Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roma199

Czy używacie gotowych naklejek na paznokcie?

Polecane posty

Gość roma199

jak w temacie, czy używacie gotowych naklejek stosowanych zamiast lakieru? jakie marki polecacie, jak długo się to trzyma? Ja mam problem ze zniszczonymi i odbarwionymi pazurkami, dlatego muszę na razie odstawić tradycyjne lakiery...

Gość malowanka_miła
hej! ja miałam do tej pory głównie do czynienia z takimi częściowymi naklejkami, tzn jakieś ozdoby w stylu kwiatki itp, widziałam raz w jakiejś reklamie takie całościowe naklejki na paznokcie, ale nie próbowałam. jak nie możesz używać zwykłego lakieru to myślę, że fajny zamiennik :)

Gość malowanka_miła
ja używałam kiedyś, napaliłam się strasznie, że nie trzeba będzie czekać po nałożeniu lakieru, aż wyschnie ale trochę się rozczarowałam... jakby to powiedzieć - mi te naklejki się darły przy nakładaniu i jakoś tak dziwnie rolowały, miałam z avonu i innych już nie próbowałam...

Gość wysuszona
ja używam od czasu do czasu, przetestowałam kilka firm i mi najbardziej odpowiadają te z california nails. Są dobre jakościowo, nic się z nimi nie dzieje przy nakładaniu, a dodatkowo można je kupić w fajnych wzorach. Jak ktoś chce używać naklejek to polecam tylko te!

Gość rybaczki
Hm.. nie słyszałam nigdy o tej firmie, to jakaś nowość? ja miałam tylko z avonu ale już raczej do nich nie wrócę?

Gość kocham malować paznokcie
używałam raz tych z california nails. zaczęło się od tego że znalazłam ich prfoil na fejsie - mają wdzięczną nazwę Prawdziwe kobiety czasem pokazuja pazurki :D są bardzo dobre. naklejki się nie rwą, długo się trzymają. żywe kolory a co najważniejsze super wzory. tylko dlatych wzorow warto je zamowic. jest teraz tam konkurs - jak macie ochote podrzucam linka https://www.facebook.com/CALIFORNIAnailspl?sk=app_203351739677351

Gość kociczka;)
uzywalam juz naklejek z sephory i essence i NeoNail i w sumie mysle ze w sephrze, to sie przeplaca za sama marke. teraz zostalam przy NeoNail, zamawiam przez internet i sie trzymaja ok. sa dobra alternatywa dla lakierow. bo nie chce niszczyc pazurkow tipsami :( kiedys doprowadzilam je przez nie do strasznego stanu:(

Gość antiulek
tez uwazam ze w sephorze nie sa wcale takie rewelacyjne

Gość pazuromaniak:D
oj ja lubie naklejeczki! zrowe pazurki po tym mam i sliczne!:)))

Gość a uzywalyscie naklejek
stick & go? sa na stronie sklepu firmy Neonail, nie wiem czy to jest ich czy nie...

Gość zakochana od rana ;p
a uzywalyscie naklejek - o matko sie zakochalam w nietorych naklejkach! ten wzror z gepardem na wszysktich paznokciach! rewelacja! :D to kto uzywal? ;p

Gość zakochana od rana ;p
i w ogole iel promocji jest na tej stronie!

Gość tak uzywalam
i polecam. sprawdzcie same jak na waszych paznokciach sie trzymaja, ale na moich bylo wsz ok. a skoro teraz promocja to tym bardziej sie oplaca;p bo ogolnie dbra jakosc w dobrej cenie

Gość umi4535
ja nie uzywalam

Gość ioioioioio
nie uzywalam ale zaczelam sie ostatnio zastanawiac czy nie sprobowac. podobaja mi sie niektore wzory. ale klej nie iszczy pazurkow prawda?

Gość iutro
przy odpowiedniej pielegnacji codziennej na pewo ich nie zniszczysz

Gość puzdereczko ;))
ja używałam różnych naklejek, raczej bym się skupiała na tym czy wzrory Wam się podobają, bo s apodobnej jakości ;) Jeśli podoba się panterka to się nie zastanawiaj i zamawiaj ;) Jak nie, szukaj w innych sklepach. ja jestem zwolenniczką zakupów w internecie, jest większy wybór ;)

Gość 788ulka
uzywam i nie niszcza paznokci

Gość fankaAAA
neonail ;) ich naklejek na pewno. i promocji na stronie!!! zawsze cos;p

Gość wlaczam grila na balkonie
widzialam tylko w sklepach i zastanawiam sie jak to sie robi, te naklejki sa w miare duze.... nalepia sie na paznokiec a reszte ( na gorze i po bokach ) obcina? opiszcie jak to sie robi prosze

Gość MACROVITA
Ja nie używam. Raz kupiłam i stwierdzam, że to pieniądze wywalone w błoto. Są jakieś sztywne. Ciężko je dopasować do kształtu paznokcia i często przy końcówkach się odrywają.

Gość fankaAAA
MACROVITA: a jakiej firmy kupowalas? nei powinny sie nie dopasowywac do paznokcia. mi bez problemu sie je naklada i nosi. uzywalam kiedys najklejek ze strony allepaznokcie i im mowie NIE. sa mega slabe wlaczam grila na balkonie - tak, naklejasz i docinasz nozyczkami do paznokci najlepiej. sa roznej dlugosc bo rozne mamy paznokcie ;)

Gość fankaAAA
ale na Neonail są tansze:P a wybór ogromny:P

Ja akurat nie lubię naklejek, ale raz wypróbowałam z neonail i są naprawdę dosyć dobre.

Gość kartenta
Tak, korzystam, ale wyłącznie z naklejek w jasnych odcieniach. Zobaczcie przykłady - http://sklep.new-nails.com/search?st_search= Zawsze łatwiejszy sposób na zrobienie sobie paznokci. Faceci przecież kompletnie tego nie zauważają ;-)

Gość jolanta p. 87
korzystam z naklejek neonail i są fajne. robię to rzadko, ale sylwester i karnawal to dobry czas;)