Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za mąż

żeby mąż porafił wychować

Polecane posty

Gość co za mąż

mimo że córka ma 2 lata, mąż nie ma pojęcia o wychowywaniu dzieci, nie słucha się mnie mimo mojego doświadczenia, już nie wiem co robić........

Gość nie...
pocieszę Cię. Nasz syn już jakiś czas temu skończył dwa lata, a jego kochany tatuś nie ma pojęcia bladego o wychowywaniu dzieci, nawet nie wiem w której szafce sa jego ciuszk choć milion razy mu to powtarzałami

Gość gerge
A mąż musi "się słuchać ciebie"? Może pomyliłaś powołania i trzeba było zostać treserem dzikich zwierząt w cyrku?

Gość terracotta
"... nie słucha się mnie mimo mojego doświadczenia..." no wlasnie i tu jest problem :P.... Ty po prostu uwazasz ze wszystko wiesz najlepiej ;) Co robic ? Daj mu troche swobody i pozwol mu wychowywac "po swojemu" :) ... Prowadzicie waszych facetow "za reke" nie pozwalacie na zadna inicjatywe (zazwyczaj zaczyna sie od wymuszonych zareczyn :P ) na zrobienie czegokolwiek wedlug wlasnego pomyslu to nie dziwcie sie pozniej ze nie przejawiaja zadnej inicjatywy :O.... Nie .... - mylisz pojecia .... autorce nie chodzi o "opieke" tylko o "wychowanie" :P... niuans ;) Zostaw facetana kilka godzin (jak jestes odwazna to i na kilka dni) z dzieckiem a przekonasz sie ze swietnie sobie radzi... po powrocie do domu okaze sie ze dziecko z glodu nie wyje, jest zadowolone, moze troche "rozpuszczone" :P ale to nie problem :P... jak madrze do tego podejdziesz to dziecko bedzie wiedzialo na co sobie moze pozwolic przy tacie a na co przy Tobie :P) ) sie i nawet "obkupkane" nie chodzi bo tatus jakims cudem czyste ubranie znalazl.... :D