Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30latek_z_problemami

"intymna przyjaźń" z eks- co sądzicie?

Polecane posty

Myślicie, że spała z kimś? Np. w dzień kobiet, gdy nie otworzyła? Wiem, że ma problemy z nachodzącą ją sąsiadką, że ma przykazane od właścicielki mieszkania nie otwierać drzwi obcym, że mieszka ze współlokatorką, ale... Telefonu nie odebrała, w sumie stojąc pod drzwiami nie słyszałem dzwonka, więc mogła mieć wyciszony, ale... Zawsze była zła, że ją podejrzewałem o zdradę, zawsze miała czas, by się ze mną spotkać, ale... Nie powiedziała, że z nikim nie uprawiała seksu, nie spytałem, ale ona sama też o tym nie mówiła.

Gość 30latek_z_problemami
I jeszcze napisałem posta z konta siostry :(

Gość kokokokoko
Masakra! jaki dupel z ciebie, taki pies ogrodnika, sam nie wezmie, a komus tez nie da - nei chcesz z nia byc, ale nie zostawisz jej w spokoju by zapomniala o tobie i zwiazala sie z kims innym!

Gość kokokokoko
tez mialam takiego chlopaka jak ty, caly czas mnie podejrzewal o to ze z kims sypiam, gdziekolwiek bym nie wyszla zawsze pierwsza mysl, ze na pewno wyszlam z jakims facetem, ty masz po prostu problemy ze soba i nie potrafisz sobie z nimi poradzic a jej zawracasz dupe

Gość kokokokoko
niewazne co ona by robila i tak nie bedziesz jej wierzyl, zycze jej zeby znalazla sobie normalnego faceta!

Gość a toz to prawda
powinna cie rzucic juz dawno temu

Gość abeice
Mam dość takich typów jak ty. Ciekawe czy juz sobie znalazla innego ;)