Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niwaa

MODLITWA NA TRADZIK

Polecane posty

Gość niwaa

hej, czy jest tu moze ktos kto wyleczył tradzik modlitwa? kogo uzdriwl Pan Jezus poperzez modlitwe?

Gość 12 no własnie
:) nie wierze....ale żal

Gość nbboegk
ja jestem religijna, Pan Jezus nawet w tym peweni pomoze. Ale nie lepiej tez isc do dermatologa, on Cie wyleczy, a modlitwy sobie zostaw na lepsze intencje

To żart :O ? Nie sądzę - ludzie modlą się często o to, by Bóg wyleczył ich z ciężkiej choroby a i to często nic nie daje a sądzisz, że wysłucha takiej prośby ? Bóg to nie maszynka do spełniania życzeń. Idź do dermatologa, nie czekaj na cud Boży i poczytaj o pozytywnym myśleniu i wizualizacji - to pomoże.

Gość c o o l a
Myj twarz wodą święconą, trądzik zniknie w oka mgnieniu.

Gość niwaa
ALE DLACZEGO UWAŻACIE ŻE TO NIE MOZLIWE? Pan Jezus przeciez powiedział , że o cokolwiek poprosicie otrzymacie to, ja się modlę i wierz e ze mnie uzdrowi

Gość nbboegk
a do dermatologa nie pojdziesz ?

Gość nbboegk
pewnie pojdziesz dopiero jak bedziesz miala od tego blizny na twarzy...

Gość niwaa
c o ola powaznie mowisz? a skad wiesz ze to pomoze, bo ja jestem zalamana, mam ktosty a twarzy, na dodatek strasznie tlusta cere i zasorniki takze na dekolcie i szyi, dermatolodzy nie pomogli, mogle sie o zdrowa normalna skore

Gość c o o l a
Wątpisz w niezbadaną moc Pana? 😠

Gość mikikun...
W przeszłości żywokost lekarski był używany do leczenia wrzodów żołądkowych, zespołu jelita wrażliwego oraz szerokiego zakresu chorób związanych z układem oddechowym, np. z zapaleniem oskrzeli czy zapaleniem opłucnej. Właściwości żywokostu lekarskiego w przyspieszaniu regeneracji naskórka, w leczeniu siniaków, stłuczeń, pęknięć i złamań kości były znane od tysiąca lat. Żywokost lekarski „zachęca więzadła oraz kości do szybszego łączenia się razem. Okład sporządzony z liści żywokostu lekarskiego zastosowany natychmiast na skręconą kostkę potrafi znacznie zredukować bolesność obrażenia ciała. Połączenie garbników oraz kleju roślinnego, które są zawarte w ziole, pomaga w łagodzeniu siniaków i wszelkiego rodzaju zadrapań. Olejek z żywokostu lekarskiego lub maść sporządzona z niego jest używana w leczeniu trądzika oraz czyraków, jak również w celu przyniesienia ulgi w czasie łuszczycy. Żywokost lekarski jest również cenionym środkiem leczniczym w przypadku blizn. Żywokostu lekarskiego można także używać w przypadku zapalenia kaletki maziowej rzepki.

Gość niwaa
ja mowie powaznie, a Wy sie nabijacie. Nie wierze juz w zadne leki ani ziola, bylam u 2 najlesyzch dermatologow w miescie i nic nie pomoglo, o ile tradzik mozna zwaczyc o tyle nie wiem co zrobic z sakornikami duzymi i tlusta cera, poza tym zatkene pory na calym ciel, tu moze pomoc tylko modlitwa

Gość niwaa
czyli nie ma tu ludzie wierzacych, kto by sie modlil, i komu modlitwa pomogla by w trudnej sprawie?

Gość niwaa
pisalam juz ze dermatolodzy mi nie pomogli

Gość malinowy bąbelek marcowy
w sumie Cie rozumiem. ja tez od 3 lat walczę z gronkowcem na twarzy - wygląda jak ropny trądzik. próbowałam już z modlitwą, ale mało intensywnie. od dzisiaj zaczynam litanię do sw. Bartłomieja - to patron osób z chorobami skóry. tu jest tekst litanii: Litania do sw. Bartłomieja Apostoła Kyrie eleison, Chryste eleison, Kyrie eleison. Chryste, usłysz nas, Chryste, wysłuchaj nas. Ojcze z nieba, Boe, zmiłuj sie nad nami. Synu, Odkupicielu swiata, Boe, Duchu Swiety, Boe, Sw. Trójco jedyny Boe, Sw. Maryjo, módl sie za nami. Królowo Apostołów, Królowo Meczenników, Swiety Bartłomieju, Apostole, Swiety Bartłomieju, otwarty na głos prawdy, Swiety Bartłomieju, prawdziwy Izraelito, Swiety Bartłomieju, wyznajacy Bóstwo Syna Boego, Swiety Bartłomieju, powołany na ucznia przez Jezusa, Swiety Bartłomieju, wybrany apostołem, Swiety Bartłomieju, uczestniku cudownego połowu ryb, Swiety Bartłomieju, pełen wiary i pobonosci, Swiety Bartłomieju, nieustannie zjednoczony z Bogiem, Swiety Bartłomieju, przepojony miłoscia Boga i blizniego, Swiety Bartłomieju, wzorze gorliwosci apostolskiej, Swiety Bartłomieju, głosicielu Dobrej Nowiny, Swiety Bartłomieju, Apostole rónych ludów, Swiety Bartłomieju, kolumno Koscioła swietego, Swiety Bartłomieju, przesladowany dla Ewangelii, Swiety Bartłomieju, meczenniku za wiare Chrystusowa, Swiety Bartłomieju, krzyowany na wzór Chrystusa, Swiety Bartłomieju, wierny Chrystusowi a do smierci, Swiety Bartłomieju, patronie rónych zawodów, Swiety Bartłomieju, opiekunie podrónych, Swiety Bartłomieju, oredowniku nasz przed Bogiem, Baranku Boy, który gładzisz grzechy swiata, przepusc nam, Panie. Baranku Boy, który gładzisz grzechy swiata, wysłuchaj nas, Panie. Baranku Boy, który gładzisz grzechy swiata, zmiłuj sie nad nami. P. Módl sie za nami swiety Barłomieju. W. Abysmy sie stali godnymi obietnic Chrystusowych. Módlmy sie: Wszechmogacy Boe, utwierdz w nas szczera wiare, która łaczyła swietego Bartłomieja z Twoim Synem, i spraw za jego wstawiennictwem, aby Twój Kosciół stał sie dla wszystkich narodów sakramentem zbawienia. Przez Chrystusa, Pana naszego. Amen. Mam nadzieję, że on dopomoże, bo tak samo jak Ty straciłam zaufanie do lekarzy dermatologów - po tylu masciach i antybiotykach poprawy praktycznie nie ma. Brałam tez autoszczepionkę, łykam witaminy i mikroelementy - a wypryski (znaczne!) nadal są. Mam nadzieję, że i na Ciebie, i na mnie Bóg spojrzy łaskawym okiem! Ktoś, kto nie boryka się z podobnym problemem i nie jest osobą wierzącą nie zrozumie - nie szkodzi.

Gość ateisitka
hahahahha nie moge :D ciemny narod 🖐️

Gość Umiłowana córka Boga
Dziewczynki kochane, jak tam Wasze twarzyczki? To piękne, że pokładacie ufność w Panu, ON jest wszystkim. Nie ma większego lekarza od niego. On pragnie uzdrawiać, ale potrzebna jest do tego nasza wiara i wytrwałość. "O cokolwiek poprosicie Ojca w imię moje, da wam J 16,20-23" Mamy niezliczone świadectwa uzdrowień z chorób, dlatego nie traćcie nadziei i módlcie się gorąco, bo Pan chce zabrać od Was tę udrękę. On jest PANEM czasu i wie kiedy będzie najlepszy moment na uzdrowienie. Trwajcie w modlitwie, oddawajcie to cierpienie PANU, ON się zatroszczy... A Ci którzy nie wierzą, kiedyś doznają olśnienia, oby nie było jednak za późno. Ja generalnie im współczuje, że pozbawiają siebie tak wspaniałego daru jakim jest wiara. Też byłam po drugiej stronie i nigdy nie zamieniłabym tego stany na poprzedni, NIGDY...

Gość niwaa
Umiłowana corka Boga- Dziękuję Ci za wsparcie, mam takie same poglądy, jest bardzo cięzko ale zawieżam się Panu i wierze ze mnie uzdrowi

Gość zapraszamm...
www.timehole.pl/?gaba

Gość puujdziesz do piekła
tu wystarczy rośliny np kudzu root modlitwa terz sie przyda

Gość niwaa
niedowiarkom dziękujemy, na poczatku zdalam pytanie, jesli ktos nie ma nic do powiedzenia n aten temat to lepiej niech nic nie pisze

Gość winetuuu
Modlitwa na trądek młodzieżowy. Walnij sie w żołądek -ustapi trądek

Gość niwaa
żałosne...