Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trawiasta

Jak wygląda wasz rozkład posiłków? POMOCY

Polecane posty

Gość trawiasta

Hej, chciałabym dowiedzieć się jak wyglądają wasze posiłki. Wiadomo że to co jecie na obiad śniadanie może się zmieniać, ale jestem ciekawa jak to wygląda mniej więcej. Ja próbuję schudnąć ale jak na razie jestem na poczatku więc zobaczymy: Śniadanie 6:30 - zwykle owsianka (ok 250 kcal ) II Śniadanie 10/11 - serek wiejski, Danio, albo jogobella Około 12/13 - jabłko, banan, pomarańcza (zależy :) ) Około 15:00 - kanapka albo dwie z serkiem albo szynką, ewentualnie serek wiejski (200 kcal ) 18:00 obiad (zwykle 500/600 kcal) wiem że późno ale niestety mieszkam z rodzicami i muszę się dostosować 19:00 jabłko, albo jogurt, albo jakiś sucharek ;p I około 20:00 do 21:00 ćwiczę Czy uda mi się schudnąć 5kg?

Gość trawiasta
??????????????

Gość 999 dzwoń
tak na oko jesz około 1400 kcal, a więc jeżeli ćwiczysz to powinnaś osiągnąć dobry efekt. Ja jem mniej, już się nie odchudzam ale mój organizm się już tak przestawił że nie potrzebuje więcej: Rano 7:00 kawa z mlekiem i 2 łyżeczki cukru 12:00 serek wiejski, sałatka, czasem wyskoczę w czasie lunchu na jakieś brokuły 15:00 Obiad (surówka + mięsko- myślę że około 400 kcal) 19:00 marchewka, jogurt - na co mam ochotę

Gość osiągnąć cel
według mnie twoja dieta jest ok, ale za mało warzyw Ale 999 dzwoń chyba przeginasz- przecież nie jesz nawet 1000 kcal!!!!!

Gość 999 dzwoń
tak, ale nie chodzę głodna, nie wyglądam jak kościotrup, wręcz przeciwnie wciąż czuje się syta. Ważę 50 kg do wzrostu 165, więc anoreksją chodzącą nie jestem

Gość jsadkdjk
Boziu ja bym umarla z glodu :-0 trzymajcie sie zlotej zasady - sniadanie zjedz jak krol, obiadem podziel sie z przyjacielem, kolacje oddaj biednemu! Ja na sniadanie wcinam tyle ile wy przez caly dzien nie zjecie :-0 Na obiad jakas lekka zupa, w miedzyczasie soki z wlasnej wyciskarki i ziarna lub orzechy oraz zurawina. Kolacji nie jadam. Cwicze okolo dwoch godzin dziennie. Sniadanie to podstawa a nie kawa albo serek danio :-0

Gość olcia_888
droga trawiasta, moje uwagi są takie, owsianka ok, co do drugiego śniadania - unikaj serków słodocznych cukrem!!! za póżno jesz obiad, albo już obiad jest ostatnim posiłkiem i o 19 już nic nie jesz, no i jabłko o 19:00 odpada!! owoce jako że zawierają cukier jemy do godziny 11 max. to tyle :) pij dużo wody mineralnej i po prostu mniej żryj, więcej ruszaj

Gość olcia_888
ja jem rano śniadanie czyli placuszki dukana (jajko + 2łyżki płatków owsianych+słodzik) kawa. drugie śniadanie wypijam litr wody mienralnej, czsem jakis owoc obiad: to co mama da o połowe mniej bez ziemniakow, bez makaronu podwieczorek: wafel ryzowy,s erek wiejski, itp kolacja: czyste bialko: szynka, jaja, serki jogurty nie jem białego cukru przed kazdym posiłkiem 300ml wody niegazowanej mineralnej po kazdym posiłku filizanka zielonej herbaty miedzy posilkami duzo wody i czerwonej herbaty chudne 1kg na tydzien nie mam jojo nie licze kcal, jesli babcia czestuje plackiem zjadam połowe porcji :)

Olcia, idealna "dieta" według mnie. Właściwie jak nie dieta, ale się chudnie, super:) pozdrawiam:)