Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunmarry

dziura w siatkówce oka, jaskra, zaćma

Polecane posty

Gość sunmarry

mam pytanie, gdzie w woj. mazowieckim wykonuje się te operacje? u mnie stwierdzono jaskrę i ubytek w siatkówce, u mamy zaćmę. jakaś plaga. teraz musimy obie iść na zabiegi, oczy to poważna sprawa więc szukam sprawdzonych placówek. jeśli ktos może pomóc to czekam na odpowiedzi.

Gość Fafinette
polecam klinikę Animus www.animus24.pl

Gość cycekkk
a jaki zabieg na jaskrę bedziesz miała? ja mam 30l i jaskre, biore krople od 3lat - nie ma progresu, niewielki zniszczenie nerwu mam, ale wiadomo - to juz nieodwracalne, ale nie widzę tego - wychodzi to tylko w kompie u lekarza :)

Gość asiaisiaisiaia
plaga jakas, jak w korei

Gość w warszawie to najlepiej
udaj sie do mega lens, to jest wg mnie (i chyba nie tylko) najlepsza przychodnia jaskrowa. nawet jesli sami nie wykonuja zabiegow, to na pewno lekarz cie skieruje gdzie bedzie najlepiej. jesli chorujecie na choroby ktore powoduja degradacje nerwu wzrokowego to bardzo, bardzo polecam suplementowanie astaksantyny, moze nie jest tania ale ma silne dzialanie ochronne na nerw wzrokowy. pozdrawiam :)

Gość jullizz
Dobre kliniki zajmujące się oczami znajdziesz na Leczeniezacmy.pl , jest wyszukiwarka placówek. Ja słyszałam pozytywy o klinice na ul. Oczki.