Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jitty

praca problem potrzebuje porady

Polecane posty

Gość jitty

Pracuje w UK przez agencje pracy:(nigdzie nie moge dostac pracy na dluzej niz 2 miesiace to jest strasznie dla mnie meczace i stresujace;(co robic?jak wytrzymac ten kolowrotek nerwowy?tak sie przeciez nie da zyc?!!!czlowiek tylko sie stresuje kiedy obecna praca sie skonczy??mam sznase isc do pracy(w fabryce)gdzie niestety placa najnizsza krajowa ale praca jest stala co robic?co wybrac?

Gość Jityy
Nikt mi nie pomoze??

Gość lepszy wróbel w garści...
wybierz prace stala mimo tego ze cie nie satysfakcjonuje, moze w miedzy czasi uda znalezc ci sie cos lepszego. Lepsze to niz nic!

Gość Jityy
W tymze miejscu pracuje moja Tesciowa z ktora maz nie ma kontaktow I wiem ze nie chce zebym tam pracowala;(co robic? Czy oklamac go ze ona tam juz nie pracuje??mnie naprawde nerwowo wykanczaja te czeste zmiany prac;(

Gość Jityy
No dobrze zdesperowana ale ta praca ktora mi radzisz jest gdzie tesciowa pracuje I maz nie chce zebym tam z Nia pracowala;(

Gość jitty
naprawde pomozcie!

Gość numerowaaa
No ale jak my Ci mamy pomoc? Mamy za Ciebie podjac decyzje? Jak Cie tak wykancza praca przez agencje to idz do tej fabryki, tesciowa nie tesciowa, pieniadze na drzewach nie rosna.

Gość znajdz jakies inne ze stalym
zatrudnieniem. Przeciez nie tylko jest jedna fabryka w poblizu. Zaloze sie ze domow opieki dla ludzi starszych nie brakuje. Tam poszukaj.

Gość jitty
przeciez zeby pracowac w domu opieki trzeba byc ceryfikowanym pierwszego lepszego z ulicy nie wezma;(

Gość jitty
no tyle ze maz nie chce zebym z nia razem pracowala;(tyle..a ja nie chce mu klamac ze jej tam nie ma kiedy jest.

Gość gruszki na sosnie
a gdzie ty mieszkasz? zaloze sie ze w malym miescie gdzie nie ma pracy ja tak mialam jak ty na poczatku gdy mieszkalam w malej miescinie na pograniczu z walia tam nie bylo pracy takze 2 miesiace pracowalam w hotelu sezonowo w lecie a potem nastepne 3 mies w fabryce przez agencje az postanowilam sie wyniesc z tego zadupia i dobrze zrobilam!!!!

Gość widac ze nie chcesz do tej
fabryki bo jak ktos ci doradzil to ty tylk owidzisz dlaczego mialabys tam NIE isc,a wiec pisze ci to co chcesz uslyszec- nie idz. moze jedna z tych tymczasowych porac zamieni sie na stala,nigdy nie wiadomo. od jak dlugo pracuyjesz przez agencje?

Gość Jitty
Miesiac dwa I kolejna pozniej kolejna to jest wykanczajace;(!

Gość gfeswgwag
no to kurva nad czym jeczysz? ja pierdole!!!!!!!!! raz jezczysz ze to wykanczacjace ze praca niestala a jak znalazlas stala to jeczysz bo tesciowa?!?!!? jak ci dogodzic? myslsiz,ze kazsdy ma zajebista prace io jakies sobie wymarzyl :O ciesz sie ze masz JAKAKOLWIEK prace.

Gość Jitty
nie jecze tylko dziele sie strasznie mi ciezko stresuje sie non stop kiedy zadzwonia i powiedza ze pracy juz nie ma;(itd ludzie jak tak mozna zyc?

Gość Jitty
hej wzielam ta druga prace (nie ta z tesciowa)podobno szukaja dobrych pracownikow.No i teraz moje pytanie jest:wzieli z agencji 15 osob(w roznym czasie)ale ogolnie jest 15 osob z agencji,moj maz mowi ze moze jakby bylo 2,3 to bylaby szansa na zatrudnienie,a tutaj moj maz twiedzi ze ewidentnie wzieli nas tyle z agencji zeby :nadrobic prace i dowidzenia.Babka z agencji dokladnie powiedziala tak:short term,miesiac,ale staraj sie byc mila pracowita do kto wie...co ja mam sobie o tym wszystkim myslec nastawiac sie na a moze sie uda czy lepiej sie nie ludzic?

Gość numerowaaa
Lepiej szukaj sobie w miedzyczasie nowej pracy na stale.

Gość Jitty
aaa i mialam rozmowe z babka od human resource(ona sama nie byla w stanie nic mi powiedziec-powiedziala tak:ja wiem ze ty tutaj jestes na short term ale kto wie)eh..

Gość Jitty
numerowaaa szukam od listopada i nic tylko takie chwilowki jak teraz;(myslisz ze w tej pracy co teraz jestem raczej marne sznase mam na stale?

Gość Jitty
czy ktos ma doswiadczenie w podobnej sytuacji jezeli chodzi z agencjami pracy?

Gość numerowaaa
Myle, ze raczej tak, szanse sa marne. No ale chociaz masz prace, nie trac nadziei i wciaz szukaj czegos lepszego.

Gość Jitty
a dlaczego tak sadzisz?

Gość Jitty
maz mowi ze to tylko praca zebym sie tak nie przejmowala ze nie ta to inna!ale te ciagle zmienianie jest strasznie meczace no i martwie sie o rachunki itd

Gość Jitty
prosze Was piszcie dzielcie sie swoimi przezyciami!

Gość numerowaaa
Sadze tak, bo przeciez to ci powiedzieli, ze to tylko na miesiac.

Gość Jitty
tak to mi powiedziala agencja a ci w pracy :ze szukaja dobrych pracownikow.