Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona z łodzi

najlepsze tampony?

Polecane posty

Gość zaciekawiona z łodzi

Ostatnio jestem na etapie testowania marek tamponów, żeby wybrać, które są najlepsze. Próbowałam ob i tampaxów. Jakie jest wasze zdanie na temat ich jakości? Może znalazłyście już swój idealny tampon? ;) PS proszę mi nie pisać tutaj, że tampony są niezdrowe i szkodliwe, ponieważ podejmując się ich używania przyjęłam do wiadomości, że W WYPADKU ZŁEGO STOSOWANIA mogą one powodować nieprzyjemne dolegliwości.

Gość Vaja.
Ja osobiście stosuje tamoaxy z aplikatorem, są moim zdaniem najłatwiejsze w uzywaniu i aplikowaniu ;) jednak nadal szukam ,,ideału".

Gość nana olana
najgorsze tampax:O

Gość zaciekawiona z Łodzi
Dlaczego najgorsze? :O

Gość nana olana
nie są takie...hmmm..zwarte:D po wyjęciu jakby sie rozwalały,wiele kolezanek ma takie samo zdanie>

Tak, to prawda, po wyjęciu są jakby rozwarstwione, ale zawsze tłumaczyłam sobie, ze po prostu rozkładają się na inny kształt ;) mi osobiście to nie przeszkadza.

Gość ivan
tampaxy sa malo chlonne. najepsze sa ob z otoczka silk touch, ewentualnie naturella bo ladnie pachna i tez sa wg mnie chlonne. ale ob wygrywaja. ps. jak ktos chce naprawde tanie i jakosciowo ok to polecam tampony z biedronki :P

Myślałam nad biedronkowymi safe, ale ja mam w większości skąpe okresy, a one się zaczynaja chyba dopiero od średnio chlonnych :(

Gość ivan
regular i mini prawie sie nie roznia chlonnoscia, mysle ze to nie robi jakiejs wielkiej roznicy, no chyba ze masz mega skape na miare light flow z ob to nie ma co

Gość ja kupuje najtansze
wszystkie tampony sa takie same. uzywalam tampaxow, ob, bella it. nie ma roznicy , teraz kupuje po prostu najtansze np z tesco .

Gość ja kupuje najtansze
tych z aplikatorem nie wiem nawet jak uzywac : a tamponow uzywam od 10 lat i przestestowalam juz wiele ronzych marek i wszystkie sa takie same wg mnie.

Gość gość
Facelle

Gość gość
ob albo biedronkowe

Gość babbinka
Ja sobie chwalę Intimelle z Natury. Nic nie uwiera, nie przecieka. No i cena spoko.

Gość gość
Według mnie najlepsze są te z Natury lub klasycznie http://www.myob.pl/odkryj-tampony-obr :) Do innych jakoś nie mam zaufania, te dwie marki tak naprawdę nigdy nie doprowadziły mnie do krępującej sytuacji w szkole czy np. na basenie :P

Gość gośćmajka84
Moim zdaniem ob najlepsze. Mają bardzo fajne tampony na noc. Stosuję w pierwszych dniach okresu i nie jest potrzebne dodatkowe zabezpieczenie w postaci wkładki higienicznej. Całkiem pasowały mi też Tampaxy, ale są trudniej dostępne. o.b. kupuję najczęściej robiąc zakupy do domu przez internet.