Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodamamma0512

ODCHUDZANIE PO CIĄŻY i NIE TYLKO. KTO SIE PRZYŁĄCZY??? OD DZIŚ ZACZYNAM

Polecane posty

Gość młodamamma0512

Witam. Trzy miesiące temu urodziłam dzidziusia, nie karmie juz piersią wiec czas na zrzucenie zbednych kg :) Wiek- 27 lat Waga- 65,5 kg :( Wzrost- 160 cm Pierwszy cel- 58 kg drugi cel- 52 kg:)) KTO SIĘ przyłączy??:) ZAPRASZAM DO WSPÓLNEGO ODCHUDZANIA I WYMIANY DOŚWIADCZEŃ:)

Gość blekitna_
Cześć :-) ja urodziłam 6 mies temu i borykam się z kg. Zdecydowanie mam więcej do stracenia-bo całe 19 kg :-( i problem bo jak karmiłam kg leciały, a od 4 mies stoją w miejscu.... ważę 77 kg pierwszy cel to 69 kg drugi 65 i trzeci 58 kg :-) moja najlepsza waga :-) tak więc chętnie się przyłączę :-)

Gość młodamamma0512
WITAJ błekitna_ :)) Pare lat temu udało mi sie zrzucic 15 kg w ciagu 9 mcy. Niestety w ciagu kilku lat pare kg wróciło z powodu zaniedbań. Przed ciaza wazyłam 60 kg, przytyłam 15 kg w ciazy. Jak juz pisałam teraz jest 65,5 kg ale chciałabym wazyc mniej niz przed ciaza, poprostu chce czuc sie lepiej i wygladać atrakcyjniej dla siebie i męża;) Chce zastosowac tamte metody odchudzania co kiedys. Opisze mój plan pózniej. Teraz czas dla synka:))

Gość blekitna_
ja mam zamiar połączyć to co robiłam przez te 4 mies osobno w jedną całaść-bo już sił i motywacji brak :-( a wiosna co raz to bliżej.... otręby, płatki owsiane, chude mięso, owoce, warzywa, 5 posiłków o regularnych porach, hektolitry wody i ocet jabłkowy. Do tego co dziennie ćwiczenia i minimum 3 razy w tygodniu orbitrek do tego. Przy dziecku po całym dniu czasem brak sił, ale dam radę a co :-)

hej ja jestem chetna. wlasnie dzisiaj sie tu zarejestowalam. tez mam do zrzucenia kg. tylko ze dziecko urodzilam 3 lata temu a o figure niezadbalam. a teraz dopada mnie depresja. ma 168cm i 74kg. gdy zaszlam w ciaze 54kg. zalamka.

Gość lililala
Przyłącze się do Was dziewczyny :), mam 27 lat moja coreczka 3 latka, i od czasu kiedy ją urodzilam ciąglę próbuje się odchudzać, obecnie ważę 63 kg przy wzroście 160 cm przed ciążą ważylam 54 kg. Odchudzam się już od tygodnia przez pierwszy tydzien spadlam prawie 2 kg. ale jest strasznie ciężko, na śniadanie zjadam bułkę razowa, przed południem piję kawę, a na obiad jem jakieś mięsko z surówką bez ziemniaków lub zupę. zrezygnowałam z kolacji, czasami ok 16, 17 wypijam jeszcze jedną kawę. Do tego jeżdżę na rowerku stacjonarnym 30 min.

ja dzis rano 7.00 pol kromki z maslem pozniej kawa , 10.30 pol bulki graham serkiem topionym kawa jogurt, 13.30 jablko, 16.30 warzywa z ryzem. dzis bylam sie wadze 74,6. a wam jak idzie i jakie macie pomysly. jak na dzien 1 to jakos dziwnie sie czuje caly czas mam na cos ochote ale sie postrzymuje. najgorsze jest to ze mojemu mezowi musze gotowac cos innego i slinka cieknie :)

lililala ile przytylas w ciaży? moze spróbujemy diety 1000kcal? mysle ze moze nam pomoze... jest w miare skuteczna jak sie czyta forum.

Gość Majka258
Polecam gorąco zioła Tybetańskie- na prawdę rewelacja!!!