Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola jolanta ...

czy ktoś były podobnej sytuacji?

Polecane posty

Gość jola jolanta ...

Rozstałam się z mężem. Nie dowiadywaliśmy się, ciągle kłótnie itd Jestem trochę załamana, bo zostałam sama z dzieckiem 5 letnim i drugim w ciąży. Nie pracuje, bo mąż nie chciał żebym pracowała. Uczę się, staram się zdobyć zawód. Czy ktos być w podobnej sytuacji? Boję się, że sobie nie poradzę sama z 2dzieci.

Gość jola jolanta ...
dodam że mieszkam obecnie z rodzicami, zajmuje swój stary pokój, ktoś jest dość mały.. jest cały zawalony, nie ma miejsca na łożeczko

Gość jola jolanta ...
no cóż widzę że nikt nie odpowie.

Gość sddad
moja mama zostala sama z dwojka dzieci i jeszzce jej facet ja okradl..zostala z niczym. i dala rade. harowala, ale mielismy wszytsko wakacje, szkole, korki. dasz rade.

Gość ramtata
Wszystko na pewno się ułoży, nie przejmuj się ;). Mogło być gorzej, np jakbyś mieszkała tylko z nim i teraz nie miałabyś gdzie się udać. Daj sprawę do sądu o alimenty i będzie ok ;D. Trzymam kciuki, nie poddawaj się, bo jesteś super babką i dasz sobie radę ze wszystkim

Gość jola jolanta ...
dzięki serdeczne za dobre słowo. Też myślę że nie jestem jedyną w takiej sytuacji i jakoś sobie poradzę. Nie będzie łatwo, ale dla dzieci wszystko.

Gość ramtata
Jestem pewna, że sobie poradzisz. Jeszcze będzie wam lepiej bez niego niż z nim, bo ciągłe kłótnie rodziców to dla dziecka prawdziwy koszmar. Ten facet nie zasługiwał na Ciebie, byłaś dla niego za dobra. Teraz możesz całkowicie oddać się dzieciom, , no a szczególnie temu, które jest u Ciebie pod serduszkiem ;), zamiast użerać się z facetem. Dacie radę, na pewno.