Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Lalka200

ktos slyszlal o dr nona???

Polecane posty

Go艣膰 Lalka200

slyszal ktos o tych kosmetykach Dr. Nona? I ktos stosowal? bo nie wiem czy warto tyle kasy wydywac na nie czy mozna gdzies taniej kupic?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Lalka200
a taniej nna aukcjach to wychodzi? I ta herbatka to co daje i inne kosmetyki to tez wiesz czy dzialaja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anio艂ek991
Kto艣 jeszcze m贸g艂by si臋 wypowiedzie膰 na temat tych herbatek? Faktycznie s膮 na allegro (o ile to ten Gonseen) i jak tak czytam no to brzmi nie藕le ale wola艂abym opinie bo wiadomo wszystko jest boskie jak si臋 czyta na aukcjach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anio艂ek991
Ale czy to faktycznie dzia艂a bo jednak troche drogo jak za herbate...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Parowkowa_Krolewna
Herbatki to nie wiem, ale te batony Dakseen kupila mojemu synkowi tesciowa jak lezal w szpitalu ze zlymi wynikami morfologi no i strasznie sie wkurzalam, ze karmi go jakimis eksperymentalnymi rzeczami, a tu po tygodniu wyniki w normie wszystkie elektrolity itp no i teraz kaze mi sobie je kupowac bo tak mu smakuja :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magda Sz.
Aniolek, powiem Ci tak: rok temu wa偶y艂am 127kg, jad艂am ci膮gle w KFC, McDonaldach w og贸le u偶ala艂am si臋 nad sob膮, 偶e jaka to ja nieszcz臋艣liwa, a偶 w ko艅cu mi przyjaci贸艂ka kaza艂a co艣 ze sob膮 zrobi膰. Zacz臋艂am chodzi膰 na basen i fitness, zrezygnowa艂am z fastfoodow i schudlam do 80kg. Dwa miesiace temu waga stan臋艂a i nie chciala sie ruszyc... dalej mialam fa艂dy na brzuchu w ogole ta skora obwisla bleeeh :((( No i taka by艂am zdesperowana, 偶e kupi艂am te herbat臋 i nagle waga zn贸w ruszy艂a i mam w og贸le wra偶enie, 偶e jakby sk贸ry mam mniej ten obwis艂ej, cellulitu. Chce mi si臋 偶y膰, mam lepsz膮 cer臋 i teraz wa偶臋 70kg wiec schudlam 10kg w dwa miesiece :O i wyniki mam badan dobre i lekarz mowi, ze nie wie jakim cudem moge tak szybko chudnac bez 偶adnych zaburze艅 :D my艣臋 偶e to w艂a艣nie dzi臋ki tej herbacie :)) Parowkowa_Krolewna a co bylo Twojemu synkowi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krejzolka__
Ja r贸wnie偶 s艂ysza艂am o tych produktach niby sporo dobrego ale jednak wydaje si臋 to zbyt pi臋kne ,偶eby by艂o prawdziwe... Jeszcze nie zdecydowa艂am si臋 na zakup niczego ale mo偶e kiedy艣... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anio艂ek991
@Jadzia No o tej ja czyta艂am chyba nie maj膮 w ofercie innej herbaty. Gdybym by艂a pewna ,偶e to faktycznie dzia艂a tak jak pisze na aukcji to bym bra艂a w ciemno ,a tak to nadal si臋 艂ami臋....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olcia_Krolcia
ja od m臋偶a dostaj臋 na 艣wi臋ta zawsze co艣 Dr. Nona :D ale to, 偶e mi da艂 ostatnio krem na zmarszczki nie by艂o mi艂e, chocia偶 musz臋 przyzna膰, 偶e by艂 mi troch臋 potrzebny hahaha no i powiem wam, 偶e ten co jest pod oczy to dzia艂a super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kajcikcius
haha to Cie m膮偶 kocha :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amadeusa_Trodes
Aniolek991 bierz te herbate bo ja tez zamawiam :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majka_Nie偶owska
no ja s艂ysza艂am du偶o o nich, 偶e podobo s膮 艣wietne i wszystko zgadza si臋 z tym co pisz膮 o nich, ale ja sama nie testowa艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pamela222222
ja bardzo polecam te kosmetyki i suplementy u偶ywam ich ja i moja mama, obie czujemy si臋 艣wietnie, a mama wygl膮da na 30 lat chocia偶 ma ju偶 ponad 50 :D tego szamponu to bym na 偶aden inny nie zamieni艂a, bo偶e, co ja mia艂am na g艂owie po Timotei ;/ a teraz cud mi贸d :D p.s. - te batoniki Dakseen raz pr贸bowa艂am i polecam nawet nie dla ich wlasciwosci, ale dla tego super smaku no lepsze niz Milka alpejska :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klusia_palusia
aaa nie wiem czy to taka prawda... na kazdego wszystko dziala inaczej... chopciaz moze warto... jak bede miec wiecej pieniedzy hehe to moze moze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja jadlam te
batoniki Dakseen i udalo mi sie schudnac :D

Udost臋pnij ten post