Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogggaaaaaa

Czy istnieje PASTA DO ZEBÓW BEZ FLUORU ??????

Polecane posty

Gość jogggaaaaaa

jesli tak podajcie jej nazwe,

O maaaaatko! A wpisz sobie w wujka gugla "pasta bez fluoru" to ci że 20 pokaże razem z cenami 😭

Gość jogggaaaaaa
DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZI :D Pani zirytowanej tez :D

Zapamietaj sobie na zawsze - zanim zadasz jakieś pytanie - wpisz je w google :D jak nie znajdziesz odpowiedzi - daj mi znać :D

Gość jogggaaaaaa
jak widze Jestes zwarta i gotowa do pomocy :D :P

Nie, nie! :D to nie znaczy, że ja odpowiem :D tylko, że to taka rzadkość, że chętnie się dowiem CO TO ZA PYTANIE :D

Gość kraksak
Dużo jest past bez fluoru. Ja korzystam z jednej - ajony. Żadnej innej nie testowałam - po prostu od niej się zaczęło, a później jakoś już tak poleciało. Po prostu mi podpasowała ;-)

Gość rana reja
Ajona jest ok. Fluor już nie jest. Stosowanie fluoru np. w Belgii zostało zabronione dla wielu produktów, tak więc kolejny dowód na to, że fluor w pastach wcale nie jest taki rewelacyjny i niezbędny.

Gość ejfbhjrbfhrbfhr
pampa- weź nie cfaniakuj bo zajerzdza wiochą.

Gość gabiriel s.
Istnieje, tutaj dają za darmo - https://www.facebook.com/ajonastomaticum Tj. do testowania można dostać, w zamian za aktywność na profilu. Widzę, że właśnie dawali prezenty. Pewnie kolejne na gwiazdkę ;-)

Gość Malgoska mówia mi...
owszem, włoska PASTA to ich potrawa narodowa :classic_cool:

Gość fluor niszczy uklad
nerwowy, w nadmiarze powoduje uposledzenie rozwojowe u dzieci i uszkodzenie szyszynki. Tu maja pasty ayurwedyjskie bez fluoru: http://www.helfy.pl/ Nie sa tanie, ale jak sprobujesz to innych nie bedziesz chciala. Ja tak mam teraz, ze jezdze do Indii po kosmetyki, a jak nie jezdze,to kupuje w takich sklepach.

Gość IndiaNA John'es
jakies zródła tych informacji masz?

Gość katrina kalec
Popatrz sobie w google - fluor szkodliwy czy tam podobne frazy to się przekonasz jak to wygląda. Pasty bez fluoru pewnie nieprędko będą jakoś bardzo popularne, ale w końcu do tego dojdzie. Wszystko zależy od tego czy informacje o fluorze pojawią się w mediach.

Gość fluor szkodliwy
To prawda - popatrzcie sobie tematy i artykuły w google. Czytałam nawet, że w Danii fluoryzacja jest całkowicie zakazana. Doskonale to o czymś świadczy, prawda? Pasta bez fluoru jest lepszym rozwiązaniem od tych normalnych i oceniam to sam po sobie.

Gość gość
Nie ma takiej opcji, żeby zęby nagle zrobiły się idealne, ładne i zdrowe. Żeby tak było, muszą być przede wszystkim systematycznie pielęgnowane. Zanim doszliśmy do zakładanych efektów, minęło sporo czasu. Teraz jest po prostu dużo lepiej - zmiana zdecydowanie na plus.