Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terrariummmmm

co byscie sadzily o 30 letnim facecie, ktory mieszka sam i ma terrarium

Polecane posty

Gość terrariummmmm

i widac, ze te jego jaszczurki go kreca, i mowi, ze jak zalozy rodzine i kupi duze mieszkanie to tam zrobi jeszcze wieksze i widac pasje w jego glosie?

Gość bobiksonsiadełe
a co pomylalas ze jest nienormalny bo za stary na miłosc do zwierzat-co za prymitywne myslenie

Gość terrariummmmm
i czasami uprawia seks z gekonem, co myślicie?

Gość violkaaaa
Mój mąż kiedyś trzymał sam dla siebie chomiki. teraz gdy mieszkamy razem mamy 5 chomików ;) Innych zwierząt nie możemy mieć bo jest uczulony. Dla mnie to nie jest problem :D 🖐️

Gość terrariummmmm
czekam na wiecej wypowiedzi

Gość terrariummmmm
:)

Gość its not so much
byle by nie pająki i węże

Gość yuuyiui
Ludzie, którzy lubią zwierzęta mają zazwyczaj dobre serce..jednak gdyby mój chłopak pałał miłością do pająków to niestety nie mogłabym z nim byc...

Gość dfdfgghjhjh
zaleyz co jedza te jaszczurki, jak owoce i owarzywa to OK, ale jak robale albo zywe myszki to juz bym na pewno nie byla z takim gosciem

Gość Tereska1234
A jak facet ma węża to ma dobre serce?

Gość zielona przystań
niektórzy są chyba ograniczeni. Co to za problem, że jaszczurka/wąż? teraz i tak nie wszystkie gady można trzymać, tylko te bezpieczne, więc czego sie boicie? znajoma ma węże, jaszczurki, hehe fajne z nich zwierzaki :) jak przychodze do niej, to psy się do mnie łaszą, jaszczurki po mnie chodzą a węże sobie pełzają wokół kończyn. naprawde niezła frajda :D

Gość Hfjnjcnjdnc
Zawsze chciałam sie zakochac w facecie z pasja , bo uważałam to za niezwykle pociągające . Jak juz sie zakochalam , to okazało sie , ze facet żyje właściwie tylko pasja i nie nadaje sie do założenia rodziny i ogólnie do życia . Dlatego pasji mówię stanowcze nie , za to lubię ludzi z zainteresowaniami i zdrowym rozsądkiem.

Gość dfdfgghjhjh
żadne pająki i węże wpieprzające żywe myszy, od razu widac ze facet ma cos z lbem nie tak

Gość gytdyt
przeca napisala wyraznie ze ma jaszczurki,a nie węże, ja lubie zwierzeta,uwazam ze zwierzeta sa lepsze niz ludzie, uwielbiam zwlazcza koty,chomiki,rybki

Gość ja pani wasza
mnie by przerazalo jak by mieszkal z mamusia a terarium sie nie przejmuj

Gość gytdyt
mieszkanie z mamusią jest czyms złym? na jakiej podsatwie tak twierdzisz? kazdy moze mieszkac z kim chce, ja moge np. z kanarkiem

Gość ja pani wasza
gytdyt maminsynus sie odezwal

Gość Tereska1234
Racja ja się z takim spotykałam co miał węża. I miał coś z łbem, ale nie można uogólniać. Ale ktoś kto potrafi dać żywego szczura i na dodatek kiedy wąż nie ma ochoty go zjeść i ten facet czekał aż szczur umrze z głodu to lepiej się zastanowić czy ten facet ma w ogóle serce. Ostrzegano mnie przed takim facetem, a ja nie posłuchałam. Frajer był i tyle. Ale jak mówię może są normalni co mają węża, ale wątpię.

Gość barddottka
Nie no, nic w tym złego. Mój brat tak kocha zwierzątka. Psy, chomiki, szczury, rybki, jaszczurki, szynszyle, kraby, myszoskoczki itd.. Czego on nie miał w życiu:P Teraz zostały właśnie tylko jaszczurki w wielkim terrarium i 2 psy. To dusza człowiek. Z tym, że jego żona podziela tą jego miłość do zwierząt. Gdyby tak nie było, to pewnie nieraz byłaby wojna. Chociażby o to ile kasy na to wszystko idzie ;)

Gość bez liliowy,,
moj tez ma weza,,,,,, ale w kieszeni

Gość gretgrret
hehe do dziewczyny, co mowila, ze jak jaszczurki jedza robale, to zle... no coz, nie wiesz, ze rybki akwariowe tez sie karmi zywym pokarmem?

Gość terrarystka
ja tam jestem dziewczyną mam 26 lat i w swoim zyciu już miałam kilka ptaszników, pytony królewskie, gekony,krocionogi, kameleony,modliszki skorpiony itp.Jakbym spotkała faceta który też uwielbia terrarystyke to bym była szczęśliwa:)

Gość terrarystka
a do tych osób co im szkoda żywych myszek- ciekawa jestem czy wam nie szkoda tych wszystkich kurczaków ,świń i krów które jecie na obiad one są hodowane w jeszcze gorszych warunkach i nie zawsze sa zabijane w humanitarny sposób a taki wąz zabija myszke w 5 sek nawet za bardzo bólu nie poczuje.A jak zabijacie pajaka na ścianie to już wam nie szkoda przecież to też żywa istota

Gość gjeo3u3333
znam takiego jednego, w zasadzie gdyby nie te jaszczurki to bym go nie lubiła ;) fajny facet ma hobby to dobrze że nie jest nudziarzem