gość MamZAMIAR
och spróbuję, ale w jakim styl;u to zrobię to już inna kwestia :) jest tak słodki, że się rozpływam normalnie :)

życzę jak najlepiej ;) i mam nadzieję że moje rady na coś się zdały ;)) powodzenia

Gość MamZAMIAR
Ale uważacie, że taka ''gówniara'' :( bez obrazy , jak ja ma szanse u gościa po 30?

jak jest fajny to dzialaj!! :)

Gość MamZAMIAR
jest kosmicznie nieziemski :p hehehehehehe nawet nie wiecie jakie to ciacho. A jaki ma uśmiech!!!!!!!!!!!!