Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roma199

Czy używacie gotowych naklejek na paznokcie?

Polecane posty

Gość majkusiak
Używam - efekt fajny, ale różnie bywa z trwałością. Jeśli będziesz kupowała to np. new nails - sprawdzają się super, paznokcie wyglądają ładnie, i te naklejki nie zdzierają się tak szybko. Sama musisz sprawdzić.

Gość beraszak
Używam new nails od dosyć dawna - przede wszystkim te naklejki są trwałe, paznokcie wyglądają ładnie, zdrowo, są fajnie i pozytywnie odmienione. Z mojej perspektywy - tylko i wyłącznie same plusy.

ja jakos nie mogłam sie przekonac do tych naklejek, zamowilam pare sztuk z allegro ale sie zawiodlam, naklejki byly za małe na moje paznokcie...największa z nich byla wielkosc***aznokcia od mojego palca serdecznego...az do teraz. Jakis czas temu kolezanka polecila mi firme Wonder Nails, podobno od niedawna są na rynku. Zamowilam i faktycznie nie zawiodlam sie! Naklejki rozmiarowo super, trzymały sie do założenia kolejnej hybrydy, nic się nie podpowietrzało, nałożenie ich również banalnie proste - są bardzo elastyczne. Kontakt z firmą bez zarzutu, wysyłka expresowa. A ich wzory są naprawde świetne! Gorąco polecam! Można ich znaleźć za pomocą allegro lub facebook'a https://www.facebook.com/WonderNailsPolska/timeline

Gość gość
Zapraszam do Szkoły Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych! Na profesjonalnie prowadzonych zajęciach poznasz odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cię pytania z zakresu kosmetyki! W szkole Delta Edukacja nie ma żadnych ukrytych kosztów. Nie podpisuje się umowy!- Zapraszam do zapisu! Szkoła mieści się na ul. Szewskiej 17/1 , numer telefonu 798149906 . Pozdrawiamy- Delta Edukacja

Gość gość
hej Dziewczyny! mam pytanie..czy któraś z Was używała może tych nowych na rynku trwałych naklejek termicznych na paznokcie Manirouge? widziałam na stronie i mają mega fajne wzory..proszę opinie :)

Gość gość
Hej, ja ostanio kupiłam naklejki termiczne Manirouge, noszę je juz tydzień i nic sie z nimi nie dzieje, wzorki na stronie maja super!

Gość gość
revlon ma takie naklejki

Gość gość
Ja kupiłam sobie naklejki termiczne Manirouge ( trzeba podgrzac naklejkę wtedy robi sie taka miękka i fajnie sie nakłada) fajne wzory , mam juz tydzień i nic sie z nimi nie dzieje!! siąga sie oliwką wiec dodatkowo nie niszczą paznokci

Gość AnnaFajna
Miałam problem, bo pazurki się rozdwajały się i stały się łamliwe. Robiłam hybrydę bez przerw przez prawie rok i płytka się popsuła. Kosmetyczka poleciła zacząć robić manicure naklejkami, te naklejki ściągają się oliwką i tyle. To absolutnie nie niszczy płytki. Najpierw myślałam, że te naklejki nie są trwałe, ale nosiłam prawie dwa tygodnia. Producent firma MANIROUGE, mają stronę i na FB aktywnie pracują.

Gość gość
Ja mam naklejki od firmy MANUROUGE. Śliczne wzorki i szybka aplikacja. Zmieniam naklejki co 10 dni, ale mogą wytrzymać i dłużej.