Gość MajkaT Napisano Luty 27, 2012 Witam Wszystkich! W sprzedaży poosiadam skuteczny lek na odchudzanie Adipex Retard zakupiony w jednej z Czeskich aptek 100 % oryginalny. Lek wysyłany jest przesyłką pobraniową z możliwością sprawdzenia zawartości. Można też nie skorzystać z tej opcji, ale za pierwszym razem bezpieczniej jest zamówić tą formą. W aptece kupuje tylko OPAKOWANIA 100 SZTUK. Jeżeli chodzi o mniejsze ilości rozdzielam je na BLISTRY. Ceny zamówienia: 100 SZTUK 270 ZŁ 20 SZTUK 85 ZŁ 40 SZTUK 150 ZŁ 60 SZTUK 215 ZŁ Na życzenie do zamówienia mogę dołożyć RACHUNEK potwierdzający zakup w Czeskiej aptece (na rachunku pieczątka apteki) W każdej cenie wliczony jest koszt PRZESYŁKI POBRANIOWEJ Z OPCJĄ SPRAWDZENIA ZAWARTOŚCI. Zapraszam do kupna! Kontakt ze mną: Majka.adipex@op.pl SZYBKA REALIZACJA. SZYBKA DOSTAWA. MIŁA WSPÓŁPRACA I ZADOWOLENIE Z ZAKUPU Podzielę się własnym doświadczeniem bo jestem kobietą, i również miałam problemy z akceptacją swojego ciała. Pozdrawiam Majka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach