Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jing&jang

po co siedzicie na kafe ??

Polecane posty

Gość jing&jang

jak w temacie. Co wam to daje. Dowiadujecie sie jakichs wartosicowych rzeczy, poznajecie ludzi. Ja rozumiem przesiadywac na innych forach takich specjalistycznych ale kafeteria to jedno wielkie gowno. tak patrze na te tematy i wiekszosc to slabe prowokacje gimbusow a jesli nie to to tematy w ktorych ludzie zadaja idiotyczne pytania na ktore albo istnieje rownie glupia odpowiedz albo odpowiedz mozna latwo znalezc w necie. Moim zdaniem kafe to strata czasu. I teraz kolejne pytanie czemu lubicie tracic czas wlasnie tutaj ?

Gość Korsarz 354
to może zacznij od siebie wyjaśniając nam co Ty tutaj robisz?

Gość jestem chora i chyba
jeszcze z tydzień jak nie dłużej posiedzę w domu, siedzę sobie tutaj tak z nudów :P

Gość jing&jang
ja wlasciwie jestem tu chyba 4 czy 5 raz. Znalazlem sie tu przez przypadek bo szukalem w necie pewnych info i trafilem na to forum. Niestety jak narazie nic sie konkretnego nie dowiedzialem. Uwazam ze to forum jest raczej dla dzieciakow ktorzy nie maja co ze soba zrobic niz dla normalnych ludzi. Dlatego wlasciwie jest to moj pierwszy temat i ostatni. Szkoda czasu na kafe. Dno + metr mułu. jesli kafe to cale wasze zycie to wspolczuje wam takiego zycia.

Gość Korsarz 354
Dobrze powiedziałeś dla dzieci i już chyba sam sobie odpowiedziałeś na to nurtujące Cię pytanie .Powodzenia .