Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalka200

ktos slyszlal o dr nona???

Polecane posty

Gość Lalka200

slyszal ktos o tych kosmetykach Dr. Nona? I ktos stosowal? bo nie wiem czy warto tyle kasy wydywac na nie czy mozna gdzies taniej kupic?

Gość Lalka200
a taniej nna aukcjach to wychodzi? I ta herbatka to co daje i inne kosmetyki to tez wiesz czy dzialaja?

Gość aniołek991
Ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć na temat tych herbatek? Faktycznie są na allegro (o ile to ten Gonseen) i jak tak czytam no to brzmi nieźle ale wolałabym opinie bo wiadomo wszystko jest boskie jak się czyta na aukcjach

Gość aniołek991
Ale czy to faktycznie działa bo jednak troche drogo jak za herbate...

Gość Parowkowa_Krolewna
Herbatki to nie wiem, ale te batony Dakseen kupila mojemu synkowi tesciowa jak lezal w szpitalu ze zlymi wynikami morfologi no i strasznie sie wkurzalam, ze karmi go jakimis eksperymentalnymi rzeczami, a tu po tygodniu wyniki w normie wszystkie elektrolity itp no i teraz kaze mi sobie je kupowac bo tak mu smakuja :D

Gość Magda Sz.
Aniolek, powiem Ci tak: rok temu ważyłam 127kg, jadłam ciągle w KFC, McDonaldach w ogóle użalałam się nad sobą, że jaka to ja nieszczęśliwa, aż w końcu mi przyjaciółka kazała coś ze sobą zrobić. Zaczęłam chodzić na basen i fitness, zrezygnowałam z fastfoodow i schudlam do 80kg. Dwa miesiace temu waga stanęła i nie chciala sie ruszyc... dalej mialam fałdy na brzuchu w ogole ta skora obwisla bleeeh :((( No i taka byłam zdesperowana, że kupiłam te herbatę i nagle waga znów ruszyła i mam w ogóle wrażenie, że jakby skóry mam mniej ten obwisłej, cellulitu. Chce mi się żyć, mam lepszą cerę i teraz ważę 70kg wiec schudlam 10kg w dwa miesiece :O i wyniki mam badan dobre i lekarz mowi, ze nie wie jakim cudem moge tak szybko chudnac bez żadnych zaburzeń :D myśę że to właśnie dzięki tej herbacie :)) Parowkowa_Krolewna a co bylo Twojemu synkowi?

Gość krejzolka__
Ja również słyszałam o tych produktach niby sporo dobrego ale jednak wydaje się to zbyt piękne ,żeby było prawdziwe... Jeszcze nie zdecydowałam się na zakup niczego ale może kiedyś... :)

Gość aniołek991
@Jadzia No o tej ja czytałam chyba nie mają w ofercie innej herbaty. Gdybym była pewna ,że to faktycznie działa tak jak pisze na aukcji to bym brała w ciemno ,a tak to nadal się łamię....

Gość Olcia_Krolcia
ja od męża dostaję na święta zawsze coś Dr. Nona :D ale to, że mi dał ostatnio krem na zmarszczki nie było miłe, chociaż muszę przyznać, że był mi trochę potrzebny hahaha no i powiem wam, że ten co jest pod oczy to działa super

Gość Kajcikcius
haha to Cie mąż kocha :D

Gość Amadeusa_Trodes
Aniolek991 bierz te herbate bo ja tez zamawiam :D

Gość Majka_Nieżowska
no ja słyszałam dużo o nich, że podobo są świetne i wszystko zgadza się z tym co piszą o nich, ale ja sama nie testowałam

Gość Pamela222222
ja bardzo polecam te kosmetyki i suplementy używam ich ja i moja mama, obie czujemy się świetnie, a mama wygląda na 30 lat chociaż ma już ponad 50 :D tego szamponu to bym na żaden inny nie zamieniła, boże, co ja miałam na głowie po Timotei ;/ a teraz cud miód :D p.s. - te batoniki Dakseen raz próbowałam i polecam nawet nie dla ich wlasciwosci, ale dla tego super smaku no lepsze niz Milka alpejska :D

Gość klusia_palusia
aaa nie wiem czy to taka prawda... na kazdego wszystko dziala inaczej... chopciaz moze warto... jak bede miec wiecej pieniedzy hehe to moze moze

Gość ja jadlam te
batoniki Dakseen i udalo mi sie schudnac :D