Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwona210517

fryzura wesele

Polecane posty

hej mam pytanie a raczej prosbe. jaka fryzure byscie doradziły na wesele? mam 19lat, długie ciemne włosy, okragła twarz;) prosiłabym o pomoc:D chciałbym zeby fryzura była ładna efektowna, "nie dla starej baby" jak to sie mowi. heh. ale i łatwa do wykonania

Gość armeinne
przede wszystkim jeśli masz okrągłą buzię to fryzurka nie może być zbyt gładka i broń Boże z przedziałkiem pośrodku głowy.

Gość armeinne
fryzurę najprościej zrobić u fryzjera :) ostatnio fryzura bardzo ładna jednak moim zdaniem tylko dla owalnej twarzy.

a co myslicie o tej co podałam w linku? a moze macie inne propozycje w postaci linkow?:)

Gość heniek z pieniek
jesteś panna młoda?

ja bym stawiała na rozpuszczone ..jesli masz dlugie wlosy moga sie na prawde pieknie prezentowac z lekkimi falami ,czy delikatnie podpiete z boku...ale tez wszystko zalezy od tego w czym wygladasz najkorzystniej..byc moze mimo tego ze masz okragła buzie najlepiej bedzie Ci wlasnie w gladko zaczesanych..albo odwrotnie..ciezko tak powiedziec nie widzac Cie

Gość its not so much
ta fryzura jest ładna ale dla kobiety ok. 30 tki

tak przyznaje, ale mi chodzi o to zeby miec całe włosy spiete. heh ani jeden włosek zeby nie latał;)

no wiem własnie szukam fryzury, zeby ją potem zrobic - taka fryzura próbna ;) wiadomo to co na fotce ładnie niekoniecznie na mnie

Gość minka-onkaaaa
czemu chcesz wyglądać jak pyza? to, ze fryzurka jest ładna wcale nie znaczy, że ty będziesz w niej ładnie wyglądać. oszpecisz się bo to nie jest uczesanie do twojego kształtu twarzy. nie wiem po co zakładać taki wątek skoro i tak się już uparłaś na jedno uczesanie

Gość minka-onkaaaa
już wiem, taki syndrom jeansów rurek- wyglądają super na jakichś 10% nóg osób je noszących, ale mimo to "baleroniki" z nich nie zrezygnują bo "im się podobają" :D

napisałam ze czekam na wasze propozycje, ale jestem ciekawa tez jak w tej fryzurez bede wyglądała tylko niestety nie wiem jak ją zrobić - więc prosiłam o rade;)

jasne ,grubszy czlowiek musi juz nosic worki po ziemniakach bo jakiejs grupie sie nie podoba ze nosu rurki..wezcie sie puknijcie w te puste głowy!! autorko-to ze masz buzie okragla nie znaczy ze musisz wygladac zle w jakims uczesaniu.

Gość minka-onkaaaa
ratowniczka- ale mi właśnie nie chodzi o to co podoba się grupie :O chodzi mi o to, że ludzie często bezkrytycznie podążają za modą nie patrząc na to, czy akurat im w tym jest ładnie.Tak jak grzywka prosta jednej twarzy doda uroku, drugiej go odejmie, to chyba oczywiste.

no dobrze czekam na wasze propozycje - bo to że niekazdemu we wszystkim ładnie to wiemy ;]

minka..ale nawet jesli komus jest zle w tej grzywce ale sie jemu podoba to ma prawo ja nosic i nikomu nic do tego ,to samo ze spodniami. kuzwa ja tez mam kilka kg do zgubienia...a nosze leginsy bo lubie.i uwierz -wg mnie zle w nich nie wygladam.jak sie komus nie dpodoba -glowa w druga strone.

Gość begiebe
heh. no ja własnie mamm długie i grube, ale jakos fryzura ta mi się nie wrzuciła, wydaje mi się zbyt luźna - bałabym się ze w kazdej chwili może się rozwalić ;/

to ze masz cienkie to pol biedy...fryzjerki uzywaja takich wstawek do koków:)) nie widac ich a daa efekt grubych włosow dzieki czemu nawet panie z cienkimi włosami moga sobie pozwolic na koka;) z dlugscia tez juz nie problem:P