Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhgfdsdfghjkjhgfd

Z ILOMA FACETAMI Z SYMPATII SIE SPOTKALYSCIE ?

Polecane posty

Gość kjhgfdsdfghjkjhgfd

na randce? ja na razie z dwoma- kazdy z nich po jednej randce kazda to porazka. faceci okazuja sie byc zupelnie inni niz wg tego co i jak piszą przez net.. wciaz jednak mam ochote jeszcze kogos spotkac nie poddaje sie ale nie chce skonczyc na tym ze spotkam sie na randki ze wszystkimi goscmi z sympatii z mojego miasta..

Gość a co książkę
piszesz?

Gość xyzwfrtg
z żadnym

Gość kjhgfdsdfghjkjhgfd
nie w tym sensie.. w sensie charakteru.. jak ktos o sobie cos pisze potem w jakims konkretnym stylu pisze do mnie to ja mimowolnie zaczynam wyobrazac sobie jaki on jest skladajac do kupy to wszystko. a potem na spotkaniu okazuje sie ze to sie ma nijak do rzeczywostosci i rozmawia sie zupelnie inaczej niz na necie.. ja nie wiem czy takie spotkania maja wogole sens jesli tak jest

Gość mbns
A czego się spodziewasz? Każdy koloryzuje siebie w necie. Czy niesmialy facet napisze, ze jest niesmialy? Nie, bo kazda go skresli. Wiec napisze, ze jest pewny siebie.

Też mogę napisać że jestem inteligentnym, elokwentnym, zabawnym mężczyzną we wczesnym wieku średnim o nienagannych manierach, ale kto by w to uwierzył :classic_cool:

Gość kjhgfdsdfghjkjhgfd
a ja bym spotkala sie z niesmialym ale ludzie sciemniaja to tak jest..

Gość mbns
widocznie jesteś w mniejszości.

Gość kjhgfdsdfghjkjhgfd
dlaczego? ja sama jestem niesmiala i niesmialy facet to ktos kogo rozumiem wiec po co udawac..

ja się spotkałam z 4 facetami, ogolnie bez rewelacji, 2 mi się podobało ale mnie w sumie olali;/ nie wiem czemu , przecież jestem ładna i wydaje mi się że symaptyczna. ale ogólnie to nikogo ciekawego nie spotkałam ..